Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
Som kund hos VMware vSan 7 Standard har du rätt att utnyttja denna kraftfulla programvara. vSan 7 Standard är utformad för virtualiserade miljöer och erbjuder Enterprise-klassig lagringsprestanda och funktioner. Med sin arkitektur med...
21 203,90 kr *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Jag är glad att kunna berätta om VMware vSan 7 Advanced . Den senaste versionen av plattformen för hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) VMware erbjuder kraftfulla nya funktioner som gör det ännu enklare för kunderna att installera och...
9 488,90 kr *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Som kund bör du överväga VMware vSan 7 Enterprise för Desktop. Det är en idealisk plattform för virtuella datorer och ger utmärkt valuta för pengarna jämfört med traditionella lagringslösningar. Här är några av de viktigaste fördelarna:...
11 618,90 kr *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Som kund bör du vara glad över VMware vSan 7 Enterprise Plus . Den här produkten har ett antal funktioner och fördelar som kan förbättra driften av ditt datacenter. Nedan följer några viktiga punkter att ta hänsyn till: För det första är...
63 803,90 kr *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Jag är glad att kunna rapportera VMware vSan 7 Advanced . Den senaste versionen av plattformen för hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) VMware erbjuder kraftfulla nya funktioner som gör det ännu enklare för kunderna att installera och...
35 048,90 kr *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan är en mjukvarudefinierad lagringslösning som gör att du kan skapa och hantera lagringskluster på vanlig hårdvara. Med VMware vSan kan du snabbt tillhandahålla lagringsutrymme för dina virtuella maskiner genom att samla...
49 958,90 kr *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
Som kund hos VMware vSan 7 Standard har du rätt att utnyttja denna kraftfulla programvara. vSan 7 Standard är utformad för virtualiserade miljöer och erbjuder Enterprise-klassig lagringsprestanda och funktioner. Med sin arkitektur med...
3 844,90 kr *

Business-Fördelar med vSan från VMware

IT-teamen drar nytta av förenklade operativa processer med vSan, samtidigt som företagets smidighet förbättras avsevärt genom en enhetlig infrastruktur samt processer och verktyg - från nätverksranden via Core till Cloud.
Enhetliga riktlinjer och automatisering av processer minskar IT-hanteringens arbete till några få enkla klick. Detta gör att IT-personal kan ägna mer tid åt viktiga strategiska IT-projekt i stället för att spendera värdefull tid på rutinuppgifter. Med VMware vSan kan organisationer minska kostnaderna och komplexiteten hos traditionella lagringslösningar och samtidigt välja den enklaste vägen till Hyperconverged Infrastructure och Hybrid Cloud.

Den integrerade HCI-lösningen (Hyperconverged Infrastructure) vSan, som vSphere-native storage, underlättar också expansionen av befintliga virtualiseringar i ett företag och bidrar samtidigt till att öka smidigheten och minska komplexiteten och därmed IT-kostnaderna, TCO och affärsriskerna. Användningen av VMware vSan påskyndar alltså inte bara moderniseringen av infrastrukturen, utan gör den också skalbar för framtida behov, vilket gör det möjligt för företag att få en strategisk och ekonomisk fördel.

Hur fungerar VMware vSan 7?

vSan först alla lokala eller direktanslutna datalagringsenheter för att skapa en enda lagringspool som kan delas av alla värddatorer i ett vSan-kluster. Alla virtuella maskiner med Server-program körs med vSan på samma maskinvara som tillhandahåller lagringsutrymmet.

Flash-baserade minnen som SSD:er, NVMe-enheter eller NVDIMM:er fungerar som lagringsminnet för caching, och hårddiskar eller SSD:er används för att lagra data. HDD-, SSD- och cache-lagring bildar tillsammans en diskgrupp. Flera värdar och deras diskgrupper kan i sin tur kombineras till olika typer av kluster, t.ex. Standard -kluster, stretchade kluster eller kluster med två noder.

Lagringsprinciperna är en elementär komponent i vSan. De styr lagringsprinciperna: De styr lagringsutrymmetServices och definierar parametrarna för replikering eller spegling. vSan är mycket lätt att konfigurera med de verktyg som finns tillgängliga från VMware och är perfekt integrerad i ekosystemet VMware.

Resultatet är en stabil, kraftfull och horisontellt skalbar arkitektur. Detta ger bland annat prestandafördelar, eftersom lagringsutrymme kan tilldelas direkt till en lokal virtuell maskin (VM), vilket bidrar till att minska driftskostnaderna.

Fördelarna med VMware vSan 7 i korthet

- vSan ger flash-optimerad, säker delad lagring Alla kritiska virtualiserade arbetsbelastningar i ett företag kan enkelt och direkt nås via VMware Native vSphere® användargränssnittet.

- Det mjukvarudefinierade lagringssystemet vSan lämpar sig för typiska företagsapplikationer och virtuella Desktop-miljöer (VDI) samt för Server i filialer.

- vSan körs på x86-servrar och -komponenter av industristandard - med fördelen av en upp till 50 % lägre totalkostnad jämfört med traditionell lagring.

- Som den första lösningen med inbyggd, mjukvarubaserad och FIPS 140-2-godkänd HCI-kryptering i detta segment ger vSan 7 den smidighet som behövs för att enkelt skala IT - utan att kompromissa.

- Genom att helt integrera vSan med hypervisorn ESXi kan lokala fysiska lagringsresurser från ESXi-värdar virtualiseras och omvandlas till lagringspooler, som i sin tur kan delas upp och tilldelas virtuella maskiner och program i enlighet med deras krav på tjänstekvalitet.

- Med vSan behövs ingen extern delad lagring och lagringskonfigurationen förenklas med hjälp av SPBM (Storage Policy-Based Management).

- Genom att skapa lagringspolicyer för virtuella maskiner kan lagringskrav och funktioner definieras individuellt, även för förening av resurser.

- Alla data lagras i två exemplar - för maximal tillgänglighet och redundans, även om en hel nod skulle gå sönder. Med vSan ökar säkerheten för interna uppgifter avsevärt.

- Den utvecklarorienterade infrastrukturen gör det möjligt för IT-administratörer att flexibelt skapa program för att hantera virtuella maskiner och behållare.

- Baserat på den hyperkonvergerade infrastrukturen vSan är det möjligt att utveckla ett enhetligt, digitalt kontrollplan - med konsekventa processer från kanten via Core till Cloud, från kanten via Core, för Cloud-inherent säkerhet för data i vila samt för data som överförs från många offentliga Cloud-leverantörer.

- Dessutom kan hybrida lagringslösningar för privataCloud och hybridaCloud förverkligas med vSan, inklusive stöd från ledande Cloud-leverantörer.