Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 

rubrik_wiresoft

VILKA ÄR VI OCH VAD GÖR VI?

Wiresoft är ett ungt, internationellt e-handelsföretag som driver Europas största nätbutik för nedladdningsbara programvaror från välkända tillverkare. Som ett nystartat företag som grundades 2010 har vi nu framgångsrikt etablerat oss i Tyskland med professionella tjänster och en mångsidig produktportfölj. Med vår webbshop är vi aktiva inom B2C- och B2B-sektorn. Som en del av våra externa och interna konsulttjänster ger vi också kompetent rådgivning om kommande revisioner, licensmodeller, processoptimering med mera. Under tiden har Wiresoft Group vuxit till ett vuxet företag och etablerat sig internationellt - i mer än 27 länder. 

 

VAD ERBJUDER VI?

 
om-us-1

pengar

KONKURRENSKRAFTIGA PRISER

Vårt främsta mål är att alltid erbjuda våra kunder förmånliga priser och omfattande service. Vi vänder oss till B2C- och B2B-kunder.

service

SERVICE

Vi ger expertråd till våra kunder via telefon, livechatt, skärmdelning eller e-post under kontorstid från måndag till fredag (8:00 till 16:00) - vi hjälper också till med installationen av programvara som köpts från Wiresoft.

om-us-2

om-us-3

citat

"Tack vare vår 100-procentiga pengarna-tillbaka-garanti behöver våra kunder inte oroa sig för att någon gång vara ensamma med sitt problem!"

VD - Soheil Hosseini

kvalitet

KVALITET

Wiresoft står för testad kvalitet till ett rimligt pris. Vår välutbildade personal kontrollerar i förväg om de produkter som säljs uppfyller våra höga kvalitetskrav. Detta garanterar att produkten är en originalprodukt som är avsedd för respektive ekonomiskt område. Varorna placeras på vår försäljningsplattform först efter en godkänd inspektion. På detta sätt har vi fått många nöjda kunders förtroende över hela världen. Med programvara från Wiresoft är du på den säkra sidan.

om-us-4
om-us-5

 hållbarhet

HÅLLBARHET

Hållbarhet har högsta prioritet för vårt företag. Därför har vi under de senaste åren vidtagit ytterligare åtgärder för att säkerställa en mer ansvarsfull användning av tillgängliga resurser: För att kompensera för den höga pappersförbrukningen styrs nästan alla processer på Wiresoft digitalt. För miljöns skull har våra kollegor också möjlighet att ansöka om en rabatterad jobbbiljett för att ta sig till jobbet med kollektivtrafiken - för miljöns skull.

b2b

B2B

I vår B2B-butik erbjuder vi ett brett utbud av mjukvaruprodukter för den kommersiella och offentliga sektorn. Vi erbjuder dedikerad kundservice för B2B-kunder. Vid behov ger affärsteamet också stöd på plats för kommande projekt och erbjuder skräddarsydd inköpsrådgivning samt omfattande stöd för licensfrågor och kommande revisioner. Externt ansvarar våra tekniska konsulter för förhandsgranskningar och teknisk rådgivning, t.ex. för processoptimering. Internt hanterar de testmiljön och genomför interna konsultationer, workshops med mera. Även efter köpet erbjuder vi dig intensivt professionellt stöd och omfattande service.

om-us-6
 
 

VAR KOMMER VI IFRÅN?

Zeitstrahl 2010 2017 2019 2022 Grundat Internationa-lisering Öppnandeav ytterligare anläggningar Affärsmodellgranskad av en jurist Verksamt i mer än 27 länder
heart_icon 1.000.000 nöjda kunder
 
användare_ikon55 Kollegor
 
e_ikon4.8 TrustedShops recensioner
 
 

VÅR VISION

Wiresoft som ett tvärvetenskapligt och mångkulturellt företag

 
vision-01

Under de senaste åren har vårt team utökats med kollegor från marknadsföring, utveckling, kundsupport på främmande språk, inköp, försäljning och sekreterare. Detta gör det möjligt för oss att ständigt förbättra våra affärsområden, utöka vårt produktsortiment och öka vår kundkrets.

 
vision-2

Lagarbete och en öppen företagskultur är inte tomma ord för oss, utan internaliserade och levda värderingar. Vi ser oss själva som ett stort, mångsidigt och starkt team: ett gott samarbete mellan våra kollegor bygger på ömsesidig respekt och tillit. På Wiresoft förtjänar alla att få möjlighet att upptäcka sina egna utmaningar för att fullt ut utnyttja sin unika potential i en positiv arbetsmiljö.

 
vision-3

Kosmopolitism och multikulturalism är också särskilt viktiga värden för oss: som företag vill vi alltid tillgodose de olika behoven i en globaliserad värld och tolererar inte någon form av utslagning. Den mångkulturella sammansättningen av vårt team återspeglar Wiresofts internationella inriktning: detta gör att vi alltid kan erbjuda skräddarsydda tjänster i en mångkulturell värld.

 
vision-4

Vi strävar efter att alltid erbjuda en mycket bekväm shoppingupplevelse runt om i världen genom våra bästa erbjudanden och skräddarsydda tjänster. Genom att alltid garantera ett brett utbud av kraftfulla märkesprogramvaror samt oöverträffat låga priser och hög kundvänlighet fortsätter vi att växa som ett internationellt orienterat företag och närmar oss våra mål varje dag.

 
Kategorier