Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 erbjuder en tillförlitlig meddelandeplattform med vilken e-post och kontakter samt möten och uppgifter kan hanteras centralt. Det är serverversionen av Windows...
3 059,90 kr *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 är en beprövad meddelandeplattform för central hantering av e-post och kontakter samt möten och uppgifter och serverversionen av Windows 10. Särskilt större företag och...
21 777,90 kr *

Fördelar med Microsoft Exchange Server 2016

Kommunikationssystemet Exchange Server 2016 är en viktig del av varje modernt företag när det gäller kontroll och hantering av processer. Den kraftfulla serverprogramvaran bidrar på ett omfattande sätt till att öka effektiviteten i företagen: alla kontakter och e-postmeddelanden kan hanteras centralt och arkiveras tydligt. Det underlättar också det gemensamma arbetet med dokument, vilket inkluderar versionshantering. Den differentierade rättighetsförvaltningen definierar också anställdas individuella tillgång till utnämningar.

Microsoft Exchange Server 2016 erbjuder därför maximal kontroll och samtidigt öppenhet, flexibilitet och produktivitet. Genom att förenkla arbetsprocesserna gör programvaran det möjligt att spara tid och kostnader, vilket också ökar konkurrenskraften.

De viktigaste nyheterna i Exchange Server 2016 på en översikt

Exchange Server-versionen 2016 innehåller ett antal viktiga innovationer och vidareutveckling av den tidigare versionen Exchange Server 2013. Det primära utvecklingsmålet var optimering av serverarkitekturen, där antalet serverroller reducerades till två: Brevlådor och kanttransporter. Dessutom förenklades skalningen och stödet för olika molntjänster förbättrades.

Outlook på webben

Webbåtkomst till Exchange Server, tidigare känd som "Outlook Web Access" eller "Outlook Web App", har reviderats i stor utsträckning av Microsoft  och har även bytt namn till "Outlook on the Web".

Webbgränssnittet har också optimerats så att Outlook kan användas på en smartphone eller surfplatta med Android eller iOS utan att först behöva installera Outlook-appen. Förutom Microsofts webbläsare Edge och Internet Explorer 11 fungerar Outlook även med Google Chrome, Safari och Firefox utan större begränsningar.

Funktionen "Sweep" förenklar hanteringen av e-postmeddelanden från en specifik avsändare. De kan till exempel sparas i ett visst antal dagar eller så sparas bara det senaste meddelandet.

Kalendern har också fått ett nytt utseende och nya funktioner. Bland annat kan du få e-postpåminnelser för kalenderhändelser och föreslå en annan tid för mötesinbjudningar.

Förbättrad sökning

Sökarkitekturen för eDiscovery har också förnyats i Exchange Server 2016; den fungerar nu asynkront och decentraliserat med hjälp av flera servrar. Sökningen är nu mycket snabbare och förslag som baseras på ofta använda kontakter, e-postmeddelanden i brevlådan och tidigare sökningar visas när du anger en sökterm i Outlook 2016 eller Outlook på webben. Kontextuella filter som datumintervall och relaterade avsändare gör det lättare att hitta den information du letar efter. Med Outlook på webben är det också möjligt att söka i dina egna eller andras kalendrar.

Förbättrad skalbarhet

En annan fördel med den nya arkitekturen i Exchange Server 2016 är den förbättrade skalbarheten för sökningen. Antalet brevlådor som kan sökas har ökat från 5 000 till 10 000 för brevlådor och arkivbrevlådor, så att totalt 20 000 brevlådor kan sökas samtidigt.

Förbättrat samarbete

I Outlook 2016 eller Outlook på webben kan filer som lagras i Microsofts molntjänster OneDrive for Business och SharePoint 2016 nu infogas i ett e-postmeddelande som en länk i stället för som en filbilaga som tidigare. Tillträdesrättigheterna kan anpassas individuellt och automatiskt. Mottagaren kan öppna den länkade filen direkt som en bilaga.

Stöd för hybridmoln

Exchange Server 2016 stöder också hybridscenarier. Det betyder att det inte spelar någon roll om en brevlåda finns på en lokal server eller i molnet. Lokala e-postlådor kan också användas med molntillägget Exchange Online Archiving och Azure Rights Management.

Förebyggande av dataförluster med DLP

Dataskydd har utökats med dataskydd genom att förhindra dataförluster (DLP), en utvidgning av transportregler. DLP i Exchange Server 2016 hjälper till att skydda känsliga företagsdata från obehörig åtkomst. Data Loss Prevention innehåller nya metoder för att klassificera och skicka konfidentiell information utan att hindra användarna i deras arbetsflöde. Om det finns en risk för att data kan avlyssnas får användarna en motsvarande varning i Outlook och i webbversionen. DLP varnar också användare när de får manipulerade e-postmeddelanden eller e-postmeddelanden med bilagor som innehåller skadlig kod.

För att kunna använda DLP-funktionerna för Exchange Server 2016 måste en

Det krävs en klientåtkomstlicens (CAL) för företag.

