Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - Microsofts nya operativsystem för professionella användare Med nya Windows 11 Pro får användare som ställer särskilt höga krav på ett operativsystem en mängd funktioner och alternativ, i kombination med högre prestanda,...
652,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - det mest omfattande Microsoft-operativsystemet för professionella användare Med nya Windows 11 Enterprise får större företag som ställer särskilt höga krav på säkerheten i ett operativsystem maximala funktioner...
1 518,90 kr *

Den förbättrade säkerheten i Windows 11 Pro och Windows 11 Enterprise stöder, bland andra säkerhetsfunktioner, skapandet av grupprinciper för administration av användare och slutenheter samt för kontroll av distributionen av uppdateringar, t.ex. med Windows Update for Business. Endast Windows 11 Enterprise Edition erbjuder exklusiv virtualiseringsbaserad säkerhet och hypervisorskyddad kodintegritet. 

Dessutom presenteras Windows 11-utgåvorna i allmänhet i den nya attraktiva "Float Design", med en reviderad skrivbordsvy som förbättrar användarupplevelsen genom att göra utförandet av typiska uppgifter ännu mer intuitivt - med många förbättringar av användbarheten, såsom den reviderade startmenyn med central kontroll, integreringen av team i aktivitetsfältet samt visningsalternativet "Dark Mode". Enheter med pekfunktionalitet drar dessutom nytta av den optimerade användbarheten - även med en digital penna - och den förbättrade taligenkänningen.

De två utgåvorna Windows 11 Pro och Windows 11 Enterprise av Microsofts nuvarande operativsystem finns redan som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop - med den stora fördelen att de är billigare än de nya produkterna. I följande översikt presenteras de viktigaste funktionerna jämfört med de lättare utgåvorna samt skillnaderna mellan Windows 11 Pro och Windows 11 Enterprise. Om du vill ha mer information kan du kontakta någon av våra medarbetare. Köp Windows 11 på ett säkert sätt.

Windows 11 Pro- och Windows 11 Enterprise-utgåvorna i korthet

Windows 11, Microsofts nya operativsystem för datorer, bärbara datorer och andra mobila enheter med Windows, fokuserar återigen på lokalt oberoende samarbete mellan användare och användning av data i molnet. Naturligtvis spelar säkerhetsaspekten en särskilt viktig roll, vilket också ställer administrationen inför många komplexa uppgifter.

I både Windows 11 Pro och Enterprise Edition drar både användare och administratörer nytta av de utökade säkerhetsfunktionerna som skyddar lagarbete och åtkomst till tjänster via molnet från inkräktare och bevarar dataintegriteten. Det är troligt att dessa kommer att omfatta följande redan välkända funktioner igen:

 • Hyper-V - Microsofts visualiseringsteknik gör det möjligt att köra andra operativsystem som virtuella maskiner. De främsta fördelarna med Hyper-V är att serverkapaciteten används i mindre utsträckning och att säkerheten ökar, eftersom alla virtuella tjänster kan köras oberoende av varandra och programmen kan också köras bättre på äldre slutenheter.
 • BitLocker - den här tekniken används för säker kryptering av hårddiskar, vilket är mycket viktigt, särskilt för mobila slutenheter som ofta riskerar att bli stulna eller förlorade. BitLocker krypterar känsliga eller personliga data på ett tillförlitligt sätt och skyddar dem på så sätt från missbruk.
 • USB-minnen och externa hårddiskar kan dessutom krypteras med verktyget "BitLocker To Go".
 • Windows Sandbox - Utan föregående installation av en virtuell hårddisk kan det här programmet användas för att starta en virtualiserad version av Windows 11 för att testa okända eller misstänkta program separat från värddatorn och därmed i en säker miljö.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - Med det här programmet kan webbläsaren också användas för att surfa i en slags sandlåda, isolera icke betrodda webbplatser samt okända Word-, PowerPoint- och Excel-filer och, i tveksamma fall, hindra dem från att komma åt data och program i ett företag.

