Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximera utvecklarens produktivitet med Visual Studio 2022 Enterprise - till salu Visual Studio är Microsofts beprövade integrerade utvecklingsmiljö för att utforma och distribuera komplexa företagsapplikationer inom många områden....
24 086,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - den mångsidiga programvaran för utvecklare som en köpversion Visual Studio 2022 Professional från Microsoft är den senaste versionen av den beprövade och testade integrerade utvecklingsmiljön (IDE) som...
3 649,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - den mångsidiga programvaran för utvecklare som en köpversion Visual Studio 2019 Professional från Microsoft är den senaste versionen av den beprövade IDE-miljön (Integrated Development Environment), som...
1 643,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maximera utvecklarens produktivitet med Visual Studio 2019 Enterprise - tillgängligt för köp Visual Studio är Microsofts beprövade integrerade utvecklingsmiljö för att utforma och distribuera komplexa företagsapplikationer inom många...
1 725,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - upplagan för krävande utvecklare som en köpversion Enterprise Edition av Visual Studio 2017 ger användarna ett brett utbud av kraftfulla funktioner för att utveckla appar för alla domäner på de vanligaste...
1 411,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - allt som krävs för att skapa professionella program i köpversionen Med Visual Studio 2017 i Professional Edition har användarna allt de behöver för att skapa appar och program - från utveckling till...
1 244,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Enterprise 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne le ustvarjate programe in aplikacije, temveč...
1 381,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integrerad utvecklingsmiljö med olika högnivåspråk) Visual Studio Professional 2015 - för att det ska fungera smidigt Du kan inte bara skapa program och...
988,90 kr *

Microsoft Visual Studio för Windows - Din utvecklingsplattform för Windows-applikationer

Microsoft Visual Studio för Windows är en kraftfull integrerad utvecklingsmiljö (IDE) som är särskilt utformad för att skapa Windows-applikationer. I den här artikeln får du veta varför Microsoft Visual Studio för Windows är ett oumbärligt verktyg för utvecklare som vill skapa Windows-program av hög kvalitet.

De viktigaste funktionerna i Microsoft Visual Studio för Windows

  1. Utveckling av Windows-appar: Visual Studio för Windows tillhandahåller en omfattande uppsättning verktyg och mallar för utveckling av Windows-appar, oavsett om de är Universal Windows Platform (UWP), WPF- eller WinForms-applikationer.
  2. XAML Designer: Den integrerade XAML Designer gör det enkelt att designa användargränssnitt för Windows-applikationer med dra-och-släpp-funktioner och live-förhandsgranskningar.
  3. Felsökning och diagnostik: Visual Studio tillhandahåller kraftfulla felsöknings- och diagnostikverktyg för att snabbt identifiera och åtgärda fel i dina Windows-applikationer.
  4. Azure-integration: Utvecklare kan smidigt komma åt Azure-tjänster för att integrera molnbaserade funktioner i sina Windows-applikationer.

Fördelarna med Microsoft Visual Studio för Windows

  • Optimal Windows-integration: Visual Studio erbjuder djup integration med Windows operativsystem och tjänster för att optimera utvecklingen för Windows-plattformen.
  • Omfattande stöd för Windows-versioner: Med Visual Studio kan du utveckla applikationer som kan köras på olika versioner av Windows, t.ex. Windows 10, Windows 11 och Windows Server.
  • Enastående prestanda: Visual Studio för Windows är utformat för att ge en snabb och effektiv utvecklingsmiljö för Windows-applikationer.

De senaste uppdateringarna och funktionerna

Microsoft Visual Studio för Windows uppdateras kontinuerligt för att återspegla den senaste utvecklingen i Windows ekosystem. De senaste uppdateringarna inkluderar:

  • stöd för .NET 6: Visual Studio har stöd för .NET 6, den senaste versionen av .NET-ramverket, för att underlätta utvecklingen av moderna Windows-applikationer.
  • Integrerad Azure DevOps: Utvecklare kan sömlöst integrera Azure DevOps med Visual Studio för att hantera hela utvecklingslivscykeln.
  • Förbättrade verktyg för utveckling och felsökning: De senaste uppdateringarna ger förbättrade verktyg för att påskynda utveckling och felsökning.

Köp Visual Studio 2022 för Windows på Wiresoft

Microsoft Visual Studio för Windows är det perfekta verktyget för utvecklare som vill skapa Windows-applikationer av hög kvalitet. Skaffa Microsoft Visual Studio för Windows idag och påskynda utvecklingen av dina Windows-programvaruprojekt.

Kategorier