Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard SQL Server 2016 Standard ger företag en tillförlitlig, skalbar, hybrid databasplattform för att skapa intelligenta, affärskritiska applikationer, eftersom den här utgåvan innehåller alla nödvändiga...
3 451,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core SQL Server 2016 Standard 2-Core edition ger företag en tillförlitlig skalbar och hybrid plattform för relationsdatabaser för att bygga intelligenta applikationer för skrivbord, server och webb,...
16 253,90 kr *

Microsoft SQL Server 2016: Kraftfull dataplattform för företag

Introduktion till SQL Server 2016

Med lanseringen av Microsoft SQL Server 2016 har nya standarder satts inom området för datahanteringssystem för företag. Denna version kombinerar avancerad analys, robust prestandaoptimering och oöverträffade säkerhetsfunktioner för att tillhandahålla en tillförlitlig dataplattform för affärskritiska applikationer.

Vad är nytt i SQL Server 2016?

SQL Server 2016 introducerar innovativa funktioner som kommer att gynna organisationer av alla storlekar. Dessa inkluderar förbättrad in-memory-teknik, förbättrade säkerhetsåtgärder som Always Encrypted och tätare integration av avancerade analysverktyg.

Huvudfunktioner i SQL Server 2016

Prestanda och tillgänglighet

OLTP i minnet

SQL Server 2016 utökar OLTP-funktionerna med in-memory som revolutionerar bearbetningshastigheten för transaktionsdatabasoperationer genom att möjliggöra bearbetning i huvudminnet.

Hög tillgänglighet med AlwaysOn

Förbättringar av AlwaysOn-funktionerna ger ökad hög tillgänglighet och lösningar för katastrofåterställning som säkerställer att kritiska applikationer och data alltid är tillgängliga.

Genombrott inom säkerhet

Alltid krypterad

Med Always Encrypted erbjuder SQL Server 2016 banbrytande säkerhetsteknik som krypterar känsliga data både i vila och under överföring utan att man behöver ändra programkoder.

Säkerhet på radnivå

Row-Level Security gör det möjligt att definiera åtkomsträttigheter för enskilda dataposter, vilket ger en finkornig kontroll av datasynligheten i databasen.

Avancerad analys

Integrerade R-tjänster

Genom att integrera R, ett språk och en miljö för statistiska beräkningar och grafik, kan omfattande analyser utföras direkt på dataplattformen utan att data behöver flyttas.

PolyBase

PolyBase gör det enkelt att hantera och ställa frågor om relations- och icke-relationsdata med T-SQL, vilket innebär förenklad databehandling i Hadoop eller Azure Blob Storage.

Sammanfattning: Varför välja SQL Server 2016?

Microsoft SQL Server 2016 är en heltäckande dataplattform som erbjuder hög prestanda, avancerad säkerhet och djupgående analytiska funktioner. Med hjälp av den kan organisationer fatta datadrivna beslut snabbare och samtidigt säkerställa informationens säkerhet och integritet. SQL Server 2016 är en beprövad lösning som ständigt uppdateras och förblir därför ett pålitligt val för många organisationer, även efter lanseringen av nyare versioner.

Med sin förmåga att effektivt hantera stora datamängder och stödja komplexa dataanalysuppgifter utgör SQL Server 2016 ryggraden i många IT-system världen över. För organisationer som letar efter en beprövad, säker och kraftfull lösning för datahantering är SQL Server 2016 fortfarande ett starkt alternativ.

Kategorier