Administratörer har omfattande funktioner i Windows 11 Pro och Enterprise för att tilldela differentierade rättigheter till enskilda användare och grupper för samarbete, t.ex. med:

 • Grupprinciper för hantering av åtkomsträttigheter till data och enheter via datorer och användarkonton
 • Konfigurering av uppdateringar - t.ex. med tidsfrister för efterlevnad samt FEatures Kiosk-läge, där varje anställd får ett användarkonto med en separat identitet
 • Remote Desktop-app för fjärråtkomst för att ansluta till datorn från en avlägsen plats
 • Microsoft Business Store för att tillhandahålla appar till särskilda användargrupper

Endast Windows 11 Enterprise erbjuder maximalt

När det gäller funktionalitet och prestanda erbjuder Enterprise Edition av Windows 11 maximalt - exklusiva funktioner stöder hybridarbete i större företag och organisationer i synnerhet. Upplagan finns i två versioner - anpassade till olika storlekar och de ökande säkerhetsbehoven hos större företag och organisationer:

Windows 11 Enterprise E3

Den här utgåvan innehåller ännu mer avancerade säkerhets- och kontrollfunktioner samt hanteringsfunktioner än Windows 11 Pro, till exempel när det gäller operativsystemet, med kontrollerade uppdateringar samt många alternativ för hantering av enheter och appar, serverlös hantering av skrivare och ett bredare skydd mot de senaste säkerhetshoten.

Windows 11 Enterprise E5

Microsoft Defender for Endpoint ingår exklusivt i denna Windows 11-utgåva och ger större företag som använder säkerhet för slutpunkter en holistisk allt-i-ett-lösning med ännu mer avancerade hanteringsfunktioner - med funktioner som:

 • Upptäckt och svar för skydd av slutpunkter
 • Hantering av säkerhetsrisker
 • Mobile Threat Defence för att upptäcka mobila hot och risker, t.ex. mobil nätfiske

Dessutom ger Windows 11 Enterprise E5 Edition organisationer viktiga insikter om de senaste hoten och drar nytta av den särskilda expertisen från ledande säkerhetsexperter, samt avancerad övervakning inklusive analyser och stöd för att skydda slutpunkter i molnet, genom riskbaserad bedömning, nästa generations beteendeskydd och funktionsrika gränssnitt för tillämpningsprogrammering (API) för att minska angreppsytan, särskilt för cyberhot.

Mobile Threat Defense skyddar mot polymorfa och metamorfa skadliga program samt fillösa och filbaserade hot. Funktioner för maskininlärning upptäcker olika attacker, t.ex. zero-day exploits. Dessutom finns det möjlighet att isolera maskinvara vid systemstart och körning av program via lokala och fjärrstyrningar, samt isolering av behållare vid användning av Microsoft Edge, för att skydda mot skadliga webbplatser.

Allmänna nya funktioner i Windows 11 Pro och Enterprise - Köp Windows 11

Förutom de ovannämnda programmen som är exklusiva för Windows 11 Pro- och Enterprise-utgåvorna erbjuder det nya operativsystemet Windows 11 - som redan nämnts - också flera andra nya funktioner som är värda att nämna och som ger en ytterligare förbättrad användarupplevelse, särskilt genom att uppdatera det allmänna utseendet. Nya designprinciper har också tillämpats, till exempel:

 • Flytande design: Det omgjorda gränssnittet i Windows 11 skiljer sig från äldre versioner tack vare de genomskinliga fönstren och de flytande elementen, tillsammans med den nya bakgrundsbilden som påminner om ett böljande tyg, vilket ger skrivbordet ett tredimensionellt utseende.
 • Segoe Flytande ikoner: Windows 11 introducerar också ett nytt typsnitt för systemikoner med det nya operativsystemet, vilket är avsett att förbättra förståelsen av symboler och ikoner. Segoe Fluent följer tre principer när glyfer representeras: Minimalt - glyferna innehåller endast de detaljer som är nödvändiga för att kommunicera innehållet, Harmoniskt - glyferna är baserade på enkla geometriska former och Utvecklat - glyferna använder moderna metaforer som är lätta att förstå för användarna.
 • Sun Valley-design: Vid översynen av kontextmenyn har man också lagt större vikt vid tydlighet, vilket märks särskilt genom de allmänt rundade hörnen. Animationerna när du öppnar fönster etc. har också setts över och verkar mer flytande. Ikonerna för mappar och Utforskaren har moderniserats och administrationsverktygen har bytt namn till Windows-verktyg. Microsofts webbläsare Edge har också fått en uppdaterad design.
 • Mörkt läge finns också tillgängligt i de enskilda programmen - för mer koncentrerat arbete på skärmen.

