Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10532FB
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
11,00 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard för Mac är för närvarande den senaste utgåvan av den beprövade Microsoft Office-programvaran för Apple-datorer, som också kan laddas ner. Användarna drar alltså återigen nytta av det mångsidiga utbudet av individuella program som täcker praktiskt taget alla arbetsområden på ett modernt kontor och som dessutom är kompatibla med varandra, för ett lättillgängligt produktivt arbete - inte bara ensamt utan särskilt tillsammans med Team: med Word för textframställning för olika områden, Excel för komplexa beräkningar i kalkylbladsformat, PowerPoint för informativa, interaktiva presentationer och Outlook för omfattande kommunikation och planering av arbetsuppgifter. Dessa kompletteras av OneNote, appen för att organisera anteckningar, samt av lagringsutrymmet OneDrive ( Cloud) för att göra data tillgängliga online, och troligen igen av Microsoft Teams, som ersätter Skype.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"

 

FÖR ELEVER, STUDENTER OCH PRAKTIKANTER!
TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE FÖR UNIVERSITET!
*Ingen legitimation krävs för denna produkt

 

Microsoft Office Standard 2021 för Mac - INGEN AVPRIVNING! PERMANENT LICENS!

MS Office 2021 Standard för Mac är för närvarande den senaste utgåvan av den beprövade och testade Microsoft Office-programvaran för Apple-datorer, som också kan laddas ner. Användarna drar därmed återigen nytta av det mångsidiga utbudet av individuella program som täcker praktiskt taget alla arbetsområden på ett modernt kontor, och som dessutom är kompatibla med varandra, för att möjliggöra ett produktivt arbete utan hinder - inte bara ensamt, utan framför allt tillsammans med Team: med Word för att skapa text för olika områden, Excel för komplexa beräkningar i kalkylbladsformat, PowerPoint för informativa, interaktiva presentationer och Outlook för omfattande kommunikation och planering av arbetsuppgifter. Dessa kompletteras av OneNote, appen för att organisera anteckningar, samt av lagringsutrymmet OneDrive ( Cloud) för att göra data tillgängliga online, och troligen igen av Microsoft Teams, som ersätter Skype.

Som en särskild funktion jämfört med den tidigare versionen av Office 2021 Standard för Mac kan den nya programvaran Office även användas på Mac-datorer som redan är utrustade med Apples nya Silicon-processorer. Naturligtvis kan det fortfarande användas på Intel-baserade Macs.

Utnyttja erbjudandet om begagnad programvara från Wiresoft för att köpa den nya Office 2021 Standard för Mac i komplett version som en nedladdning och utan abonnemang till ett lägre pris än i den vanliga programvaruhandeln!

Vad är nytt i MS Office 2021 Standard för Mac?

Alla appar som ingår i sviten är tekniskt sett uppdaterade, vilket naturligtvis också återspeglas i den reviderade designen, även om den välbekanta menystrukturen har behållits. Dessutom har fokuseringen på samarbete på Team - och även på Cloud - stärkts ytterligare. Med den nya utgåvan Office fortsätter MacUser också att dra nytta av de populära, kraftfulla verktygen - för effektivt kontorsarbete i den dagliga rutinen Business.

Även om alla nya funktioner i Office 2021 Standard för Mac ännu inte är kända, har Microsoft tillkännagivit olika detaljer om de enskilda programmen:

 • Word 2021: XLOOKUP-funktionen för radfokusering minskar distraktioner, Word-User vilket gör det lättare att kontrollera ett dokument exakt rad för rad.
 • Excel 2021: Funktionen XLOOKUP är återigen tillgänglig för att göra det lättare att hitta eller kontrollera innehållet i en tabell eller i arbetsbladet Excel. Dessutom finns det förbättrat stöd för dynamiska matriser i kalkylblad - med de nya matrisfunktionerna FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE och XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Presentationer kan nu kompletteras med en förinspelad röstkommentar, vilket ökar användningsmöjligheterna och informationsinnehållet.
 • Outlook: E-posttexter kan översättas till mer än 70 språk.

Ytterligare funktioner i Office 2021 Standard för Mac

Den aktuella utgåvan Standard av Office 2021 för Mac-User erbjuder, förutom de ovan nämnda tilläggen till de enskilda programmen, ett antal andra utvidgningar och förbättringar, som ofta är programövergripande och därmed ger en effektivare användarupplevelse.

