Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
Så här använder du VMware Workstation Pro 17 Alla program som körs på en Standard-dator kan köras på en virtuell VMware Workstation Pro-maskin. VMware Workstation Pro 17 är en komplett dator med fullständiga nätverks- och...
1 916,90 kr *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FÖR FÖNSTER VMWARE WORKSTATION PRO 15 FÖR FÖNSTER
VMware Workstation Pro 15 för Windows är en kraftfull virtualiseringsprogramvara för Desktop som gör att du kan köra flera operativsystem på en dator. Den är idealisk för mjukvaruutvecklare, testare och IT-personal som behöver köra flera...
1 288,90 kr *
VMWARE WORKSTATION PRO 16 FÖR FÖNSTER VMWARE WORKSTATION PRO 16 FÖR FÖNSTER
VMware Workstation Pro 16 för Windows är ett oumbärligt verktyg för alla företag. Det gör det möjligt för anställda att arbeta var som helst och på vilken enhet som helst. Med VMware Workstation Pro 16 kan du köra flera operativsystem på...
1 502,90 kr *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FÖR FÖNSTER VMWARE WORKSTATION PRO 14 FÖR FÖNSTER
Som kund till VMware Workstation Pro 14 för Windows är jag mycket nöjd med programvarans prestanda och funktioner. Möjligheten att köra flera operativsystem samtidigt på min dator är mycket användbar och användargränssnittet är lätt att...
1 075,90 kr *

Vad kan Workstation Pro göra?

VMware Workstation Pro erbjuder ett brett utbud av funktioner och verktyg för att utforma programvara för alla slutenheter, plattformar eller moln och för att testa den i de mest varierande miljöer. Workstation Pro fungerar som ett datacenter som körs på en enda dator. Beroende på version ingår följande funktioner och egenskaper i Workstation Pro :

 • Samtidig körning av flera operativsystem på en enda dator: Med VMware Workstation Pro kan inte bara riktiga virtuella Linux- och Windows-miljöer skapas, utan även andra Desktop-, surfplattor- och miljöer, inklusive simulering av ett virtuellt nätverk och nätverksförhållanden. De virtuella maskiner som skapas kan också användas för kodutveckling, lösningsarkitektur och testning av applikationer.
 • Skapa en säker anslutning till vSphere, ESXi och andra Workstation-servrar: VMware Workstation Pro kan användas för att starta och styra inte bara virtuella maskiner utan även fysiska värdar. Dessa kan användas som Remote-värdar för att utföra typiska hanteringsuppgifter, t.ex. avstängning och omstart, strömstyrning, aktivering av ett underhållsläge och skapande av nya virtuella maskiner.
 • Med den beprövade integrerade hypervisorn VMware är det enkelt att överföra virtuella maskiner mellan lokala datorer, vilket ytterligare ökar utvecklarens produktivitet.
 • Ettstort antal utvecklings- och testfunktioner för praktiskt taget alla plattformar: Workstation Pro stöder inte bara hundratals olika operativsystem, utan är också kompatibel med olika Cloud- och containertekniker som Docker och Kubernetes.
 • Högt skydd genom att isolera miljöer: Workstation Pro har en av de säkraste hypervisorerna och erbjuder kraftfulla funktioner för IT-säkerhetspersonal, inklusive skapandet av ett säkert andra skrivbord för att använda olika inställningar för dataskydd, nätverkskonfigurationer och verktyg samt olika forensiska verktyg för att identifiera sårbarheter i ett operativsystem.

Andra funktioner på Workstation Pro

Workstation Pro erbjuder betydligt fler funktioner och möjligheter än spelaren Workstation, med vilken det inte är möjligt att köra flera virtuella maskiner samtidigt. Beroende på vilken version av Workstation Pro som används ingår även följande funktioner:

 • Enkel SSH-inloggning genom musklick, anslutningsdata behöver bara anges första gången.
 • Med Workstation Pro kan virtuella maskiner krypteras och krypterade virtuella maskiner köras. Dessutom kan användarrättigheterna begränsas för att konfigurera virtuella maskiner.
 • Virtuella nätverk med Windows -värdar kan bytas ut, inklusive DHCP, NAT, IP-adresser, LAN-segment, Samba (Linux) och simulering av paketförlust och latens.
 • Med snapshots-funktionen kan testare och utvecklare återställa en virtuell dator till sitt tidigare tillstånd efter ändringar eller uppdateringar.
 • Kloning av virtuella maskiner är möjlig i två varianter: Länkade kloner är kopior av en virtuell maskin som delar en virtuell hårddisk; fullständiga kloner är däremot kompletta kopior av en virtuell maskin eller kopior av virtuella hårddiskar.
 • Med Workstation Server i VMware Workstation Pro kan delade eller Remote virtuella maskiner exekveras och användas av andra VMware arbetsstationer via ett nätverk.
 • Med vctl, det nya kommandoradsgränssnittsverktyget, kan lokala OCI-containrar och Kubernetes-kluster distribueras, inklusive alternativ för att isolera virtuella maskiner, virtuella nätverk och virtuella resurser.
 • Workstation Pro fungerar som utvecklings- och testfunktioner för alla plattformar samt för virtualisering av x86-operativsystem.
 • Komplexa virtuella IPv4- och IPv6-nätverk för virtuella maskiner kan skapas och konfigureras - inklusive simulering av nätverkslatens och bandbredd för att skapa verkliga scenarier.
 • Den kraftfulla 3D-grafiken i den nya versionen av Workstation Pro gör det möjligt att köra 3D-program smidigt, inklusive stöd för DirectX 11 och OpenGL 4.1 i virtuella maskiner och spel.

Allmänna systemkrav

VMware Workstation Pro kan köras på x86 Standard-hårdvara med Intel- och AMD-processorer (64 bit) samt på Windows och Linux-värdoperativsystem (64 bit). Följande minimikrav måste uppfyllas:

 • Kompatibel x86/AMD64-processor med 64 bitars kapacitet, 2011 eller senare (enstaka processorer stöds inte)
 • Core-Hastighet: 1,3 GHz eller snabbare
 • Minne: 2 GB; 4 GB RAM eller mer rekommenderas

Beroende på vilken version av VMware Workstation Pro som används kan olika eller högre krav gälla.