Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2010 DEVICE CAL Varje användare eller enhet som får tillgång till Exchange Server behöver en åtkomstlicens (CAL). CAL:erna är tillgängliga i varianterna User CAL (för en licensierad användares åtkomst) och...
104,90 kr *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2010 USER CAL Varje användare eller enhet som har tillgång till Exchange Server behöver en åtkomstlicens (CAL). CAL:erna är tillgängliga i varianterna User CAL (för åtkomst av en licensierad användare) och...
104,90 kr *

Microsoft CAL för Exchange Server 2010 - Licensen för effektiv e-postkommunikation

Introduktion till Microsoft CAL för Exchange Server 2010

Microsoft Exchange Server 2010 var en banbrytande lösning för e-postkommunikation och samarbete på företag. För att kunna använda Exchange Server 2010 effektivt krävs Microsoft CALs (Client Access Licences). I den här texten ger vi dig en lättförståelig översikt över vad de betyder och hur de fungerar.

Betydelsen av Microsoft CALs för Exchange Server 2010

Microsoft CALs för Exchange Server 2010 är licenser som ger användare eller enheter tillgång till de kraftfulla funktionerna och tjänsterna i Exchange Server. De är avgörande för att din e-postkommunikation ska vara effektiv, säker och följa gällande lagar och regler.

Varför är Microsoft CALs för Exchange Server 2010 viktiga?

Korrekt licensiering med Microsoft CALs för Exchange Server 2010 är viktigt för att undvika rättsliga följder och se till att dina anställda har smidig åtkomst till e-post, kalendrar och andra Exchange-tjänster.

Typer av Microsoft CAL-licenser för Exchange Server 2010

Det finns två huvudtyper av Microsoft CAL-licenser för Exchange Server 2010:

  1. CAL-licenser föranvändare: Dessa licenser är användarbaserade och ger en viss användare åtkomst till Exchange Server 2010. CAL-licenser för användare är idealiska om ditt företag har många enheter och färre användare.

  2. CAL-licenser för enheter: Device CALs är enhetsbaserade licenser som är knutna till en specifik enhet. De ger alla användare som använder den här enheten åtkomst till Exchange Server 2010.

Köp av CAL-licenser för Exchange Server 2010

Som regel måste Microsoft CAL för Exchange Server 2010 köpas separat från serverprogramvaran. Se till att du köper rätt antal och typ av CALs enligt din organisations individuella krav.

Slutsats

Microsoft CALs för Exchange Server 2010 är nyckeln till en smidig och rättssäker e-postkommunikation i din organisation. Valet mellan CAL-licenser för användare och CAL-licenser för enheter beror på din specifika affärssituation. Korrekt licensierade CAL-licenser säkerställer att dina anställda kan komma åt Exchange Server 2010 på ett effektivt sätt och i enlighet med lagen. Se till att du köper rätt CAL-licenser för att säkerställa att din användning av Exchange Server 2010 är effektiv och laglig.

Kategorier