Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise är den mest omfattande nya versionen av den tillförlitliga relationella dataplattformen från Microsoft, som ger företag och organisationer alla databas-, analys- och...
101 000,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard från Microsoft är den senaste versionen av denna tillförlitliga relationella dataplattform som ger användarna alla nödvändiga databas-, analys- och...
26 355,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard från Microsoft är den senaste versionen av denna tillförlitliga relationella dataplattform som ger användarna alla nödvändiga databas-, analys- och rapporteringsfunktioner som...
6 600,90 kr *

Upptäck Microsoft SQL Server 2022: omdefinierar datahantering

Introduktion till SQL Server 2022

Microsoft SQL Server 2022 är det senaste tillägget till den etablerade databasplattformen och sätter nya standarder för prestanda, säkerhet och analys för moderna organisationer. Denna avancerade RDBMS (Relational Database Management System) integreras sömlöst med Azure, ger förbättrad prestanda och tillgänglighet och ökar effektiviteten i datahanteringen.

Vad är nytt i SQL Server 2022?

SQL Server 2022 har en mängd nya funktioner som gör det enklare att bearbeta och analysera data i en hybrid- och multimolnvärld.

Viktiga funktioner i SQL Server 2022

Förbättrad Azure-integrering

SQL Server 2022 utökar Azure-integrationen, vilket ger bättre synkronisering och enklare dataförflyttning mellan lokala servrar och molnet.

Länk till hanterad instans

Med funktionen Managed Instance Link kan användare ansluta sina lokala databaser till Azure SQL Managed Instance, vilket möjliggör sömlös molnintegration och katastrofåterställning.

Förbättringar av prestanda och tillgänglighet

SQL Server 2022 introducerar nya funktioner som syftar till att förbättra tillgängligheten och optimera prestandan för kritiska arbetsbelastningar.

Intelligent bearbetning av frågor

Med Intelligent Query Processing erbjuder SQL Server 2022 avancerad frågebehandling som avsevärt minskar exekveringstiderna.

Innovationer inom säkerhet

Dataskydd och efterlevnad är en prioritet, och SQL Server 2022 erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner som hjälper organisationer att skydda sina data.

Teknik för huvudbok

En av de mest anmärkningsvärda innovationerna är införandet av inbyggd huvudboksteknik, som gör det möjligt att säkerställa oföränderlighet och transparens för data i databasen.

SQL Server 2022 i företagsanvändning

Branschledande dataanalys

SQL Server 2022 sätter nya standarder för dataanalys, med integration av big data-kluster som gör det möjligt för organisationer att få insikter från alla datakällor.

Synapse-länk

Synapse Link gör det möjligt för användare att utföra realtidsanalyser utan att behöva flytta data, vilket revolutionerar analysen av operativa och analytiska arbetsbelastningar.

Modernisering av applikationer

Med SQL Server 2022 kan utvecklare och IT-proffs modernisera applikationer genom att utnyttja de senaste verktygen och ramverken för att driva innovation och svara på förändrade affärsbehov.

Stöd för containrar

Med förbättrat stöd för containrar kan SQL Server 2022 köras i en mängd olika miljöer, från bärbara datorer för utvecklare till stora Kubernetes-kluster.

Microsoft SQL Server 2022 är en plattform som är redo för framtidens datahantering. Genom att introducera banbrytande teknik och förbättra befintliga funktioner är det den perfekta lösningen för organisationer som vill modernisera sin datahantering och lägga grunden för framtida tillväxt. Denna kategoritext ger dig en omfattande översikt över vad SQL Server 2022 kan göra för din organisation.

Kategorier