Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Enterprise 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne le ustvarjate programe in aplikacije, temveč...
1 534,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integrerad utvecklingsmiljö med olika högnivåspråk) Visual Studio Professional 2015 - för att det ska fungera smidigt Du kan inte bara skapa program och...
1 097,90 kr *

Köp Visual Studio 2015: En revolution inom utveckling

Introduktion till Visual Studio 2015

Visual Studio 2015, som publiceras av Microsoft, markerar en viktig milstolpe i världen av programvaruutveckling. Med en mängd nya funktioner och förbättringar kan utvecklare skapa högkvalitativa applikationer mer effektivt och snabbare än någonsin tidigare. I den här artikeln ska vi titta närmare på de enastående funktionerna i Visual Studio 2015 och dess inverkan på programutvecklingsbranschen.

Vad gör Visual Studio 2015 unikt?

Intuitivt användargränssnitt

Visual Studio 2015:s användargränssnitt har utformats speciellt för att effektivisera utvecklarens arbetsflöde. Den tydliga och intuitiva strukturen gör det lätt att navigera och snabbt att anpassa sig, även för dem som tidigare har arbetat med andra utvecklingsmiljöer.

Integration av verktyg för teamwork

En annan enastående egenskap hos Visual Studio 2015 är den sömlösa integrationen av teamwork-verktyg. TFS (Team Foundation Server) och Git är integrerade direkt i IDE, vilket gör samarbete och versionshantering mycket enklare.

Förbättrade felsökningsfunktioner

Visual Studio 2015 har tagit felsökning till en ny nivå. Med förbättrade funktioner som live debugging och realtidsövervakning av variabler kan utvecklare identifiera och åtgärda buggar snabbare.

Språk och ramverk: fler möjligheter än någonsin tidigare

Visual Studio 2015 stöder ett brett utbud av programmeringsspråk och ramverk. Från C# och C++ till Python och JavaScript - utvecklare kan arbeta med sitt favoritspråk utan att kompromissa med kvalitet eller effektivitet.

Mobil utveckling

Med Xamarin i Visual Studio 2015 har Microsoft gett utvecklare möjlighet att skapa inbyggda mobila

Appar för olika plattformar - inklusive Android, iOS och Windows - i en enhetlig utvecklingsmiljö. Detta förenklar utvecklingsprocessen och påskyndar marknadsintroduktionen av appar.

.NET Core och ASP.NET 5

Visual Studio 2015 introducerade även .NET Core, en modulär och lättviktig runtime- och biblioteksmiljö som är optimerad för moln- och serverbaserade applikationer. Tillsammans med ASP.NET 5 gör detta att utvecklare kan skapa moderna webbapplikationer med förbättrad prestanda och flexibilitet.

En blick mot framtiden: arvet från Visual Studio 2015

Även om det har gått många år sedan Visual Studio 2015 lanserades och nyare versioner har släppts, går det inte att förneka att den lade grunden för framtida utveckling inom programvaruindustrin. Många av de funktioner och koncept som introducerades i denna version har etablerat sig som Standard i branschen och fortsätter att påverka hur programvara utvecklas idag.

En gemenskap av utvecklare

En av de mest bestående effekterna av Visual Studio 2015 har varit stärkandet av gemenskapen. Genom att integrera verktyg som NuGet och uppmuntra skapandet av tillägg har Microsoft skapat en livaktig gemenskap som skapar och delar lösningar tillsammans.

Hållbarhet och utveckling

Visual Studio 2015 var inte bara en produkt av sin tid. Det var ett löfte för framtiden. De idéer och tekniker som introducerades i den här versionen banade väg för senare versioner och stärkte Microsofts engagemang för utvecklargemenskapen.

Slutsats

Visual Studio 2015 var mer än bara en utvecklingsmiljö. Det var en vision för framtiden inom programvaruutveckling - en vision som prioriterade samarbete, innovation och kvalitet. Även om tekniken fortsätter att utvecklas och nyare versioner av Visual Studio släpps kommer effekterna av Visual Studio 2015 att märkas i branschen under lång tid framöver. Det har inte bara förändrat hur utvecklare skapar programvara, utan också hur de interagerar och växer tillsammans.