Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Köp SharePoint Server 2016 billigt Det ständiga behovet av nya tekniska framsteg och ekonomisk tillväxt innebär att företagen dagligen kräver nya programvarulösningar. Detta garanterar att de håller jämna steg med konkurrenterna och...
38 742,90 kr *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Nya funktioner Den här guiden fokuserar på kraften i Teams, SharePoint och OneDrive, inklusive dokumentlagring, samarbete, delning och konversationer. Du behöver inte använda bara ett verktyg för att få...
44 858,90 kr *

Microsoft SharePoint Server: En plattform för samarbete och administration

Introduktion till SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server är en kraftfull plattform för samarbete och dokumenthantering som hjälper företag att organisera, dela och samarbeta kring information. Med en mängd olika funktioner för innehållshantering, sökning, business intelligence och mer, SharePoint Server gör det möjligt för team att arbeta tillsammans mer effektivt och effektivt.

Vad är SharePoint Server?

SharePoint Server är en serverbaserad produkt som ger organisationer en enhetlig plattform för att skapa informationsportaler, intranät och dokumentarkiv. Den stöder samarbetsprocesser och underlättar hanteringen av och tillgången till viktiga företagsdata.

Kärnfunktioner för SharePoint Server

Samarbete och delning

SharePoint Server erbjuder omfattande funktioner för att stödja teamarbete, inklusive dokumentdelning, kalendrar och uppgiftslistor. Teamen kan arbeta med dokument samtidigt, se ändringar i realtid och dela viktig information på ett säkert sätt.

Dokumenthantering och lagring

Med kraftfulla funktioner för dokumenthantering kan användarna lagra, organisera och hitta dokument. Versionering, åtkomstkontroll och integrering av arbetsflöden är bara några av de verktyg som SharePoint erbjuder för effektiv dokumenthantering.

Anpassning och integration

Flexibel design

SharePoint Server sharePoint är mycket anpassningsbart, vilket gör att företag kan anpassa sina portaler och webbplatser till sina specifika krav. Det finns också stöd för en mängd olika webbdelar och tillägg som utökar funktionaliteten.

Integration med Microsoft-produkter

Som en del av Microsofts produktfamilj integreras SharePoint Server sömlöst med andra Microsoft-applikationer, som Office 365, vilket ytterligare ökar produktiviteten och effektiviteten.

Säkerhet och efterlevnad

Robusta säkerhetsfunktioner

SharePoint Server tillhandahåller en stark säkerhetsinfrastruktur, inklusive stöd för avancerade autentiseringsmetoder och behörighetsnivåer för att säkerställa att endast behöriga användare har tillgång till känslig information.

Efterlevnad av standarder för efterlevnad

SharePoint hjälper organisationer att uppfylla lagstadgade krav genom att tillhandahålla omfattande revisionsalternativ och dokumenthanteringspolicyer.

Slutsats: Framtiden med SharePoint Server

SharePoint Server sharePoint är fortfarande en viktig pelare i många organisationers IT-infrastruktur. Med regelbundna uppdateringar och en stor utvecklarcommunity som ständigt tillhandahåller nya lösningar och förbättringar förblir SharePoint en central punkt för att organisera företagets innehåll och främja samarbete. Det är en skalbar och flexibel lösning som växer och anpassar sig till de föränderliga behoven i affärsmiljöer.

Kategorier