Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Windows 8.1 Pro - den kraftfulla versionen av det innovativa Microsoft-operativsystemet som används som programvara Windows 8.1 Professional är Microsofts övertygande svar för alla användare som inte var nöjda med den tidigare versionen....
208,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Windows 8.1 Enterprise - kupite največjo učinkovitost z eno licenco Windows 8.1 Enterprise je najobsežnejša izdaja Microsoftovega operacijskega sistema različice 8.1 - ponuja temeljito prenovo prejšnje različice, hkrati pa ohranja njene...
346,90 kr *

Windows 8.1: Operativsystemet för mer effektivitet och användarvänlighet

Windows 8.1 är ett operativsystem från Microsoft som erbjuder många förbättringar och uppdateringar jämfört med föregångaren Windows 8. I den här kategoritexten lyfter vi fram de viktigaste funktionerna och fördelarna med Windows 8.1.

De nya funktionerna i Windows 8.1

  • Startknapp och Startmeny: I Windows 8.1 återkommer den populära Start-knappen, vilket gör det enklare att navigera och komma åt program. Startmenyn har också förbättrats för att ge bättre överblick och anpassningsmöjligheter.
  • Förbättrat användargränssnitt: Windows 8.1 innehåller förbättringar av användargränssnittet för att göra det mer användarvänligt och effektivt. Modern UI (tidigare Metro) har optimerats för att stödja användningen av pekskärmar och traditionella mus-tangentbordskombinationer.
  • Fler anpassningsalternativ: Användarna har nu större kontroll över hur de anpassar sitt användargränssnitt. De kan ordna om brickor på startskärmen, ändra storlek och justera färger för att passa deras individuella preferenser.

Mer effektivitet och prestanda

Med Windows 8.1 kan användarna dra nytta av många fördelar:

  • Snabbare prestanda: Windows 8.1 erbjuder förbättrad systemprestanda och hastighet, vilket minskar svarstiden när du startar applikationer och växlar mellan uppgifter.
  • Förbättrad sökning: Sökfunktionen har optimerats så att användarna snabbt kan hitta sina filer, program och inställningar.
  • Mer säkerhet: Windows 8.1 erbjuder förbättrade säkerhetsfunktioner, inklusive Windows Defender Antivirus och SmartScreen, för att skydda användarna mot hot.

Kompatibilitet och uppdatering

Windows 8.1 är ett klokt val för den som vill ha ett stabilt och modernt operativsystem. Det har stöd för ett brett utbud av applikationer och är kompatibelt med de flesta hårdvarukonfigurationer. Windows 8-användare kan uppgradera till Windows 8.1 gratis för att dra nytta av de nya funktionerna och förbättringarna.

Sammantaget erbjuder Windows 8.1 en strömlinjeformad användarupplevelse, förbättrad prestanda och fler anpassningsalternativ. Det är ett utmärkt alternativ för användare som prioriterar effektivitet och användarvänlighet.

Kategorier