Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
MS Project 2016 Professional - köp den heltäckande projektledningslösningen som en använd programvara Project Professional 2016 Edition är det mest omfattande programmet i den här versionen, som Microsoft utvecklat för planering och...
1 727,90 kr *
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Project 2016 Standard - en enskild licens av Microsofts programvara för projekthantering som en köpversion Project Standard 2016 är den beprövade Microsoft-lösningen för planering, implementering, hantering och dokumentation av projekt i...
1 451,90 kr *

Microsoft Project 2016: Effektiv projekthantering med beprövade verktyg

Microsoft Project 2016 i korthet

Microsoft Project 2016 är ett beprövat projekthanteringsprogram som hjälper organisationer att planera, hantera och framgångsrikt slutföra projekt på ett effektivt sätt. Denna version erbjuder ett brett utbud av funktioner och verktyg för att stödja projektledare och team i det effektiva genomförandet av projekt.

De viktigaste funktionerna i Microsoft Project 2016

Projektplanering och spårning

En av de viktigaste funktionerna i Microsoft Project 2016 är möjligheten att planera projekt i detalj. Du kan exakt definiera uppgifter, scheman och resurser för att spåra projektets framsteg och se till att projektet slutförs i tid och inom budget.

Hantering av resurser

Programvaran erbjuder kraftfulla verktyg för resurshantering som hjälper dig att optimera din teamplanering och undvika flaskhalsar. Du kan fördela resurserna effektivt och se till att de utnyttjas på bästa möjliga sätt.

Rapportering och analys

Med Microsoft Project 2016 kan du skapa detaljerade rapporter och analyser för att tydligt kommunicera projektstatus och fatta välgrundade beslut. Dessa funktioner hjälper till att identifiera risker i ett tidigt skede och optimera projektledningen.

Varför använda Microsoft Project 2016?

Beprövad tillförlitlighet

Microsoft Project 2016 har visat sig vara en pålitlig projekthanteringslösning och används av organisationer över hela världen. Programvaran erbjuder beprövade verktyg och funktioner som hjälper dig att slutföra projekt framgångsrikt.

Sömlös integration

Microsoft Project 2016 integreras sömlöst med andra Microsoft-applikationer som Excel och SharePoint, vilket underlättar samarbete och datadelning.

Slutsats

Microsoft Project 2016 är en beprövad och pålitlig projekthanteringslösning som hjälper organisationer att planera och hantera projekt på ett effektivt sätt. Med sina omfattande funktioner för projektplanering, resurshantering och rapportering ger den alla nödvändiga verktyg för att slutföra projekt framgångsrikt. Om du letar efter en tillförlitlig lösning för att optimera dina projekthanteringsprocesser och säkerställa att dina projekt blir framgångsrika är Microsoft Project 2016 det rätta valet för ditt företag. Investera i denna beprövade programvara för att planera, hantera och framgångsrikt slutföra dina projekt mer effektivt.

Kategorier