Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Enterprise 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne le ustvarjate programe in aplikacije, temveč...
1 381,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integrerad utvecklingsmiljö med olika högnivåspråk) Visual Studio Professional 2015 - för att det ska fungera smidigt Du kan inte bara skapa program och...
988,90 kr *

Microsoft Visual Studio 2015: En introduktion

Vad är Microsoft Visual Studio 2015?

Microsoft Visual Studio 2015 är en utvecklingsplattform som utvecklats av Microsoft för att hjälpa utvecklare att skapa mjukvaruapplikationer. Denna version släpptes första gången 2015 och har sedan dess hjälpt många utvecklare i deras projekt.

Varför är Microsoft Visual Studio 2015 relevant?

Microsoft Visual Studio 2015 är fortfarande mycket relevant för många utvecklare eftersom den erbjuder en mängd olika verktyg och funktioner för att hjälpa till med mjukvaruutveckling. Det är särskilt relevant för dem som behöver underhålla och migrera befintliga projekt eller utveckla applikationer för äldre versioner av Windows.

De viktigaste funktionerna i Microsoft Visual Studio 2015

1. Förbättrad prestanda:

Visual Studio 2015 innebär en betydande förbättring av prestandan jämfört med tidigare versioner. IDE:n är mer responsiv och gör att utvecklarna kan arbeta mer effektivt.

2. Stöd för modern teknik:

Denna version av Visual Studio ger stöd för utveckling av applikationer för Windows 10, samt webbapplikationer, mobilappar och molntjänster. Utvecklare kan använda en mängd olika programmeringsspråk som C#, C++ och JavaScript.

3. Användarvänligt gränssnitt:

Användargränssnittet i Visual Studio 2015 är intuitivt utformat och gör det enkelt för utvecklare att navigera mellan de olika funktionerna och verktygen.

4. Felsökning och testning:

Visual Studio 2015 innehåller kraftfulla verktyg för felsökning och testning som säkerställer att dina applikationer fungerar felfritt.

Köp Visual Studio 2015 för Windows på Wiresoft

Microsoft Visual Studio 2015 är en viktig utvecklingsplattform som hjälper utvecklare att effektivt skapa och underhålla programvaruapplikationer. Med förbättrad prestanda, stöd för modern teknik och ett användarvänligt gränssnitt är denna version fortfarande relevant, särskilt för dem som arbetar med äldre versioner av Windows eller som behöver uppdatera befintliga projekt. Utnyttja de kraftfulla funktionerna i Visual Studio 2015 för att driva dina utvecklingsprojekt framåt.

Kategorier