Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard SQL Server 2017 Standard Edition från Microsoft erbjuder alla de kraftfulla databas-, rapporterings- och analysfunktioner som små och medelstora företag förväntar sig av ett relationellt...
4 315,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core SQL Server 2017 Standard Edition, som innehåller databas-, rapporterings- och analysfunktioner, erbjuder framför allt små och medelstora företag en kraftfull version av Microsofts beprövade...
17 668,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition ger större organisationer en kraftfull nyare version av Microsofts beprövade relationella dataplattform som kombinerar alla kritiska databas-, rapporterings-...
71 463,90 kr *

Microsoft SQL Server 2017: Mångsidig lösning för datahantering

Introduktion: Innovation möter det beprövade och testade

Med introduktionen av Microsoft SQL Server 2017 sätter Microsoft nya standarder inom området för datahanteringsplattformar. Som en omfattande och framtidsorienterad datahanteringslösning erbjuder SQL Server 2017 både banbrytande innovationer och beprövade tekniker.

Flexibilitet genom stöd för flera plattformar

Den kanske mest anmärkningsvärda utvecklingen i SQL Server 2017 är införandet av kompatibilitet mellan plattformar. För första gången är det möjligt att köra SQL Server på Windows, Linux och i Docker-containrar. Denna flexibilitet gör det möjligt för organisationer att integrera SQL Server i sin befintliga infrastruktur, oavsett vilken operativsystemmiljö de föredrar.

Funktioner i SQL Server 2017

Förbättrad prestanda

Adaptiv bearbetning av frågor

Adaptiv frågebehandling säkerställer att SQL Server 2017 hanterar frågor mer intelligent och optimerar exekveringsplaner dynamiskt. Detta kan avsevärt förbättra prestanda och genomströmning av databasfrågor.

Säkerhetsfunktioner på högsta nivå

Avancerat skydd mot hot

SQL Server 2017 erbjuder avancerade skyddsmekanismer för att skydda mot ökande hot mot cybersäkerheten. Advanced Threat Protection hjälper till att känna igen och reagera på farliga aktiviteter i ett tidigt skede för att förhindra dataintrång.

Business intelligence och analys

Integration och intelligens

Funktioner för grafdatabaser

Med stöd för grafdatabasfunktioner kan SQL Server 2017 arbeta effektivt med komplexa relationsdata, vilket öppnar upp nya möjligheter för business intelligence-tillämpningar.

Integrering av R och Python

Genom att bädda in R och Python direkt i databasen kan analytiker och datavetare utföra maskininlärning och komplexa statistiska analyser utan att exportera data.

Visualisering och rapportering

Med förbättrade BI-funktioner, särskilt genom integration med verktyg som Power BI, kan användare generera imponerande visualiseringar och handlingsbara rapporter direkt från sina data.

Sammanfattning: Varför SQL Server 2017?

SQL Server 2017 är inte bara en databas, det är en heltäckande plattform för datahantering och analytiska applikationer. Med stöd för Windows, Linux och Docker-containrar, i kombination med de senaste framstegen inom databasteknik, erbjuder SQL Server 2017 en skalbar, säker och framtidssäker lösning för organisationer i alla storlekar. Med kontinuerliga uppdateringar och en aktiv utvecklarcommunity förblir SQL Server 2017 en central del av de strategiska datahanteringsplanerna för organisationer över hela världen.

Kategorier