Förutom de visuella förändringarna har startmenyn och aktivitetsfältet också ändrats funktionellt för att förbättra tydligheten och göra Windows 11 mer användarvänligt:

 • Den uppdaterade startmenyn i Windows 11 visar inte längre de levande kakelplattor som är kända från tidigare versioner och som inte är populära hos många användare, utan är nu mer inriktad på utseendet och känslan hos surfplattor och smarttelefoner, vilket ytterligare främjar målet att skapa ett mer enhetligt användargränssnitt för alla Windows-kapabla slutenheter och ger en ännu mer sömlös användarupplevelse.
 • Aktivitetsfältet innehåller nya ikoner och är nu centrerat längst ner på skärmen, men kan också grupperas vänsterjusterat som tidigare.
 • Dessutom har kommunikationsplattformen Teams integrerats i aktivitetsfältet och ersätter Skype, som inte längre är tillgängligt i Windows 11. Med ett klick kan användarna chatta med varandra eller delta i en videokonferens.
 • Mindre frekvent använda funktioner har nu försvunnit från menyn, vilket innebär att viktigare funktioner som används oftare nu är mer i fokus.
 • Infocenter separerar meddelandecentret från snabbinställningarna i Windows 11-versionen, vilket också leder till större tydlighet, och kalendern visas när du klickar på datumet.
 • Widgets har återvänt till skrivbordsytan, återigen med nyhetsfältet för "nyheter och intressanta ämnen"; widgets från tredje part kan också användas.
 • För enheter med pekskärmar finns ett nytt tablettläge som inte bara är tydligare eftersom det har ett förbättrat tangentbord på skärmen, utan även innehåller nya funktioner och pekrörelser.
 • Med Windows 11 kan Android-appar också användas och smarttelefonen kopplas till dem.
 • Andra intressanta individuella funktioner som också är tillgängliga för användarna i Windows 11 är det nya skärmbildsverktyget för skärmdumpar, ytterligare funktioner i miniräknaren, det förbättrade energisparläget och Microsofts verktygssamling PowerToys, som är tillgänglig som tillval.

För den senaste informationen om de nya funktionerna i Windows 11 i allmänhet och om de särskilda funktionerna i Pro- och Enterprise-utgåvorna kan du kontakta Wiresoft-teamet.

Köp Microsoft Windows 11 Editions Pro och Enterprise som begagnad programvara på Wiresoft

De två nya utgåvorna av Microsoft Windows 11 Pro och Enterprise finns redan tillgängliga hos Wiresoft som begagnad programvara till ett reducerat pris. Du drar nytta av dessa fördelar:

 • Du köper Microsofts originalprogramvara med en giltig licensnyckel - och inga begränsade användbara eller begränsade testversioner.
 • Märkningen av en Windows 11-utgåva som "begagnad programvara" innebär inga begränsningar av programvarans funktionalitet.
 • Begagnad Windows 11-programvara i Pro- eller Enterprise Edition har kontrollerats av Wiresoft för att säkerställa att den är fullt användbar innan den säljs vidare.
 • Handeln och användningen av Microsofts använda programvara, t.ex. Windows 11, är laglig eftersom den är tillåten enligt lag.
 • När du köper en begagnad licens från Wiresoft får du alltid en laglig och samtidigt originalprodukt av Microsoft Windows 11.

Om du har några frågor om Microsoft Windows 11-utgåvorna Pro och Enterprise kan du kontakta oss i chatten, per telefon eller e-post.