Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - den omfattande sviten för företagare som en köpversion Med MS Office-Edition 2010 Professional Plus affärsfolk har alla Microsoft-program samlade i ett paket, eftersom portföljen innehåller alla...
406,90 kr *
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - den omfattande kontorsprogramvaran som köpversion MS Office-Edition 2010 Standard hör till de mest populära Office-versionerna från Microsoft, vars omfattande portfölj av program och funktioner innehåller...
330,90 kr *

MS Office 2010 Standard

Standardutgåvan av Office 2010 erbjuder redan fler program än Office 2010 Hem och Student eller Hem och Företag: den innehåller också Outlook och Publisher, som båda är oumbärliga för att kommunicera och publicera tryckta medier och onlinemedier. Det här utökar möjligheterna till mer än enbart privat användning och möjliggör professionellt arbete inom alla områden. Dessutom har skrivbordsgränssnittet setts över och moderniserats, vilket gör det ännu mer intuitivt att använda.

MS Office 2010 Standard innehåller dessa enskilda program

 • Word 2010 för ordbehandling
 • Excel 2010 för kalkylblad
 • PowerPoint 2010 för presentationer
 • Outlook 2010 för hantering av e-post, kalendrar och kontakter
 • OneNote 2010 för att skapa och använda anteckningar
 • Publisher 2010 för desktop publishing

Word 2010 - det mångsidiga ordbehandlingsprogrammet

Word är en klassisk komponent i alla Office-versioner. Det mångsidiga ordbehandlingsprogrammet innehåller ett stort antal funktioner och mallar som kan användas intuitivt för att skapa ett professionellt och attraktivt dokument från vilken text som helst - för vilket ändamål som helst: från affärskorrespondens på företaget till uppsatser och avhandlingar i skolan och på universitetet till flygblad och böcker som sedan kan publiceras redo för tryckning.

Excel 2010 - för omfattande kalkylblad

Excel är en kraftfull grund för att utföra komplexa matematiska, ekonomiska och statistiska beräkningar och analyser. Kalkylprogramvaran erbjuder ett brett utbud av funktioner för detta ändamål som kommer att glädja även de mest krävande användarna. Dessutom innehåller programmet ett stort urval av diagramtyper för en tydlig presentation av analysresultaten.

PowerPoint 2010 - för övertygande utformning av presentationer

PowerPoint erbjuder allt som behövs för att visualisera en mängd olika typer av information. Många mallar för presentationsbilder och element underlättar utformningen av professionella presentationer för att tydligt presentera innehållet i föreläsningar och på så sätt fånga publikens uppmärksamhet. PowerPoint kan användas för att skapa presentationer inte bara i företag utan även inom forskning, skola och universitet.

Outlook 2010 - hantera e-post, kontakter, möten med mera

Outlook är en oumbärlig grund för modern kommunikation i företag: Detta omfattar inte bara den professionella organiseringen av e-posttrafiken, utan även den centrala administrationen och samordningen av möten och affärskontakter - vilket är en av de typiska uppgifterna i den moderna kontorsrutinen.

OneNote 2010 - den digitala anteckningsboken

OneNote ger användarna den största flexibiliteten när det gäller att samla text, bilder, digital handskrift samt ljud- och videoinspelningar på en central plats. Kraftfulla sökfunktioner hjälper användarna att snabbt hitta den information som finns lagrad där och gör det möjligt för dem att samarbeta effektivt med andra användare.

Publisher 2010 - för professionell desktop-publicering

Med Publisher har användare av Office 2010 Standard ett mångsidigt DTP-program till sitt förfogande för att professionellt skapa alla typer av reklammaterial etc., oavsett om det är online eller offline. För detta ändamål erbjuder programvaran ett brett utbud av designalternativ, inte bara för företag utan även för privata användare, inklusive bildredigering - för utskrivbara flygblad och brev etc. samt nyhetsbrev på nätet.

MS Office 2010 Professional Plus

Utöver de enskilda programmen som redan ingår i MS Office 2010 Standard erbjuder Professional Plus Edition även:

 • Access 2010 för att skapa databaser
 • InfoPath 2010 för att skapa och hantera formulär

Access 2010 - databasapplikationer för yrkesverksamma och nybörjare

Microsoft Access är ett kraftfullt och lättförståeligt program med vilket komplexa databaser och tillämpningar kan skapas och förvaltas i bara några få steg enligt individuella krav för att göra dem tillgängliga för andra användare inom företaget, men även för kunder. Databashanteringssystemet erbjuder olika verktyg för att strukturera och hantera även stora mängder data på ett meningsfullt sätt.

