Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT ACCESS 2010 MICROSOFT ACCESS 2010
Microsoft Access 2010 Nedladdning Microsoft Access 2010 (databashanteringssystem) Microsoft Access 2010 är ett omfattande databasprogram som gör det möjligt att lägga in data, hantera dem och sedan publicera dem antingen offline eller...
166,90 kr *
MICROSOFT ACCESS 2013 MICROSOFT ACCESS 2013
MS Access 2013 som ett fristående program Microsoft Access 2013 är ännu en version av Microsofts kraftfulla databashanteringssystem för att samla in data i strukturerad form och göra den tillgänglig för olika typer av vidare användning....
201,90 kr *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
MS Access 2021 fristående program Microsoft Access 2021 är ett kraftfullt databashanteringssystem med vilket komplexa databaser kan skapas och förvaltas enligt individuella krav. Det är inte bara Excel-, XML- och dBASE-filer som kan...
863,90 kr *
MICROSOFT ACCESS 2016 MICROSOFT ACCESS 2016
MS Access 2016 som ett fristående program i köpversionen Microsoft Access 2016 är en nyare version av Microsofts kraftfulla databashanteringssystem, som kan användas för att skapa och använda databaser individuellt enligt specifika krav....
429,90 kr *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
MS Access 2019 fristående program Microsoft Access 2019 är ett kraftfullt databashanteringssystem som kan användas för att skapa och hantera komplexa databaser enligt individuella krav. Det är inte bara Excel-, XML- och dBASE-filer som...
526,90 kr *

Microsoft Access: Databashantering för effektiva arbetsprocesser

Lär dig hur Microsoft Access hjälper dig att skapa och hantera databaser och generera meningsfulla rapporter. Den här artikeln ger en översikt över de senaste funktionerna och möjligheterna i Microsoft Access för att organisera och analysera dina data på ett effektivt sätt.

Användargränssnitt och databasdesign

Microsoft Access användargränssnitt är användarvänligt och ger enkel åtkomst till de viktigaste funktionerna. Lär dig hur du utformar databaser, skapar tabeller och upprättar relationer mellan olika datauppsättningar på nolltid.

Formulär och rapporter

Med Microsoft Access kan du intuitivt mata in och redigera data med hjälp av formulär. Skapa tilltalande rapporter för att visualisera dina data. Det användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att skapa formulär och rapporter, även för nybörjare.

Frågor och dataanalys

Ta reda på hur du kan använda frågor i Microsoft Access för att söka efter specifika data och utföra komplexa analyser. Använd de kraftfulla frågefunktionerna för att extrahera relevant information från dina databaser.

Integrering av externa datakällor

Microsoft Access möjliggör integration av externa datakällor så att du kan sammanföra information från olika källor till en central databas. Denna funktion öppnar upp nya möjligheter för omfattande analyser och rapportering.

Samarbete och molnintegration

Optimera databassamarbetet genom sömlös integration med Microsoft 365 Cloud. Dela databaser med kollegor och möjliggör gemensam redigering i realtid. Molnsynkronisering säkerställer att du alltid arbetar med de mest uppdaterade uppgifterna.

Säkerhet och dataskydd

Microsoft Access lägger stor vikt vid säkerhet och dataskydd. Skydda dina data med olika säkerhetsmekanismer, inklusive behörigheter och krypteringsalternativ, för att säkerställa konfidentialiteten för din information.

Uppdateringar och support

Håll Microsoft Access aktuellt med regelbundna uppdateringar. De kontinuerliga förbättringarna ger inte bara nya funktioner utan även säkerhetsuppdateringar. Om du har några frågor eller problem finns Microsoft Help Desk tillgänglig för att hjälpa dig snabbt och effektivt.

Sammantaget erbjuder Microsoft Access en heltäckande lösning för databashantering. Med ett användarvänligt gränssnitt, kraftfulla funktioner och sömlös integration är det det perfekta programmet för att organisera, analysera och använda data på ett effektivt sätt.

Kategorier