Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard I ett företag måste kommunikationskanalerna vara flexibla, tydliga, öppna och kostnadseffektiva. Windows Exchange Server 2010 stöder dig i detta och hjälper dig att uppnå en helt ny nivå av...
1 643,90 kr *

Microsoft Exchange Server 2010: En solid grund för affärskommunikation

Introduktion till Exchange Server 2010

Microsoft Exchange Server 2010 var en vattendelare i utvecklingen av meddelandelösningar för företag och medförde många förbättringar av effektivitet, hanterbarhet och användarupplevelse. Som en robust och mogen plattform fortsätter Exchange 2010 att stödja många organisationer över hela världen.

Vad är nytt med Exchange Server 2010?

Med Exchange Server 2010 introducerades viktiga funktioner som DAG-grupper (Database Availability Groups) för förbättrad hög tillgänglighet och återställning, samt nya funktioner för efterlevnad och arkivering som är till stor nytta för organisationer i reglerade branscher.

Viktiga funktioner i Exchange Server 2010

Förbättrad användarupplevelse

Exchange Server 2010 innehöll en optimerad version av Outlook Web App (OWA) som gav en rikare webbläsarupplevelse, inklusive premiumfunktioner för Internet Explorer, Firefox och Safari för första gången.

Förbättrat samarbete

Genom att integrera SharePoint och Office Web Apps förbättrade Exchange 2010 möjligheten för användare att samarbeta, dela och redigera dokument inom OWA.

Förbättrad säkerhet och efterlevnad

Exchange Server 2010 har förbättrat säkerhet och efterlevnad med möjlighet att implementera policyer för att förhindra dataförlust och enklare alternativ för e-discovery.

Rollbaserad åtkomstkontroll (RBAC)

Med RBAC kan administratörer sätta upp finjusterade åtkomstkontroller, vilket leder till bättre intern säkerhet och minimerar fel.

Förbättrad tillgänglighet och katastrofåterställning

Införandet av databastillgänglighetsgrupper gav en enkel lösning för att hålla databaserna högtillgängliga och minimera stilleståndstiden vid ett serverfel.

Förenklad säkerhetskopiering och återställning

Tack vare den nya arkitekturen kunde många processer för säkerhetskopiering och återställning förenklas eller till och med elimineras, vilket både förenklade administrationen och minskade den totala ägandekostnaden.

Hållbarhet för Exchange Server 2010

Kontinuerligt stöd

Även om det finns nyare versioner av Exchange Server är Exchange 2010 fortfarande uppskattad och används i många organisationer tack vare sin stabilitet och tillförlitlighet.

Plattform för framtiden

För organisationer som vill ha en stegvis migrering eller en hybridstrategi med molntjänster kan Exchange Server 2010 fungera som en stabil startpunkt.

Microsoft Exchange Server 2010 har etablerat sig som en pålitlig och funktionell kommunikationslösning som fortfarande uppfyller kraven hos många företag idag. Denna kategoritext ger dig en omfattande inblick i funktionerna, fördelarna och den fortsatta relevansen för Exchange Server 2010 i det nuvarande tekniklandskapet.

Kategorier