AUKTORISERAD ORIGINALPRODUKT
FRAKT INOM 24 TIMMAR
SUPPORT VIA CHATT, E-POST OCH TELEFON
KOSTNADSFRI TELEFONJOUR +4969 - 173261340
 

Om oss

Ibland är de enkla idéerna de bästa.

I dagens tjänsteekonomi är nästan alla företag beroende av att använda vanliga programvaror. Samtidigt ökar priserna på de vanligaste formaten varje år. Det är inte så konstigt, eftersom utvecklare och tillverkare tidigare kunde uppnå en monopolställning där det nästan inte finns någon konkurrens. Detta utgångsläge gör det möjligt för de stora företagen att anpassa priserna efter behag. Vi på Wiresoft har en enkel idé om hur vi kan motverka programvaruleverantörernas monopolställning.

Företag som är beroende av Standard-programvara kan minska sina kostnader avsevärt genom att köpa och sälja licenser som de redan har köpt. Dessutom sätter denna praxis nya standarder för avregleringen av programvarumarknaden och är ett utropstecken mot de traditionella leverantörernas stigande priser.

Denna handel med begagnad programvara är inte bara ekonomiskt rimlig, utan bygger också på företagens kontinuerliga utveckling. Eftersom programvara inte är en standardiserad vara som det redan finns en livlig handel med begagnade produkter för. Datorsystem och program är mer flexibla, de måste ständigt uppdateras och anpassas till företagets behov. 

Det är här vi vill börja. I samband med uppköp, fusioner eller konkurser blir redan förvärvade licenser ofta outnyttjade. Vårt företag förvärvar oanvända programvaror inklusive licenser och överför dem till andra företag. På så sätt gynnas både det säljande och det köpande företaget av återvinningen av den använda programvaran.

Senast visad