Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximera utvecklarens produktivitet med Visual Studio 2022 Enterprise - till salu Visual Studio är Microsofts beprövade integrerade utvecklingsmiljö för att utforma och distribuera komplexa företagsapplikationer inom många områden....
24 086,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - den mångsidiga programvaran för utvecklare som en köpversion Visual Studio 2022 Professional från Microsoft är den senaste versionen av den beprövade och testade integrerade utvecklingsmiljön (IDE) som...
3 649,90 kr *

Microsoft Visual Studio 2022 - De nya funktionerna och fördelarna

Microsoft Visual Studio 2022 är en kraftfull och populär integrerad utvecklingsmiljö (IDE) för utvecklare över hela världen. I den här artikeln tittar vi på de senaste funktionerna och fördelarna med Visual Studio 2022 och varför det är ett enastående val för utvecklare.

Nya funktioner i Microsoft Visual Studio 2022

1. stöd för 64 bitar:

En av de mest anmärkningsvärda förbättringarna i Visual Studio 2022 är introduktionen av 64-bitarsstöd. Det innebär att utvecklare nu kan dra nytta av mer minne, vilket förbättrar prestandan och stabiliteten i deras applikationer.

2. .NET 6-integration:

Visual Studio 2022 erbjuder sömlös integration med .NET 6, den senaste versionen av Microsofts populära ramverk. Detta gör att utvecklare kan dra nytta av de senaste teknikerna och förbättringarna.

3. Förbättrad produktivitet

IDE innehåller många produktivitetsförbättringar, inklusive snabbare laddningstider, optimerat kodskapande och felsökningsfunktioner. Utvecklare kan arbeta mer effektivt och driva sina projekt framåt snabbare.

Fördelar med Microsoft Visual Studio 2022

1. Utveckling på flera plattformar

Visual Studio 2022 stöder utveckling av applikationer för olika plattformar, inklusive Windows, Android, iOS och webb. Detta gör det möjligt för utvecklare att skapa mångsidiga applikationer som körs på olika enheter.

2. Starkt ekosystem

Visual Studio-communityn är enorm och ger tillgång till en mängd tillägg, verktyg och resurser. Utvecklare kan dra nytta av detta omfattande ekosystem för att optimera sina utvecklingsprojekt.

3. Uppdaterade verktyg för utvecklare

Visual Studio 2022 ger tillgång till ett brett utbud av utvecklingsverktyg, inklusive Visual Studio Code Editor, Azure DevOps för teamsamarbete och Azure-integration för molnutveckling.

Köp Visual Studio 2022 för Windows på Wiresoft

Sammantaget erbjuder Microsoft Visual Studio 2022 en förbättrad utvecklingsupplevelse med många nya funktioner och fördelar för utvecklare. Med 64-bitarsstöd, .NET 6-integrering och ökad produktivitet är det ett utmärkt val för att utveckla applikationer på flera plattformar. Utvecklare kan dra nytta av ett starkt ekosystem och uppdaterade utvecklarverktyg för att framgångsrikt förverkliga sina projekt.

Kategorier