Standardprotokoll MAPI över HTTP

Outlooks standardprotokoll för kommunikation med Exchange är MAPI över HTTP i Exchange Server 2016. MAPI över HTTP förbättrar tillförlitligheten och stabiliteten hos Outlook- och Exchange-anslutningar samt synligheten av transportfel. Dessutom upprättar Outlook en anslutning till servern mycket snabbare efter en vila eller ett byte av nätverk. MAPI över HTTP stöder fortsättningen av en avbruten anslutning, och ingen ny anslutning krävs vid korta avbrott i anslutningen.

Windows Exchange Server 2016 Standard Edition

Microsoft Exchange Server 2016 i Standard Edition möjliggör flexibel, transparent och kostnadseffektiv kommunikation i ett företag. Detta omfattar framför allt professionell gemensam administration och arkivering av e-post, kontakter och möten. Microsoft Exchange Server 2016 Standard har stöd för upp till fem brevlådedatabaser och är därför idealisk för små och medelstora företag.

Den förenklade arkitekturen för Exchange-funktionen har två roller: Rollen "brevlåda" erbjuder de viktigaste funktionerna. Den tar emot klientförfrågningar och håller databaser. Rollen "Edge Transport" ger å andra sidan ytterligare säkerhet för överföring av e-post mellan det interna nätverket och Internet. Virtualiseringsrättigheterna för Microsoft Exchange Server 2016 Standard tillåter drift av två virtuella maskiner eller två Hyper-V-containrar.

Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Den viktigaste skillnaden jämfört med Standard Edition i Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Edition är möjligheten att hantera fler databaser. Upp till 100 brevlådedatabaser per server med upp till 2 terabyte vardera kan integreras och hanteras, vilket gör att Enterprise är särskilt lämplig för större företag, organisationer eller institutioner.

Exchange Admin Center erbjuder dessutom funktioner som Office 365-grupper och förebyggande av dataförluster. Data Loss Prevention förhindrar inte bara att konfidentiell information lämnas vidare till obehöriga, utan med den integrerade filtertekniken Intelligent Message Filter (IMF) och SmartScreen förhindrar den också att potentiellt skadliga meddelanden hamnar i en brevlåda.

Dessutom drar användarna nytta av centraliserad datalagring samt kontroll över lagringsbehov och krav på efterlevnad.

Jämfört med Standard Edition har Enterprise Edition för Exchange Server också mer omfattande virtualiseringsrättigheter: den tillåter drift av ett obegränsat antal virtuella maskiner och Hyper-V-containrar.

Den erbjuder också funktionerna Storage Spaces Direct, Storage Replica och Shielded Virtual Machines, en ny nätverksstack och OneDrive for Business för uppdatering, redigering och delning av data i realtid.

Systemkrav för Windows Exchange Server 2016

För att kunna använda Windows Exchange Server 2016 fullt ut och utan problem måste vissa krav på nätverk, maskinvara, programvara och klient uppfyllas.

Installation av Microsoft Outlook krävs också för klientkommunikation via skrivbordet. Hårdvaran måste uppfylla följande villkor:

Följande operativsystem kan användas: Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM eller högre), Windows Server 2012 Standard eller Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard eller Datacenter, Windows Server 2016 Standard eller Datacenter.

Processorkraven är en högpresterande 64-bitars processor, alternativt en AMD-processor med stöd för AMD64-plattformen.

Hårddisk: Förutom minst 30 GB hårddiskutrymme på installationsenheten krävs 500 MB för installationen av varje språkpaket för Unified Messaging och minst 500 MB för ködatabasen.

Minsta skärmupplösning: 1 024 x 768 pixlar

Vilka versioner av Windows Exchange Server 2016 finns tillgängliga från Wiresoft?

Du kan få Microsoft Exchange Server 2016 från Wiresoft i de två utgåvorna Standard och Enterprise. Standardutgåvan är utformad för brevlådor för små och medelstora företag samt för hemkontoranvändare, medan Enterprise-utgåvan uppfyller de mer omfattande behoven hos större företag eller institutioner. Dessutom kan användarna här dra nytta av alla funktioner i Exchange Server 2016-versionen.

Licensiering av Windows Exchange Server 2016

När du köper Microsoft Exchange Server 2016 Edition får du inte en fysisk databärare från Wiresoft, utan ett Single User Medialess License Kit (MLK).

Efter installationen registrerar du dig online på Microsofts webbplats. Vi ger dig alla uppgifter som krävs för registreringen när du köper produkten. På så sätt får du också regelbundna uppdateringar och är alltid uppdaterad.

Exchange Server 2016 innehåller redan webbapplikationen Outlook on the Web för åtkomst via webbläsaren. För att kunna använda alla funktioner i skrivbordsversionen måste du köpa Microsoft Outlook. Du kan också få denna klientprogramvara till ett rimligt pris från Wiresoft.

Oavsett om du väljer Microsoft Exchange Server 2016 Standard eller Enterprise: Microsofts serverprogramvara som Wiresoft tillhandahåller är uteslutande originalprodukter från den europeiska regionen. Alla Wiresofts programvaruprodukter är helt lagliga oanvända licenser som köps av företag. De har testats av Wiresoft för att säkerställa absolut äkthet och full funktionalitet. Våra tidigare kunder kan bekräfta detta. Kontakta oss gärna för mer information om du har några frågor om dina programvarubehov.