Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2013 DEVICE CAL Varje användare eller enhet som har tillgång till Exchange Server behöver en åtkomstlicens (CAL). CAL:erna är tillgängliga i varianterna User CAL (för åtkomst av en licensierad användare) och...
175,90 kr *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2013 USER CAL Varje användare eller enhet som har tillgång till Exchange Server behöver en åtkomstlicens (CAL). CAL:erna är tillgängliga i varianterna User CAL (för åtkomst av en licensierad användare) och...
175,90 kr *

Microsoft CAL för Exchange Server 2013 - Effektiv licensiering för e-postkommunikation

Introduktion till Microsoft CAL för Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 är en beprövad lösning för e-postkommunikation och samarbete i organisationer. Microsoft CALs (Client Access Licences) krävs för att använda Exchange Server 2013 effektivt. I den här texten ger vi dig en lättförståelig översikt över vad de betyder och hur de fungerar.

Vikten av Microsoft CALs för Exchange Server 2013

Microsoft CALs för Exchange Server 2013 är licenser som ger användare eller enheter tillgång till de kraftfulla funktionerna och tjänsterna i Exchange Server. De är nödvändiga för att se till att din e-postkommunikation är effektiv, säker och följer gällande lagar och regler.

Varför är Microsoft CALs för Exchange Server 2013 viktiga?

Korrekt licensiering med Microsoft CALs för Exchange Server 2013 är avgörande för att undvika rättsliga följder och säkerställa att dina anställda har smidig åtkomst till e-post, kalendrar och andra Exchange-tjänster.

Typer av Microsoft CAL-licenser för Exchange Server 2013

Det finns två huvudtyper av Microsoft CALs för Exchange Server 2013:

  1. CAL-licenser föranvändare: Dessa licenser är användarbaserade och ger en specifik användare åtkomst till Exchange Server 2013. Användar-CAL:er är bra om du har en organisation med många enheter och färre användare.

  2. CAL-licenser för enheter: Device CALs är enhetsbaserade licenser som är knutna till en specifik enhet. De ger alla användare som använder den här enheten åtkomst till Exchange Server 2013.

Köp av CAL-licenser för Exchange Server 2013

Microsoft CALs för Exchange Server 2013 måste i regel köpas separat från serverprogramvaran. Det är viktigt att köpa rätt antal och typ av CALs enligt din organisations individuella krav.

Slutsats

Microsoft CALs för Exchange Server 2013 är nyckeln till en smidig och rättssäker e-postkommunikation i din organisation. Valet mellan User CALs och Device CALs beror på din specifika företagssituation. Korrekt licensierade CAL-licenser säkerställer att dina anställda kan komma åt Exchange Server 2013 på ett effektivt sätt och i enlighet med lagen. Se till att du köper rätt CAL-licenser för att säkerställa att din användning av Exchange Server 2013 är effektiv och laglig.

Kategorier