Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 FÖR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 FÖR MAC
Visual Studio 2019 för Mac - enkellicens Visual Studio for Mac i Professional Edition 2019 är den nya versionen av den beprövade integrerade utvecklingsmiljön för .NET på Apple-datorer där du kan redigera, felsöka och slutligen kompilera...
3 279,90 kr *

Microsoft Visual Studio 2019 för Mac: En kraftfull IDE för Mac-utvecklare

En snabb överblick

Microsoft Visual Studio 2019 för Mac är en enastående integrerad utvecklingsmiljö (IDE) som utformats speciellt för Mac-utvecklare. Med denna programvara kan utvecklare enkelt och effektivt skapa och hantera inbyggda Mac-applikationer, mobilappar och webbapplikationer.

Höjdpunkterna i Visual Studio 2019 för Mac

Utveckling över flera plattformar

En av de enastående funktionerna i Visual Studio 2019 för Mac är möjligheten att utveckla över flera plattformar. Utvecklare kan skapa applikationer för macOS, iOS, Android och webben och på så sätt nå en bred användarbas.

Intuitivt användargränssnitt

Användargränssnittet i Visual Studio 2019 för Mac är extremt användarvänligt och lätt att förstå. Utvecklare hittar snabbt rätt och kan arbeta effektivt. IDE erbjuder ett brett utbud av integrerade verktyg och funktioner för att påskynda utvecklingen.

Integration med molnet

Visual Studio 2019 för Mac erbjuder sömlös integration med Microsoft Azure, Microsofts molnplattform. Detta gör det enklare att distribuera och skala applikationer i molnet och ger utvecklare tillgång till en mängd olika molntjänster.

Support och community

Microsoft är känt för sitt stöd till utvecklarcommunityn, och Visual Studio 2019 för Mac är inget undantag. IDE:n uppdateras regelbundet och ger tillgång till omfattande resurser som dokumentation, självstudier och forum. Den aktiva communityn gör att utvecklare kan dela med sig av kunskap och erfarenheter och lära av varandra.

Slutsats

Microsoft Visual Studio 2019 för Mac är utan tvekan en förstklassig utvecklingsmiljö för Mac-utvecklare. Med sitt plattformsoberoende stöd, användarvänliga gränssnitt och sömlösa integration med Microsoft Azure-molnet ger denna IDE alla nödvändiga verktyg och funktioner för att skapa och hantera högkvalitativa applikationer. Om du letar efter en omfattande utvecklingsmiljö som är skräddarsydd för Mac-utvecklares behov är Microsoft Visual Studio 2019 för Mac det perfekta valet. Den gör att du kan genomföra dina utvecklingsprojekt effektivt och framgångsrikt.

Kategorier