Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5 VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
VMware ThinApp Enterprise 5: Förenkla leverans av applikationer VMware ThinApp Enterprise 5 i korthet VMware ThinApp Enterprise 5 är en kraftfull plattform för virtualisering av applikationer som gör det möjligt för företag att paketera...
297,90 kr *

VMware ThinApp: Virtualisera och förenkla applikationer

VMware ThinApp är en kraftfull lösning för virtualisering av applikationer som hjälper företag att hantera och distribuera applikationer mer effektivt. I den här kategoritexten går vi igenom de viktigaste funktionerna och fördelarna med VMware ThinApp.

Vad är VMware ThinApp?

VMware ThinApp är en mjukvarulösning som gör det möjligt för organisationer att isolera applikationer från fysiska datorer och paketera dem i virtuella containrar. Dessa containrar kan sedan köras på olika operativsystem och enheter utan installationer eller konflikter.

Fördelarna med VMware ThinApp

  • Frikoppla applikationer: Med VMware ThinApp kan du frikoppla applikationer från den underliggande hårdvaran och operativsystemet. Det innebär att du kan köra applikationer i isolerade behållare utan att äventyra stabiliteten i värdoperativsystemet.
  • Konfliktfri driftsättning: VMware ThinApp gör det enkelt att driftsätta applikationer på olika system utan att orsaka konflikter mellan applikationerna. Detta minskar support- och underhållsinsatserna avsevärt.
  • Kostnadsbesparingar: Genom att virtualisera applikationer kan företag minska hårdvarukostnaderna och öka effektiviteten i tillhandahållandet av applikationer. Detta leder till betydande kostnadsbesparingar.

Flexibilitet och kompatibilitet

VMware ThinApp erbjuder en hög grad av flexibilitet och kompatibilitet:

  • Stöd för olika operativsystem: ThinApp-applikationer kan köras på olika operativsystem som Windows, macOS och Linux.
  • Anpassningsbarhet: Företag kan anpassa ThinApp-applikationer efter sina individuella krav och definiera specifika inställningar.
  • Centraliserad hantering: VMware tillhandahåller verktyg för centraliserad hantering och distribution av ThinApp-applikationer i företagsnätverk.

VMware ThinApp i praktiken

Organisationer kan använda VMware ThinApp i en mängd olika scenarier:

  • Äldre applikationer: Med ThinApp kan äldre applikationer fortsätta att användas på aktuella operativsystem utan att orsaka konflikter.
  • Mobilitet: ThinApp gör det möjligt att distribuera applikationer på mobila enheter och stöder BYOD-initiativ.
  • Snabb driftsättning: Företag kan driftsätta applikationer snabbt utan att behöva utföra komplexa installationer på målenheterna.

Sammantaget gör VMware ThinApp det möjligt för organisationer att hantera och distribuera applikationer mer effektivt. Genom att virtualisera applikationer kan företag minska kostnaderna, öka flexibiliteten och minimera konflikter mellan applikationer. Det är en värdefull lösning för dem som vill ha en effektiv applikationsleverans.

Kategorier