Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Köp Microsoft SharePoint Server 2016 Standard med Device CAL - Den skräddarsydda lösningen Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL innebär ett antal innovationer för företag utöver en välbekant miljö med intuitiv användning....
432,90 kr *

SharePoint Server 2016 CAL: Effektivt samarbete och informationshantering

SharePoint Server 2016 CALs erbjuder en pålitlig lösning för att främja samarbete och effektiv informationshantering i organisationer. Tillgång till de avancerade funktionerna i SharePoint Server 2016 tar teamarbete och informationsdelning till en ny nivå.

Varför SharePoint Server 2016 CAL?

Samarbetsverktyg för teamarbete

SharePoint Server 2016 CAL tillhandahåller samarbetsverktyg som förbättrar teamarbetet. Från delad dokumentredigering till diskussioner på teamwebbplatser, denna CAL-licens erbjuder ett brett utbud av funktioner för sömlöst samarbete.

Förbättrad mobilitet och åtkomst

Med SharePoint Server 2016 CAL kan du komma åt relevant information var du än befinner dig. Förbättrad mobilitet gör det möjligt för team att arbeta effektivt, oavsett plats, vilket ökar flexibiliteten och produktiviteten.

Innehållshantering och versionshantering

CALs erbjuder avancerade funktioner för innehållshantering och versionshantering. Håll koll på dokumenten, hantera ändringar och optimera dokumenthanteringen i ditt företag.

Hur skaffar jag SharePoint Server 2016 CAL?

Flexibla licensalternativ

SharePoint Server 2016 CAL erbjuder flexibla licensalternativ så att du kan välja det antal licenser som passar ditt företags behov. Skala användningen för att hålla licenskostnaderna i linje med ditt företags tillväxt.

Enkel integration

Det är enkelt att integrera SharePoint Server 2016 CAL i er IT-infrastruktur. Hantera licenser sömlöst och använd SharePoints omfattande funktioner för att göra samarbete och informationshantering effektivt.

Slutsats

Optimera samarbetet och informationshanteringen i ditt företag med SharePoint Server 2016 CAL. Utnyttja samarbetsverktyg, förbättrad mobilitet och avancerad innehållshantering för att öka produktiviteten. Välj flexibla licensalternativ och integrera SharePoint Server 2016 CAL sömlöst i din IT-infrastruktur för att uppfylla kraven i den senaste uppdateringen av Google Help Desk.

Kategorier