Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - den omfattande kontorsprogramvaran som köpversion MS Office-Edition 2010 Standard hör till de mest populära Office-versionerna från Microsoft, vars omfattande portfölj av program och funktioner innehåller...
298,90 kr *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - den omfattande sviten för företagare som en köpversion Med MS Office-Edition 2010 Professional Plus affärsfolk har alla Microsoft-program samlade i ett paket, eftersom portföljen innehåller alla...
366,90 kr *

Office 2010: Den beprövade kontorsprogramvaran för effektiva arbetsflöden

I kategorin Office 2010 presenterar vi den pålitliga kontorsprogramvaran från Microsoft som fortfarande är en utmärkt lösning för dina arbetskrav idag. I den här artikeln ger vi dig en grundlig översikt över Office 2010 och förklarar fördelarna med denna beprövade svit för din produktivitet och effektivitet.

Vad erbjuder Office 2010?

Välkända applikationer när de är som bäst

Office 2010 innehåller välkända program som Microsoft Word, Excel, PowerPoint och Outlook när de är som bäst. Dessa program har optimerats för att du ska kunna arbeta smidigt och effektivt.

Lokal datalagring och oberoende av molnet

Till skillnad från de nyare Office-abonnemangen kräver Office 2010 ingen permanent internetuppkoppling. Du kan spara dina dokument och data lokalt och är inte beroende av molnet.

Varför välja Office 2010?

Engångsköp, permanent användning

Med Office 2010 gör du ett engångsköp och kan använda sviten permanent utan att behöva betala månatliga prenumerationsavgifter.

Dataskydd och full kontroll

Office 2010 ger dig full kontroll över dina data och integritetspolicyer eftersom du inte behöver förlita dig på molnlagring.

Stabilitet och tillförlitlighet

Office 2010 kännetecknas av stabilitet och ett konsekvent användargränssnitt, utan ständiga avbrott på grund av uppdateringar och ändringar.

Slutsats

Office 2010 är det perfekta valet för alla som letar efter en beprövad och pålitlig kontorsprogramlösning utan att behöva binda upp sig för återkommande prenumerationsavgifter. Med välbekanta applikationer, fullständig kontroll över dina data och en stabil arbetsmiljö erbjuder Office 2010 en förstklassig lösning för dem som vill öka sin produktivitet.

Oavsett om du är student, yrkesverksam eller företagare ger Office 2010 dig de verktyg du behöver för att arbeta effektivt och skapa professionella dokument, presentationer och kalkylblad. Investera i Office 2010 och upplev den beprövade prestandan och tillförlitligheten hos detta enastående kontorsprogram.

Med Office 2010 kan du få ditt arbete gjort effektivt samtidigt som du behåller full kontroll över dina data. Det är en kostnadseffektiv och stabil lösning för dig som letar efter beprövad kontorsprogramvara utan prenumerationsavgifter. Öka din produktivitet och investera i Office 2010 för att dra nytta av de välbekanta applikationerna och de många fördelarna med denna pålitliga kontorsprogramvara.

Kategorier