Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - den senaste versionen av programvaran för projekthantering som köpversion Project 2021 Standard är den senaste versionen av Microsofts mångsidiga programvara för projekthantering, som i första hand är utformad...
3 107,90 kr *
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - den nya professionella versionen av den beprövade programvaran för projekthantering Med Project 2021 Professional har Microsoft släppt en aktuell version av den mångsidiga programvaran som är...
4 522,90 kr *

Microsoft Project 2021: Din lösning för projektledning

Microsoft Project 2021 är en avancerad programvarulösning för projekthantering som hjälper organisationer att planera, hantera och slutföra projekt på ett effektivt sätt. Denna uppdaterade version av Microsoft Project erbjuder en mängd nya funktioner och förbättringar som gör det möjligt för projektteam att bättre organisera och hantera sina projekt.

De nya funktionerna i Microsoft Project 2021

  • Intuitivt användargränssnitt: Microsoft Project 2021 har ett omdesignat användargränssnitt som är ännu mer användarvänligt och intuitivt. Det gör det lättare att navigera och använda de omfattande projekthanteringsverktygen.
  • Tids- och resurshantering: Förbättrade funktioner för tids- och resursplanering gör det möjligt för projektledare att optimera resursfördelningen och se till att projekten slutförs i tid.
  • Integration med Microsoft 365: Microsoft Project 2021 är sömlöst integrerat i Microsoft 365-miljön. Detta möjliggör smidigt samarbete, informationsdelning och användning av molntjänster för projektledning.

Effektiv projektledning på ett enkelt sätt

Microsoft Project 2021 erbjuder ett brett utbud av funktioner som stöder projektledare och team i effektiv planering och genomförande av projekt. Bland annat kan man skapa Gantt-diagram, resurshantering, riskhantering och budgetering. Programvaran möjliggör också realtidsspårning av projektets framsteg, vilket möjliggör snabb anpassning till förändringar och oförutsedda händelser.

Maximera produktiviteten hos dina team

Genom att använda Microsoft Project 2021 kan organisationer öka produktiviteten i sina team. Den tydliga projektstrukturen, de tydliga uppgiftstilldelningarna och den effektiva resurshanteringen bidrar till att minimera flaskhalsar och optimera arbetsflöden. Detta leder till att projekten slutförs i tid och att kundnöjdheten ökar.

Microsoft Project 2021 är den perfekta lösningen för organisationer som vill förbättra sina projektledningsprocesser. Med nya funktioner och sömlös integration i Microsoft 365-miljön ger denna programvara de verktyg du behöver för att framgångsrikt slutföra projekt och öka ditt teams effektivitet.

Kategorier