Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Microsoft Office 2013 Standard - utgåvan för företag och privat bruk MS Office-Suite 2013 Standard med sina många olika beprövade program och effektiva funktioner erbjuder allt som en modern kontorsmjukvara behöver för att utföra de...
332,90 kr *
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2013 Professional Plus - köp som licens för en enskild användare MS Office-Suite 2013 Professional Plus är det mest omfattande programpaketet som finns tillgängligt för denna Office-version. Förutom aktuella, kraftfulla...
394,90 kr *

Office 2013: Beprövad kontorsprogramvara för effektivt arbete

I kategorin Office 2013 hittar du den tillförlitliga kontorsprogramvaran från Microsoft, som även idag är en utmärkt lösning för dina arbetsuppgifter. I den här artikeln ger vi dig en detaljerad inblick i Office 2013 och förklarar fördelarna med denna beprövade svit för din produktivitet och effektivitet.

Vad erbjuder Office 2013?

Välkända applikationer när de är som bäst

Office 2013 innehåller välkända applikationer som Microsoft Word, Excel, PowerPoint och Outlook när de är som bäst. Dessa program har optimerats för att du ska kunna arbeta smidigt och effektivt.

Lokal datalagring och oberoende av molnet

Till skillnad från de nyare Office-abonnemangen kräver Office 2013 ingen permanent internetuppkoppling. Du kan spara dina dokument och data lokalt och är inte beroende av molnet.

Varför välja Office 2013?

Engångsköp, permanent användning

Med Office 2013 gör du ett engångsköp och kan använda sviten permanent utan att behöva betala månatliga prenumerationsavgifter.

Dataskydd och full kontroll

Office 2013 ger dig full kontroll över dina data och integritetspolicyer eftersom du inte behöver förlita dig på molnlagring.

Stabilitet och tillförlitlighet

Office 2013 kännetecknas av stabilitet och ett konsekvent användargränssnitt, utan ständiga avbrott på grund av uppdateringar och ändringar.

Slutsats

Office 2013 är det optimala valet för alla som letar efter en beprövad och pålitlig kontorsprogramlösning utan att behöva binda upp sig för återkommande prenumerationsavgifter. Med välbekanta applikationer, fullständig kontroll över dina data och en stabil arbetsmiljö erbjuder Office 2013 en förstklassig lösning för dem som vill öka sin produktivitet.

Oavsett om du är student, yrkesverksam eller företagare ger Office 2013 dig de verktyg du behöver för att arbeta effektivt och skapa professionella dokument, presentationer och kalkylblad. Investera i Office 2013 och upplev den beprövade prestandan och tillförlitligheten hos detta enastående kontorsprogram.

Med Office 2013 kan du få ditt arbete gjort effektivt samtidigt som du behåller full kontroll över dina data. Det är en kostnadseffektiv och stabil lösning för dig som letar efter beprövad kontorsprogramvara utan prenumerationsavgifter. Öka din produktivitet och investera i Office 2013 för att dra nytta av de välbekanta applikationerna och de många fördelarna med denna pålitliga kontorsprogramvara.

Kategorier