Freehand-verktyget i Word, Excel och PowerPoint 

Frigöringsverktyget i programmen Office Word , Excel och PowerPoint erbjuder användarna ett stort antal alternativ för att skapa ritningar och skisser i frihand samt diagram och formler - beroende på slutenhetens funktionalitet kan användaren rita i ett dokument med en penna på en surfplatta, med fingret på en pekskärm eller med musen på en fristående enhet eller en bärbar dator - och sedan redigera dem ytterligare med en rad effekter och verktyg. Office 2021 Standard för Mac innehåller också nya verktyg för lasso och suddgummi för detta ändamål. Till och med Office- utländska filformat som ODF kan öppnas och redigeras.

Omfattande integrerad PDF-hantering

Den nya Office kan nu också visa PDF-filer utan Adobe Reader och tillåter kommentarer. Blanketter kan också fyllas i och undertecknas digitalt. Med den förbättrade säkerheten och behörighetshanteringen är filerna också bättre skyddade mot obehörig åtkomst.

Lagarbete med OneDrive

OneDrive är det praktiska verktyget för att arbeta med projekt på Team. Användarna redigerar dokument, kalkylblad och bilder som lagras i Microsoft OneDrive tillsammans - på kontoret, på Home-Office eller på resande fot i MobiDrive Cloud. Befintliga Google Drive-, OneDrive- och Dropbox-konton kan också kopplas till Office för Mac via OneDrive. Omfattande hanteringsalternativ för att bevilja åtkomst- och ändringsrättigheter säkerställer att kritiska data och information skyddas från obehörig åtkomst, även på Cloud.

Tillgänglighet i Office-programmen

Tillgänglighet har blivit en integrerad del av datorstödd verksamhet - både för författare och läsare av dokument och e-post. Word i Office 2021 Standard för Mac, Excel, PowerPoint och OneNote erbjuds en optimerad tillgänglighetskontroll, vilket gör det lättare att förstå dokumenten och därmed förbättrar samarbetet med andra användare.

Detta inkluderar stöd för internationellt tillämpliga standarder vid utformning av texter samt praktiska förslag för att strukturera och presentera texter. Genom att aktivera funktionen "Kontrollera tillgänglighet" visas en lista över varningar eller fel i respektive program, som kompletteras med tips och rekommendationer för förbättring. När du planerar möten med Business-partner på andra platser kan du se tidszonen för internationella mottagare på Outlook för att se till att de också är närvarande.

Användare av Office 2021 Standard för Mac drar också nytta av de många alternativen för att underlätta arbetet: avsnittet "Ease of use" innehåller ett stort urval av ljud med "Provide feedback with sound" för att aktivera ljudanvisningar. För att förbättra koncentrationen innehåller Word även mörkgrå och svarta teman i Office 2021 Standard för Mac: om du väljer en mer diskret bakgrund kan du minska distraktioner och fokusera bättre på dina uppgifter, och om du aktiverar Text-to-Speech kan du läsa upp innehållet i dokument och e-postmeddelanden högt när du arbetar eller är på språng.

Särskilda funktioner i Office 2021 Standard för Mac för administratörer

Förutom de rena fördelarna för användarna kommer utgåvan Office 2021 Standard för Mac förmodligen återigen att erbjuda praktiska funktioner för systemadministratörer, som redan fanns i den tidigare versionen, för att underlätta administrationen av användare och samtidigt ge högre säkerhet:

 • Med GPO (Group Policy Object) har administratörer effektiva grupprinciper till sitt förfogande för att säkra Office via ADMX-mallar, som ger förbättrad säkerhet vid kontroll av uppdateringar och makron i dokument.
 • Dessutom innehåller själva uppdateringskontrollen alternativ för att aktivera funktionsuppdateringar samt säkerhetsrelevanta kvalitetsuppdateringar, t.ex. patchar och hotfixes: viktiga funktionsuppdateringar kan till exempel ignoreras och viktiga uppdateringar kan skjutas upp i upp till fem veckor.
 • Genom att använda terminalen Services eller Remote Desktop Services som finns i Office för Mac kan programmet även användas på en äldre Mac.

