Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Det är särskilt viktigt för ditt företag att alltid ha flexibla kommunikationskanaler mellan anställda och kunder. Särskilt säker e-posttrafik, samordning av möten, slutförande av uppgifter och...
4 063,90 kr *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Förutom ordbehandling och kalkylblad spelar hanteringen av e-post, möten, kontakter och uppgifter en viktig roll i företagen. För att klara av de dagliga kommunikationsuppgifterna är Microsoft...
23 977,90 kr *

Beprövade fördelar med Microsoft Exchange Server 2019

Med hjälp av den så kallade brevlådeserverrollen samlar Exchange Server transportvägar som Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery och Frontend Transport, vilket avsevärt förbättrar CPU-prestandan.

Effektiv hantering och organisering av e-post, möten och uppgifter

Den intelligenta inkorgen garanterar högre produktivitet och effektivitet för personalen. Tack vare möjligheten till personalisering och den omfattande sökfunktionen kan inte bara e-postmeddelanden hittas snabbt, utan även kontakter, möten och uppgifter. Med Microsoft Exchange Server 2019 Standard har du alla viktiga data på ett ögonblick. Det beprövade e-postklientprogrammet Microsoft Outlook erbjuder dig det välbekanta Windows-gränssnittet.

Säkerhet med Windows Server 2019 Core

Windows Server Exchange 2019 körs på Windows Server 2019 Core och erbjuder därmed en mycket tillförlitlig och pålitlig plattform för din meddelandeinfrastruktur. Effektivare användning av tillgängliga systemresurser som processorkärnor, minne och lagring ökar produktiviteten. Med hjälp av de senaste krypterings- och hash-algoritmerna är skyddet av dina data ännu bättre. Det blir ännu enklare att hantera rutinuppgifter. Outlook Mobile ger säker mobil åtkomst till Exchange Online när du är på språng.

De viktigaste nyheterna i Microsoft Exchange Server 2019 i en överblick

Nya och förbättrade tekniker, funktioner och tjänster i de senaste Windows Server-utgåvorna hjälper nu användare och organisationer att flytta fokus från kommunikation till samarbete. Som ett resultat av detta bidrar Exchange Server 2019 också till att minska den totala ägandekostnaden - genom att distribuera Exchange Server-applikationer, både på plats och i molnet.

Detta kompletteras av förbättrad prestanda, ökad säkerhet mot angripare och förbättrade hanteringsmöjligheter för serveradministratörer.

Exchange Server 2019 körs på Windows Server 2019 Core, vilket gör det till en av de säkraste och mest tillförlitliga plattformarna för din organisations meddelandeinfrastruktur.

Innovationerna i Microsoft Exchange Server 2019 gynnar både slutanvändare och administratörer:

Meta Cache Database (MCDB)

Exchange 2019 ger organisationer möjlighet att använda Meta Cache Database när de kör sin egen fysiska server med SSD-enheter. Det här automatiseringsskriptet säkerhetskopierar metainformation, t.ex. mappstrukturen i en brevlåda, och snabbar upp både åtkomst och sökning. Dessutom kan administratörer skapa utrymme för fler användare i en serverinstans. Användningen av MCDB bidrar således till att minska kostnaderna.

Dynamisk databascache (DDC)

Den dynamiska databascachen i Server Exchange 2019 gör det möjligt att dynamiskt anpassa lagringskapaciteten till respektive situation. Detta innebär att den tillgängliga lagringskapaciteten kan utnyttjas bättre, även om antalet aktiva databaser ändras, och Exchange Server har också högre hastighet.

Sökindex

I Exchange Server 2019 har sökindexet omorganiserats helt och hållet. Medan den tidigare var separerad från brevlådans databas i de tidigare versionerna, är den nu placerad direkt där. Denna innovation har två avgörande fördelar: Å ena sidan förenklas administrationen avsevärt och å andra sidan ökar sökhastigheten.

Windows Server Core

Med Windows Server Core gör Exchange Server Edition det möjligt för alla administratörer att förenkla standardversionen av serversystemet. Den enklare designen gör konfigurationen enklare, och onödiga tjänster som förbrukar resurser kan neutraliseras. Dessutom erbjuder Windows Server Core större säkerhet eftersom det å ena sidan finns färre angreppspunkter för inkräktare och å andra sidan är risken för att införa säkerhetshotande fel betydligt mindre.

Regler för klientåtkomst

Med reglerna för klientåtkomst ger den nya Exchange-versionen administratörer utökade möjligheter att begränsa åtkomsten till servrarnas konfigurationsområde. Detta påverkar inte bara Admin Centre i sig utan även PowerShell, som ansvarar för konfiguration, administration och automatisering av system.

Administratörer kan använda de aktuella reglerna för klientåtkomst för att kontrollera en anslutning till Exchange på grundval av en IP-adress, en viss autentiseringstyp och användarens egenskaper - även beroende på land eller region - och vid behov blockera den direkt via servern utan att behöva använda en brandvägg. På samma sätt kan de med reglerna för klientåtkomst tillåta definierade användare att använda PowerShell under en viss tidsperiod.

