Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 erbjuder en tillförlitlig meddelandeplattform med vilken e-post och kontakter samt möten och uppgifter kan hanteras centralt. Det är serverversionen av Windows...
2 754,90 kr *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 är en beprövad meddelandeplattform för central hantering av e-post och kontakter samt möten och uppgifter och serverversionen av Windows 10. Särskilt större företag och...
19 600,90 kr *

Microsoft Exchange Server 2016: Effektiv och säker företagskommunikation

Översikt över Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 är en kraftfull lösning för e-postkommunikation och kalenderhantering på företag. I och med lanseringen har Microsoft satt nya standarder när det gäller användarvänlighet, säkerhet och hanteringsfunktioner för företagskommunikationssystem.

Nya funktioner i Exchange Server 2016

Exchange Server 2016 erbjuder förbättrade funktioner jämfört med sina föregångare, inklusive en optimerad arkitektur som minskar både kostnaden och komplexiteten i e-postinfrastrukturen, och en ny, användarvänlig Outlook på webben (tidigare känd som Outlook Web App).

Viktiga funktioner i Exchange Server 2016

Förbättrad användarupplevelse

Exchange Server 2016 betonar en förenklad användarupplevelse, med Outlook på webben som ger ett intuitivt och responsivt gränssnitt som fungerar lika bra på olika enheter.

Mobil produktivitet

Förbättrade mobilfunktioner ger användarna säker åtkomst till sin e-post och sina kalendrar var de än befinner sig, vilket ökar produktiviteten utanför kontoret.

Förbättrad säkerhet och skydd

Med Exchange Server 2016 är dina data bättre skyddade med avancerade säkerhetsmekanismer som anti-malware- och anti-spamfilter och nya DLP-funktioner (Data Loss Prevention).

Sofistikerade verktyg för efterlevnad

Exchange 2016 gör det lättare att följa riktlinjer för efterlevnad med inbyggd eDiscovery och "hold"-funktioner, vilket förenklar hanteringen av data för juridiska krav.

Effektiv hantering

För IT-administratörer erbjuder Exchange Server 2016 förenklade hanteringsfunktioner som möjliggör effektivare hantering av Exchange-infrastrukturen.

Förenklad arkitektur

Den förenklade serverarkitekturen underlättar implementering och underhåll samtidigt som systemets tillförlitlighet och prestanda ökar.

Betydelsen av Exchange Server 2016 idag

Fortsatt relevans i en hybridvärld

Exchange Server 2016 är fortfarande relevant, särskilt för organisationer som föredrar en hybridkonfiguration med en kombination av lokala tjänster och molntjänster.

Brygga till molnet

För många organisationer utgör Exchange 2016 grunden för övergången till molntjänster genom att erbjuda möjligheten att gradvis flytta funktionalitet till molnet utan att förlora kontrollen över data.

Microsoft Exchange Server 2016 är fortfarande en pålitlig och robust plattform för företagskommunikation, som kännetecknas av avancerade säkerhetsfunktioner, användarvänlig miljö och effektiv hantering. Denna kategoritext ger en omfattande inblick i Exchange Server 2016:s kapacitet och värde för moderna organisationer.

Kategorier