Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - det oumbärliga affärsprogrammet för företag och egenföretagare Den senaste versionen av Microsoft Office-sviten 2021 Standard Edition erbjuder professionella användare i företag och egenföretagare en ännu...
1 880,90 kr *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - oumbärligt för företagare Den senaste versionen av det mångsidiga Microsoft Office-paketet , som används över hela världen, erbjuder professionella användare i företag och egenföretagare en ny,...
2 028,90 kr *

Microsoft Office 2021 - den senaste Office-programvaran för professionella och privata användare

Med Office 2021 finns den allra senaste versionen av Microsofts beprövade programvarusvit i olika utgåvor för professionella och privata användare. Office 2021 Standard och Office 2021 Professional Plus erbjuder återigen en betydande ökning av funktionerna samt enskilda program och utökade funktioner och därmed en särskilt bred grund för att klara av de typiska affärsaktiviteterna i moderna företag: både vid skapande och redigering av texter och beräkningar med omfattande samarbete kring dokument samt säkert utbyte av data genom omfattande säkerhetsstandarder, inklusive omfattande kommunikation med anställda och affärspartners. Dessa Office 2021-sviter höjer också samarbetet i molnet - till exempel på hemmakontoret - till en ny nivå, för en ännu högre standard när det gäller funktionalitet och effektivitet.

De nya versionerna Office 2021 Standard och Office 2021 Professional Plus innehåller återigen många optimeringar och tillägg i de beprövade Office-programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook samt ytterligare program som är tillgängliga beroende på utgåva, särskilt när det gäller gemensam redigering av dokument i realtid och säkert utbyte av data och information i team, och med funktionen för förebyggande av dataförluster har de en särskilt hög säkerhetsstandard till sitt förfogande för detta ändamål.

MS Office 2021 kompletteras av den digitala anteckningsboken OneNote och Microsoft Teams, som ersätter Skype. Office-programmen kan också användas som Office Web Apps. Särskilt i Professional Plus-utgåvan kan användarna också använda det nya MS Access för olika dataanalyser,

Microsoft Office 2021-utgåvorna Standard och Professional Pro finns efter den officiella lanseringen i Wiresoft Software Shop som begagnad programvara - du får ett lägre pris jämfört med en ny produkt - kontakta vårt team för att ta reda på när dessa Office-utgåvor kommer att vara tillgängliga för dig.

I följande översikt presenteras de redan kända funktionerna i Office 2021 Standard och Professional Plus samt ytterligare innovationer i denna version som du kan dra nytta av.

Klassiska Office-program - ännu mer kraftfulla i MS Office version 2021

I både Standard- och Professional Plus-utgåvan utgör de klassiska enskilda programmen Word, Excel, PowerPoint och Outlook återigen ryggraden i det nya MS Office 2021: de kompletteras av den digitala anteckningsboken OneNote, MS Publisher och kommunikationsverktyget Microsoft Teams. MS Access 2021 ingår också exklusivt i Professional Plus-utgåvan.

I följande översikt presenteras dessa Office-program kortfattat, inklusive deras särskilda egenskaper. Kontakta en medlem av Wiresoft-teamet om du vill ha de senaste uppgifterna om de ytterligare funktioner som finns i MS Office 2021 Standard och Professional Plus Edition.

