Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - upplagan för krävande utvecklare som en köpversion Enterprise Edition av Visual Studio 2017 ger användarna ett brett utbud av kraftfulla funktioner för att utveckla appar för alla domäner på de vanligaste...
1 411,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - allt som krävs för att skapa professionella program i köpversionen Med Visual Studio 2017 i Professional Edition har användarna allt de behöver för att skapa appar och program - från utveckling till...
1 244,90 kr *

Microsoft Visual Studio 2017 - ett historiskt perspektiv

Microsoft Visual Studio 2017 är en anmärkningsvärd version av Microsofts populära integrerade utvecklingsmiljö (IDE). I den här artikeln tar vi en titt på Visual Studio 2017 och utforskar dess fortsatta relevans i dagens utvecklarvärld.

Introduktion till Microsoft Visual Studio 2017

1. En välbekant utvecklingsmiljö

Visual Studio 2017 är en välbekant utvecklingsmiljö som ger utvecklare ett brett utbud av verktyg för att skapa applikationer för Windows, webb, mobil och moln.

2. Språk och plattformar som stöds

IDE har stöd för ett brett utbud av programmeringsspråk, inklusive C#, C++, F#, Python med flera. Utvecklare kan fortfarande utveckla plattformsoberoende applikationer för Windows, Android, iOS och webben.

Varför är Microsoft Visual Studio 2017 fortfarande relevant?

1. Stabilitet och tillförlitlighet

Visual Studio 2017 har fortfarande en plats i utvecklarvärlden tack vare sin stabilitet och tillförlitlighet. Många utvecklare förlitar sig på den här versionen för projekt som kräver en etablerad miljö.

2. Integration i Azure och DevOps

IDE fortsätter att erbjuda sömlös integration med Microsoft Azure och Azure DevOps, vilket underlättar teamsamarbete, kontinuerlig integration och driftsättning (CI/CD) och molnutveckling.

Uppdatering till nyare versioner

1. Tillgång till avancerade funktioner

Utvecklare som väljer att uppgradera från Visual Studio 2017 till nyare versioner som Visual Studio 2019 eller Visual Studio 2022 kommer att dra nytta av avancerade funktioner, förbättrad prestanda och modern teknik.

2. Support och säkerhet

När Visual Studio 2017 åldras fortsätter Microsoft att tillhandahålla begränsad support och säkerhetsuppdateringar. Uppgradering till en nyare version ger tillgång till de senaste support- och säkerhetsfixarna.

Köp Microsoft Visual Studio 2017 för Windows på Wiresoft

Sammantaget är Microsoft Visual Studio 2017 en viktig version av IDE-plattformen som fortfarande är relevant idag. Även om den inte längre erbjuder de senaste funktionerna kan den fortfarande vara användbar för specifika projekt. Uppgradering till nyare versioner ger dock tillgång till avancerade funktioner och uppdaterad support, vilket rekommenderas för de flesta utvecklare.

Kategorier