Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - för modernt kontor och företagsorganisation Office-Edition 2016 Standard är utformad för att hantera alla typiska uppgifter i moderna företag - och mycket mer: Många praktiska, intuitiva verktyg...
953,90 kr *
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - det avgörande mer för företag MS Office 2016 Professional Plus är den mest omfattande utgåvan av Microsoft Office-version 2016, den innehåller alla program som behövs i ett företag, inte bara för att...
1 071,90 kr *

Office 2016: Den pålitliga kontorsprogramvaran för produktivt arbete

I kategorin Office 2016 presenterar vi den beprövade kontorsprogramvaran från Microsoft som fortfarande erbjuder en utmärkt lösning för alla dina arbetskrav idag. I den här artikeln ger vi dig en omfattande översikt över Office 2016 och förklarar fördelarna med denna beprövade svit för din produktivitet och effektivitet.

Vad erbjuder Office 2016?

Beprövade applikationer när de är som bäst

Office 2016 innehåller de välkända programmen som Microsoft Word, Excel, PowerPoint och Outlook, som har optimerats i sin senaste version för att du ska kunna arbeta smidigt och effektivt.

Lokal lagring och oberoende av molnet

Till skillnad från de nyare Office-abonnemangen kräver Office 2016 ingen permanent internetuppkoppling. Du kan spara dina dokument och data lokalt och är inte beroende av molnet.

Varför välja Office 2016?

Engångsköp, permanent användning

Till skillnad från Office-prenumerationer är Office 2016 ett engångsköp. Du betalar en gång och kan använda sviten permanent, utan månatliga prenumerationsavgifter.

Dataskydd och kontroll

Med Office 2016 behåller du full kontroll över dina data och riktlinjer för dataskydd, eftersom du inte är beroende av molnlagring.

Stabilitet och tillförlitlighet

Office 2016 erbjuder stabilitet och ett konsekvent användargränssnitt utan ständiga uppdateringar och förändringar som stör ditt arbetsflöde.

Slutsats

Office 2016 är det perfekta valet för alla som letar efter beprövad och pålitlig kontorsprogramvara utan att behöva binda upp sig för återkommande prenumerationsavgifter. Med välbekanta applikationer, maximal dataskyddskontroll och en stabil arbetsmiljö är Office 2016 en förstklassig lösning för alla som vill öka sin produktivitet.

Oavsett om du är student, yrkesverksam eller företagare ger Office 2016 dig de verktyg du behöver för att arbeta effektivt och skapa professionella dokument, presentationer och kalkylblad. Investera i Office 2016 och upplev den beprövade prestandan och tillförlitligheten hos detta kontorsprogram i världsklass.

Med Office 2016 kan du få ditt arbete gjort effektivt samtidigt som du behåller full kontroll över dina data. Det är en kostnadseffektiv och stabil lösning för dig som letar efter beprövad kontorsprogramvara utan prenumerationsavgifter. Öka din produktivitet och investera i Office 2016 för att dra nytta av de välbekanta applikationerna och de många fördelarna med denna beprövade kontorsprogramvara.

Kategorier