Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Att köpa en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL innebär att du ger en viss enhet tillgång till Sharepoint-plattformen. En företagsdator eller till och med en bärbar dator kan...
518,90 kr *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Om du köper en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL kan du ge en (annan) anställd möjlighet att enkelt komma åt företagsdokument och samarbeta i projekt var som helst. Oavsett om...
518,90 kr *

SharePoint Server 2019 CALoptimera ditt samarbete med toppfunktioner

SharePoint Server 2019 CALs erbjuder en avancerad lösning för samarbete och informationshantering i organisationer. Dessa Client Access Licences (CALs) ger dig tillgång till de avancerade funktionerna i SharePoint Server 2019 för att förbättra teamarbetet och hantera information effektivt.

Varför SharePoint Server 2019 CAL?

Toppmoderna verktyg för samarbete

Med SharePoint Server 2019 CAL får du tillgång till toppmoderna samarbetsverktyg. Oavsett om det gäller realtidssamarbete på dokument eller integrering av funktioner för sociala medier, ger dessa CALs de verktyg som ditt team behöver.

Intuitivt användargränssnitt

Användargränssnittet för SharePoint Server 2019 är intuitivt och användarvänligt. Med en tilltalande design och lättförståeliga funktioner är det enkelt att bekanta sig med plattformen, vilket främjar acceptansen inom hela företaget.

Kraftfulla sökfunktioner

Sökfunktionerna på SharePoint Server 2019 CAL är kraftfulla och gör det mycket enklare att hitta relevant information. Sök enkelt i dokument, sidor och innehåll och effektivisera dina informationssökningar.

Hur skaffar jag SharePoint Server 2019 CAL?

Skalbar licensiering

SharePoint Server 2019 CAL erbjuder skalbara licensalternativ. Välj det antal licenser du behöver enligt ditt företags krav. Skala användningen efter behov för att hålla licenskostnaderna i linje med din tillväxt.

Sömlös integration

Integrationen av SharePoint Server 2019 CAL i er befintliga IT-infrastruktur är sömlös. Hantera licenser enkelt och använd SharePoints omfattande funktioner för att ta samarbete och informationshantering till nästa nivå.

Slutsats

Optimera samarbetet och informationshanteringen i ditt företag med SharePoint Server 2019 CAL. Använd toppmoderna samarbetsverktyg, ett intuitivt användargränssnitt och kraftfulla sökfunktioner för att öka produktiviteten. Välj skalbara licensalternativ och integrera SharePoint Server 2019 CAL sömlöst i din IT-infrastruktur för att uppfylla kraven i den senaste uppdateringen av Google Help Desk.

Kategorier