Alla enskilda program i MS Office 2021 Standard för Mac i en överblick

Med Standard Edition av Microsoft Office 2021 för Mac får användare av Apple-enheter återigen tillgång till de klassiska och oumbärliga Office -programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook, som imponerar med sina mångsidiga användningsmöjligheter som ingen annan kontorsprogramvara:

 • Word 2021 innehåller allt som krävs för att skapa professionella textdokument för många olika användningsområden - praktiska verktyg som "Check"-funktionen underlättar korrekt användning eller förståelse av främmande ord direkt i ett dokument, och Microsoft Academic Search underlättar korrekt citering.
 • Excel 2021 erbjuder ännu fler alternativ för att illustrera t.ex. kart- och trattdiagram med PowerPivot- och PowerQuery-tillägget, inklusive synkront samarbete i realtid på Excel ark och arbetsblad. Skydd mot dataförluster skyddar konfidentiella uppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsbestämmelser.
 • PowerPoint med varje ny utgåva ger2021 fler intressanta visuella effekter som ger liv åt presentationer, inklusive animationer som zoomar och övergångar med morfing, samt nya ikoner, SVG-vektorfiler och 3D-modeller för att visualisera innehåll. Den highlighter som är känd från Word kan också användas för detta ändamål i PowerPoint.
 • Outlook 2021 sorterar på ett tillförlitligt sätt den dagliga flödet av e-postmeddelanden i företag med intelligenta verktyg som automatiskt sorterar e-postmeddelanden utifrån deras betydelse och relevans. Funktionen text till tal som läser upp meddelanden sparar tid. På Outlook skyddar skydd mot dataförluster kritiska data i bilagor från att skickas och nås av obehöriga personer

Systemkrav för att installera och använda MS Office 2021 Standard för Mac

Nedan hittar du information om kända systemkrav och tillämpliga användarvillkor som gäller för den nya utgåvan av MS Office 2021 Standard för Mac. Det kan också hända att du måste följa ytterligare instruktioner för användning efter den officiella utgåvan.

Maskinvarukrav för MS Office 2021 Standard för Mac

Office 2021 Standard för Mac är den version av sviten Microsoft Office som också fungerar på Mac-datorer med den nya Apple Silicon-processorn. Det kan dock även användas på Macs med Intel-processorer. Den tidigare 32-bitarsversionen är inte längre tillgänglig, vilket innebär att programvaran endast kan installeras på 64-bitarsbaserade enheter. Sammantaget måste följande minimikrav uppfyllas:

 • Operativsystem: Office för Mac 2021 stöds av de tre senaste versionerna av macOS. För närvarande är det Monterey, Big Sur och Catalina. Stödet för Mojave förväntas upphöra eller inte längre uppdateras
 • Processor: Intel-processor eller Apple Silicon-processor
 • Hårddiskutrymme: 10 GB
 • Minne: 4 GB RAM
 • Grafikkort: DirectX 9 eller högre
 • Skärmupplösning: 1 024 x 768 pixlar

Licensiering av Microsoft Office 2021 Standard för Mac

En licens för Standard-utgåvan av Microsoft Office 2021 för Mac ger dig rätt att använda programvaran på en Apple-enhet. Detta kan också omfatta installation av en programvarukopia på en nätverksserver för att använda den Remote eller via Virtual Desktop Infrastructure med en motsvarande licensierad slutenhet.

Köp MS Office 2021 Standard för Mac på Wiresoft billigare än begagnad programvara

Varför spendera mer pengar när du kan köpa den aktuella Office 2021 Standard edition för Mac som begagnad programvara just nu? På Wiresoft får du betydligt lägre priser på originalprogramvara från Microsoft - med omedelbar nedladdning och alla dessa fördelar:

 • Använd en enda licens - utan skyldighet att teckna abonnemang
 • Komplett Office-svit med alla program
 • Full funktionalitet för alla program på Office - Wiresoft är fullt fungerande, utan tidsbegränsning
 • Laglig användning av begagnad programvara Microsoft - bekräftas av domstolsbeslut i EU

Har du frågor om den aktuella Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac om den andra Microsoft eller om annan använd programvara? Då är det bara att kontakta oss i chatten, via telefon eller e-post.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.