Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 för Mac - den effektiva kontors- och affärsprogramvaran Det omfattande Microsoft-programpaketet Office 2016 finns också tillgängligt för Mac. I utgåvan Standard finns de beprövade programmen Word, Excel, PowerPoint,...
725,90 kr *

Office 2016 för Mac: Den beprövade kontorsprogramvaran för Apple-användare

I kategorin Office 2016 för Mac presenterar vi den beprövade Microsoft Office-programvaran som utvecklats specifikt för Mac-operativsystem. Den här artikeln ger dig en omfattande översikt över Office 2016 för Mac och visar varför denna svit är ett utmärkt val för Mac-användare som behöver kraftfulla och välbekanta kontorsprogram.

Vad erbjuder Office 2016 för Mac?

Välbekanta applikationer när de är som bäst

Office 2016 för Mac innehåller välkända program som Microsoft Word, Excel, PowerPoint och Outlook när de är som bäst. Dessa program har optimerats speciellt för Mac-plattformen och erbjuder en sömlös användarupplevelse.

Produktivitet och samarbete

Med Office 2016 för Mac kan du arbeta effektivt och samtidigt förbättra samarbetet inom ditt team. Sviten erbjuder verktyg för gemensam dokumentredigering och samarbete i realtid.

Varför välja Office 2016 för Mac?

Sömlös integrering i Mac-miljön

Office 2016 för Mac integreras sömlöst i Mac-miljön och använder Mac-specifika funktioner. Användargränssnittet är intuitivt och lätt att använda.

Engångsköp, långsiktig användning

En av de viktigaste funktionerna i Office 2016 för Mac är att du inte behöver betala någon månatlig prenumerationsavgift. Du köper programvaran en gång och använder den permanent.

Maximal kontroll över dataskyddet

Med Office 2016 för Mac behåller du full kontroll över dina data eftersom du inte är beroende av molnlagring. Dina filer förblir säkra på din Mac.

Slutsats

Office 2016 för Mac är den perfekta Office-lösningen för Mac-användare som behöver kraftfulla och välbekanta program. Med förbättrad design, produktivitetsfunktioner och sömlös integrering i Mac-miljön erbjuder Office 2016 för Mac en förstklassig lösning för alla som vill öka sin produktivitet.

Oavsett om du är student, yrkesverksam eller kreativ kan du med Office 2016 för Mac effektivt skapa dokument, presentationer och kalkylblad på din Mac-dator. Investera i Office 2016 för Mac för att dra nytta av de många fördelarna med denna beprövade och lättanvända kontorsprogramvara. Behåll full kontroll över dina data och få tillgång till välbekanta program för att optimera dina arbetsflöden och arbeta mer effektivt.

Kategorier