Tillägg till kalendern

Med Exchange 2019-versionen får slutanvändaren särskilt nya praktiska funktioner som påverkar kalendern, framför allt för att organisera möten:

  • Standard slutdatum. Denna funktion gäller anordnande av återkommande möten med ett rimligt antal deltagare.
  • Skicka inte vidare. Med den här funktionen kan arrangören hindra mötesdeltagare från att vidarebefordra förfrågningar till andra mottagare.
  • Förbättrad kalenderhantering. Detta gör det möjligt för administratörer att ställa in möten som anordnats av en person som till exempel ska åka på semester eller har lämnat företaget.
  • Konfigurationen av meddelanden från kontoret innehåller nu tre ytterligare alternativ: Blockera den egna kalendern under en viss tidsperiod; avvisa alla mötesförfrågningar som skickats under en viss tidsperiod; avvisa alla mötesförfrågningar som skickats under denna tidsperiod.
  • Kalender - Cmdlet Remove-CalendarEvents: Gör det möjligt för administratörer att avbryta möten som anordnats av en användare som har lämnat företaget.
  • Tilldela en proxybehörighet via PowerShell: Med den här funktionen kan administratörer tilldela proxybehörigheter.
  • Internationalisering av e-postadresser (EAI): Detta gör det möjligt att vidarebefordra eller överföra e-postadresser som innehåller icke-engelska tecken.

Förbättrat samarbete om dokument

Den nya serverversionen innehåller också möjligheten att ladda upp och spara filer till OneDrive for Business, och tar hänsyn till både lokala och online-filer i listan över nyligen använda filer.

Funktioner som inte längre stöds i Exchange 2019

Med den nya Server-utgåvan stöds inte heller några gamla välkända funktioner från tidigare Exchange-versioner längre.

Förenade meddelanden

Med Exchange Server 2019 erbjuder Microsoft inte längre tjänsten Unified Messaging (UM). I stället finns nu Skype for Business, som har ett jämförbart utbud av funktioner. Företag kan sedan använda den för att byta till röstbrevlåda i molnet.

TLS-protokoll

2019 års version har endast stöd för TLS-protokollet från version 1.2 och erbjuder därmed högre säkerhet med krypteringsprotokollet.

Systemkrav för Windows Exchange Server 2019

En lyckad installation av Exchange Server 2019 kräver vissa nätverks-, hårdvaru-, mjukvaru- och klientkrav. Dessutom kan vissa scenarier för samexistens med tidigare versioner av Exchange behöva beaktas för att möjliggöra en smidig drift.

Microsoft Outlook rekommenderas för klientkommunikation. Förutom Internet Explorer 11 och Microsoft Edge stöds även Google Chrome, Mozilla Firefox och Safari som webbläsare.

Maskinvarukrav för Exchange Server 2019

För att kunna använda den nya Exchange-versionen utan problem bör datorn ha 64-bitars processorer från antingen Intel eller AMD, samt 200 MB ledigt utrymme på systemdisken. Dessutom krävs 500 MB ledigt minne på enheten med databasen för meddelandekön.

Scenarier för samexistens som stöds av Exchange 2019

Exchange 2019 har delvis stöd för tidigare versioner av Exchange, till exempel hybridinstallationer där alla Office 365-klienter har uppgraderats till den senaste Office 365-versionen. Guiden för hybridkonfiguration (HCW) från Exchange Server 2013 som används för hybridkonfiguration omvandlas till en molnbaserad applikation.

Följande DNS-namnområden (Domain Name System) stöds också: sammanhängande, icke sammanhängande, separata och enstaka domäner.

Vilka versioner av Windows Exchange Server 2019 finns tillgängliga från Wiresoft?

Microsoft Exchange Server 2019 finns hos Wiresoft i följande två versioner: Standard och Enterprise. 

Windows Exchange Server 2019 Standard Edition

Standardutgåvan är utformad för att tillgodose brevlådebehovet hos små och medelstora företag och hemkontor. Den har stöd för upp till fem brevlådedatabaser och erbjuder en mängd praktiska funktioner för att hantera och organisera team-samarbete.

Windows Exchange Server 2019 Enterprise Edition

Enterprise-utgåvan är idealisk för stora företag som behöver ett större antal brevlådedatabaser. Den stöder upp till 100 brevlådedatabaser. Denna programvara för gruppprogram och e-postserver ger optimal produktivitet: Alla anställda kan få tillgång till och hantera eller redigera alla uppgifter som tillhandahålls samtidigt. Hela e-posttrafiken, inklusive hantering av möten, organiseras utan ansträngning. Exchange Server 2019 Enterpreis-versionen är utformad för företag, universitet, skolor och offentliga förvaltningar.

Flexibel licensiering av Windows Exchange Server 2019

Du kan använda licensen för Microsoft Exchange Server 2019 Standard som en serverlösning både i ditt eget datacenter och via molnet. Microsoft tillhandahåller lämplig värdlösning i varje enskilt fall. För licensiering kan du använda motsvarande onlinetjänst från Microsoft eller din egen server.

När du köper Microsoft Exchange Server 2019 får du inte en fysisk databärare från Wiresoft, utan ett Single User Medialess License Kit (MLK). När installationen har lyckats registrerar du dig sedan online på Microsofts webbplats. Du kan sedan använda din licens för Microsoft Exchange Server 2019 utan några tidsbegränsningar.

Vi ger dig gärna alla uppgifter som krävs för registreringen vid köpet. Om du vill använda standardklientprogrammet Outlook måste du beställa det separat. Naturligtvis kan du också använda Outlook on the Web, som ingår i utgåvan. På så sätt kan du dra nytta av regelbundna programuppdateringar och alltid hålla dig uppdaterad.

Microsoft Exchange Server Standard- eller Enterprise-licens: Alla Microsoft-produkter som Wiresoft tillhandahåller innehåller uteslutande ursprungliga licensrättigheter från den europeiska regionen. Wiresoft erbjuder programvarulicenser som köpts av företag men som tidigare inte använts till försäljning - helt lagligt. Alla licenser har kontrollerats av Wiresoft för äkthet och funktionalitet. Många av våra entusiastiska kunder bekräftar detta. Kontakta oss för mer information.