InfoPath 2010 - att skapa kraftfulla formulär

InfoPath är ett mångsidigt verktyg för att påskynda affärsprocesser som innebär att samla in och organisera information med hjälp av individuellt skapade formulär. Förutom affärsanvändare i företag drar även IT-avdelningar och utvecklare nytta av de kraftfulla funktioner som InfoPath erbjuder för att skapa formulär för t.ex. tidsregistrering, undersökningar eller försäkringar. Den kraftfulla XML-redigeringsmodulen i kombination med de integrerade standardkontrollerna gör det möjligt att automatisera många processer med anslutning till SharePoint Server 2010.

Systemkrav för MS Office 2010 Standard / Professional Plus

Till skillnad från den tidigare versionen finns Office 2010-utgåvorna nu tillgängliga för nedladdning i två versioner: 32-bitar och 64-bitar. Som standard installeras 32-bitarsversionen under nedladdningen för att undvika kompatibilitetsproblem med 64-bitarsversionen på äldre datorer eller operativsystem. 64-bitarsversionen lämpar sig främst för redigering av Excel- eller MS Project-filer med en storlek på mer än 2 GB, eftersom den har mer än 4 GB minne. Det nya bandgränssnittet kräver också mer hårddiskutrymme än den äldre versionen. I annat fall gäller följande minimikrav:

 • Operativsystem: minst Windows 7, högst Windows 10 eller minst Windows Server 2003
 • Processor: minst 500 MHz - 1 GHz rekommenderas för att kunna använda Microsoft Outlook
 • RAM-minne: minst 256 MB RAM-minne - minst 512 MB rekommenderas för användning av Outlook-tjänster
 • Hårddiskutrymme: minst 3,5 GB för Office 2010 Professional Plus
 • Bildupplösning: minst 1 024 x 576, minst grafikkort med DirectX9c-acceleration

Köp MS Office 2010 Editioner Standard och Professional Plus billigt på Wiresoft

Wiresoft Software Shop hittar du Standard- och Professional Plus-utgåvorna av Office 2010 i form av licenser för en enskild användare - dessa finns normalt endast tillgängliga i form av en volymlicens för företag på  .

Dina fördelar när du köper Office 2010-programvara med Wiresoft:

 • Med dessa utgåvor får du tillgång till ytterligare Office-program som inte ingår i de vanliga fritt tillgängliga utgåvorna.
 • De programlicenser för en användare som erbjuds för båda Office 2010-utgåvorna är rena köpversioner som inte tvingar dig att teckna ett programvaruabonnemang, vilket allt oftare erbjuds med nyare versioner, men som vanligtvis innebär att uppdateringar är avgiftsbelagda.

Därför är det dubbelt värt att köpa programvara från Wiresoft, särskilt om du inte vill byta till ett nyare operativsystem. Detta innebär att framför allt privatanvändare, egenföretagare och små och medelstora företag kan dra nytta av alla fördelar med MS Office 2010-utgåvorna i programvaruhandeln och dessutom spara pengar eftersom de får dem till ett särskilt förmånligt pris. Hur fungerar detta?

Köp Microsoft Office 2010 som begagnad programvara

Wiresoft erbjuder MS Office 2010 i de nämnda utgåvorna samt andra versioner som använd programvara. Detta innebär att de som så kallade begagnade programvaror kommer från en tidigare användare - vanligtvis ett större företag - och att de hos Wiresoft är betydligt billigare än en licens av samma programvara - om den överhuvudtaget finns tillgänglig hos en annan återförsäljare.

Sådan använd programvara behöver inte nödvändigtvis ha installerats eller använts. Nästan alla programvarulicenser som Wiresoft erbjuder - särskilt den för MS Office 2010 - kommer från en volymlicens, som alltid är utformad för ett större antal arbetsstationer eller användare och som köptes av företag i vissa fasta skalor. Dessa har rätt att sälja sådana volymlicenser eller delar av dem som inte krävs av Wiresoft. Dessa delas då upp i enskilda licenser.

Detta varken påverkar eller begränsar deras allmänna funktionalitet, men gör vissa utgåvor som Standard och Professional Pro tillgängliga för våra kunder.

Uppdelning och återförsäljning av volymlicenser för MS Office 2010 och andra Microsoft-program är lagligt och har också uttryckligen bekräftats av domstolarna.

Säkerhet när du köper programvara med Wiresoft

För att aktivera Office-programvaran på din dator krävs en volymlicensnyckel - även kallad Multi-Activation-Key (MAK). Detta är giltigt för exakt det antal datorer som definieras per volymlicens. Med Wiresoft kan du alltid vara säker på att du får en fullt användbar programprodukt som fungerar på din dator på obegränsad tid!

Förutom dessa Office 2010-utgåvor kan du också hitta nyare versioner och annan Microsoft-programvara till salu i Wiresoft Software Shop. Om du har några frågor om Office 2010 Standard och Professional Plus eller något annat MS-program kan du använda vår kompetenta rådgivning via e-post, telefon eller chatt.