Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Med Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard erbjuder Microsoft en lösning för privata och kommersiella serverapplikationer som är lätt att installera och underhålla. Serverversionen av...
622,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter När du köper Windows Server 2012 får du en kraftfull serverplattform som bygger på erfarenhet och kunskap om att bygga och driva datacenter och molnbaserade tjänster. Serverprogramvaran är...
12 397,90 kr *

Microsoft Windows Server 2012: Innovation och prestanda

Introduktion till Windows Server 2012

Windows Server 2012 är en viktig komponent i Windows Server-serien, som bygger på den solida grunden för sina föregångare och erbjuder förbättrade funktioner och prestanda. Som en plattform på serversidan är Windows Server 2012 utformad för att öka effektiviteten hos IT-avdelningar och stödja molnberedskapen hos organisationer.

Vad erbjuder Windows Server 2012?

Med införandet av nya hanterings- och virtualiseringstekniker har Windows Server 2012 haft en betydande inverkan på hur serveroperativsystem utvecklas och distribueras.

De viktigaste funktionerna i Windows Server 2012

Omfattande hanteringsverktyg

Serverhanteraren och PowerShell har förbättrats avsevärt för att möjliggöra effektivare hantering av serverroller och funktioner.

Serverhanteraren

Den nya Serverhanteraren i Windows Server 2012 förenklar serverhanteringen med en tydlig instrumentpanel som möjliggör övervakning och hantering av tjänster och roller på flera servrar.

Framsteg inom virtualisering

Hyper-V, Microsofts virtualiseringsplattform, har fått betydande uppgraderingar i Windows Server 2012 som möjliggör större skalbarhet och prestanda.

Förbättringar av Hyper-V

Den tredje versionen av Hyper-V i Windows Server 2012 innehåller funktioner som nätverksvirtualisering och replikering, vilket lägger grunden för högtillgängliga och flexibla virtualiseringsmiljöer.

Nya lagringsalternativ

Med Windows Server 2012 har lagringstekniken förbättrats för att tillgodose behovet av kostnadseffektiv och mycket tillgänglig lagring.

Lagringsutrymmen

Med Storage Spaces kan organisationer uppnå jämförbar redundans och prestanda på diskarrayer som inte ingår i SAN, vilket tidigare var förbehållet dyrare SAN-lösningar.

Relevansen av Windows Server 2012 idag

Konsekvent tillförlitlighet

Även efter lanseringen av nyare versioner är Windows Server 2012 ett pålitligt val för organisationer som behöver ett beprövat system med omfattande funktionalitet.

Fortsatt stöd

Även om Microsoft har avslutat det vanliga stödet för Windows Server 2012 finns det fortfarande utökat stöd, vilket innebär att säkerhetsuppdateringar och kritiska korrigeringar kommer att fortsätta att tillhandahållas.

Windows Server 2012 var en vändpunkt i Windows serverutveckling och erbjöd en mängd förbättringar och nya funktioner som fortfarande används i många organisationer idag. Denna kategoritext ger en översikt över de viktiga aspekterna av Windows Server 2012 och dess fortsatta relevans i IT-landskapet.

Kategorier