Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Det är särskilt viktigt för ditt företag att alltid ha flexibla kommunikationskanaler mellan anställda och kunder. Särskilt säker e-posttrafik, samordning av möten, slutförande av uppgifter och...
3 658,90 kr *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Förutom ordbehandling och kalkylblad spelar hanteringen av e-post, möten, kontakter och uppgifter en viktig roll i företagen. För att klara av de dagliga kommunikationsuppgifterna är Microsoft...
21 580,90 kr *

Microsoft Exchange Server 2019: En hörnsten i modern företagskommunikation

Introduktion till Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 är den senaste versionen av Microsofts allmänt använda e-post- och kalenderserver, utformad för organisationer som letar efter en robust, lokal kommunikations- och samarbetslösning. Med förbättrade säkerhetsfunktioner, prestanda och en strömlinjeformad användarupplevelse är Exchange 2019 fortfarande ett förstahandsval för organisationer över hela världen.

Vad är nytt i Exchange Server 2019?

Exchange Server 2019 har många förbättringar jämfört med sina föregångare, bland annat större skalbarhet, förbättrad sökfunktionalitet och starkare integration med andra Microsoft-produkter som SharePoint och Skype for Business.

Kärnfunktioner i Exchange Server 2019

Skalbarhet och prestanda

Exchange Server 2019 är utformad för stora företag och stöder ett högre antal användare per server och större brevlådor, tack vare förbättrad lagringsarkitektur och prestandaoptimeringar.

Förbättrad sökfunktionalitet

Med Exchange Server 2019 har sökarkitekturen omarbetats för att ge snabbare och mer exakta resultat, vilket är särskilt fördelaktigt för organisationer med stora datamängder.

Säkerhet och efterlevnad

Exchange Server 2019 förbättrar säkerheten med funktioner som kryptering av meddelanden på transportnivå och i vila, och levereras med inbyggda DLP-mekanismer (Data Loss Prevention) och förbättrade efterlevnadsfunktioner.

Avancerat försvar mot hot

Säkerhetsfunktionerna omfattar försvar mot hot som nätfiske och skadlig kod, särskilt utformade för att skydda företagskommunikation.

Funktioner för administration och hantering

Exchange Server 2019 ger administratörer förbättrade verktyg och gränssnitt för hantering av servermiljön, underhåll och övervakning av systemprestanda.

Förenklad administration

Det förenklade administrationskonceptet i Exchange 2019 gör att IT-team kan slutföra uppgifter snabbare och effektivare än någonsin tidigare.

Relevansen av Exchange Server 2019

Framtidssäkring och anpassningsförmåga

Exchange Server 2019 är utformad för att möta de föränderliga behoven hos moderna organisationer, med ett starkt fokus på säkerhet, användarupplevelse och integration i Microsoft 365-ekosystemet.

Integration i molnet

Även om Exchange 2019 är utformat för lokal användning erbjuder det sömlösa övergångar till molnet, så att organisationer kan dra nytta av flexibiliteten i en hybridmiljö.

Microsoft Exchange Server 2019 representerar det senaste inom kommunikationslösningar för företag och ger en stark, skalbar och säker plattform. Denna kategoritext ger en omfattande översikt som hjälper dig att förstå funktionerna och värdet av Exchange Server 2019 för din organisation.

Kategorier