Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
VMWARE vCENTER SERVER 7 - Grundläggande VMWARE vCENTER SERVER 7 - Grundläggande
Letar du efter en tillförlitlig, prisvärd och lättanvänd virtualiseringslösning? Då är VMware vCenter Server 7 Foundation något för dig. Den här programvaran är perfekt för små företag som vill dra nytta av virtualisering utan att behö...
10 553,90 kr *
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD
VMware vCenter Server 7 Standard är en central plattform för Management för din VMware-miljö. Den erbjuder förenklad Management av vSphere-miljöer, förbättrad prestanda och skalbarhet samt ökad säkerhet. Med VMware vCenter Server 7...
43 142,90 kr *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard - Den centrala kontrollen av din virtualiseringsmiljö VMware vCenter Server 8 Standard är den ledande lösningen för hantering och kontroll av hela din virtualiseringsmiljö. I den här artikeln får du veta...
54 251,90 kr *

VMware vCenter: Centraliserad hantering och kontroll av din virtualiseringsmiljö

VMware vCenter är en kraftfull mjukvarulösning som hjälper företag att effektivt hantera och kontrollera sin virtualiseringsmiljö. I denna kategoritext kommer vi att titta på de viktigaste funktionerna och fördelarna med VMware vCenter.

Vad är VMware vCenter?

VMware vCenter är en centraliserad hanteringsplattform som gör det möjligt för företag att hantera och övervaka sina virtuella resurser och infrastrukturer. Med vCenter kan du styra hela din virtualiseringsmiljö från en enda konsol, oavsett om du använder VMware vSphere eller andra VMware-produkter.

Fördelarna med VMware vCenter

  • Centraliserad hantering: VMware vCenter ger ett enda gränssnitt för hantering av virtuella maskiner, värdar och resurser. Det gör det enklare att övervaka och hantera hela virtualiseringsmiljön.
  • Hög tillgänglighet och motståndskraft: Med vCenter kan du skapa lösningar för hög tillgänglighet för att säkerställa motståndskraften hos dina virtuella maskiner. I händelse av ett hårdvarufel flyttas virtuella maskiner automatiskt till andra värdar.
  • Resursoptimering: VMware vCenter tillhandahåller verktyg för resursoptimering som ser till att de virtuella maskinerna används effektivt. Detta hjälper till att spara kostnader och maximera prestanda.

Flexibilitet och skalbarhet

VMware vCenter erbjuder flexibilitet och skalbarhet:

  • Hantering av flera moln: Med vCenter kan du utöka och hantera din virtualiseringsmiljö i flera molnmiljöer, vilket ökar flexibiliteten i din IT-infrastruktur.
  • Skalbarhet: vCenter är skalbart och stöder hantering av hundratals eller tusentals virtuella maskiner och värddatorer.
  • Integration: VMware vCenter integreras sömlöst med andra VMware-produkter och lösningar för att ge avancerade funktioner och möjligheter.

VMware vCenter i praktiken

Organisationer kan använda VMware vCenter i en mängd olika scenarier:

  • Konsolidering: Med vCenter kan du konsolidera servrar och minska hårdvarukostnaderna.
  • Automatisering: Med vCenter kan du automatisera uppgifter och öka effektiviteten i din virtualiseringsmiljö.
  • Säkerhet och efterlevnad: vCenter erbjuder verktyg för säkerhetsövervakning och efterlevnad av riktlinjer för efterlevnad.

Sammantaget gör VMware vCenter det möjligt för företag att hantera sin virtualiseringsmiljö på ett effektivt sätt. Genom centraliserad hantering, alternativ för hög tillgänglighet och resursoptimering kan företag minska kostnaderna och förbättra prestandan hos sina virtuella maskiner. VMware vCenter är den perfekta lösningen för alla som vill ha en heltäckande och centraliserad hantering av sina virtualiseringsresurser.

Kategorier