 • Microsoft Word 2021 är ett av de viktigaste programmen i alla Office-utgåvor för att skapa en mängd olika textdokument för yrkesmässiga och privata ändamål. I den aktuella versionen stöder programmet för textframställning korrespondensen på ett ännu mer omfattande sätt - inte bara genom de många formateringsalternativen och integreringen av bild- och beräkningselement, utan också genom olika optimerade funktioner som underlättar dessa uppgifter. Dessa inkluderar översättningsverktyget som är integrerat i Word, en dikteringsfunktion samt rättelse av stavning och grammatik. Dessutom kan användarna få texter upplästa för sig när de skriver, och funktionen för talinmatning har också förbättrats ytterligare. Med Word Editor kan förslag på ord och stavning antas direkt med ett klick. Den förbättrade teckenigenkänningen av text som skrivs med en digital penna gör det också snabbare att skriva in text. Det finns också förbättringar när det gäller integrering av bilder och grafik, t.ex. integrering av Apples HEIC-bildformat utan föregående konvertering, mer komplexa SVG-grafiker kan integreras i ett Word-dokument och även skalas och redigeras utan att kräva mer minne.
 • Microsoft Excel 2021 erbjuder återigen en mängd kraftfulla funktioner och filter i den nya Office-versionen - bland annat dynamiska matriser och den optimerade XVERWEIS-funktionen, som gör det möjligt att analysera och bearbeta data på ett omfattande sätt. Till exempel kan tidsaxelfilter också användas, och olika funktioner har optimerats särskilt för finansiella beräkningar. Dessutom erbjuder Excel återigen bred kompatibilitet med filformatet CSV (Comma Separated Values).
 • Precis som i den tidigare versionen innehållerMicrosoft PowerPoint 2021 återigen ett stort antal designalternativ för informativa presentationer och omfattande rapporter. Förutom fantastiska effekter, som till exempel förvandling av grafik och bilder för dynamiska övergångar, kan de också skalas fritt i PowerPoint 2021 eller animeras med zoomfunktionen. Alla animationer kan också utföras med en digital penna. Dessutom erbjuder Office-programmet en högtalarvisning av PowerPoint-dokument i delningsalternativen och med kommunikationsverktyget Microsoft Forms kan talarna starta en enkät bland deltagarna i presentationen.
 • Microsoft Outlook 2021 erbjuder omfattande verktyg för kommunikation inte bara med anställda och affärspartner som befinner sig lokalt inom räckhåll, utan även för globalt utbyte av meddelanden och data. Bland annat underlättar den automatiska beaktandet av olika tidszoner eller tidsskillnader planeringen av gemensamma möten. Outlook 2021 stöder också ett obegränsat antal e-postkonton per användare, vilket underlättar administrationen när flera konton används. Dessutom finns ett nytt verktygsfält för diktering  i Outlook 2021, inklusive utökade röstkommandon och automatisk interpunktion när du skriver e-postmeddelanden.

Förutom dessa beprövade Office-program kan användare av Office 2021 Standard eller Professional Plus Edition även använda följande program:

 • Publisher 2021 är ett mångsidigt verktyg för att utforma presentationer och publikationer av alla slag, som också kan skrivas ut.Den aktuella versionen har också förbättrad pennigenkänning och funktioner för professionell grafikredigering.
 • OneNote 2021 är den praktiska digitala anteckningsboken för spontana idéer och skisser. Det kan anslutas till andra Office-program för att omedelbart genomföra dem.
 • Microsoft Teams ersätter Skype. Med den kan till exempel meddelanden i Outlook delas direkt med andra kollegor och partners.

I Professional Plus-utgåvan av MS Office 2021 har användarna också tillgång till Access 2021:

 • Access 2021 erbjuder bland annat optimerad tillhandahållande av olika databasprogram: dessa kan köras direkt i webbläsaren, vilket sparar lagringsutrymme och ökar effektiviteten. De uppgifter som lagras i Access 2021 kan t.ex. också göras tillgängliga på ett säkert sätt i en Microsoft SQL-databas.

Omfattande säkerhetsfunktioner i Office 2021 Standard & Professional Plus köper

Säkerheten för dokument och data är återigen en central fråga i MS Office 2021-versionen, särskilt som många anställdas samarbete i projekt i molnet innebär nya utmaningar för skyddet mot förlust och avslöjande av information.

För detta ändamål kommer funktionen Grupprincipobjekt (GPO) troligen att finnas tillgänglig igen i Office 2021 för administration av grupprinciper, som är säkrade med ADMX-filer (så kallade ADMinistrative XML Template Files). Detta kan också användas för att kontrollera säkerhetsinställningarna för makron i externa dokument. Office 2021 Standard & Professional Plus kan förmodligen också användas på en terminal eller fjärrskrivbordsserver; kontakta en Wiresoft-representant för mer information.

En av de mest framstående säkerhetsfunktionerna i MS Office version 2021 är den beprövade dataförbyggande funktionen DLP (Data Loss Prevention) - för ett omfattande skydd av konfidentiell information eller data mot att en anställd avslöjar den på ett målinriktat eller oavsiktligt sätt. Detta är särskilt användbart för att skydda känsliga uppgifter, t.ex. personuppgifter i organisationer eller företag. DLP uppfyller därmed också kraven i DSVGO. Alla dataförflyttningar övervakas med den dynamiska innehållsbaserade kontrollen och överföringen via e-post eller andra internetbaserade tillämpningar blockeras om det finns risk för dataförlust.

Med hjälp av förebyggande av dataförluster kan administratörer skapa differentierade riktlinjer för åtkomst till data som definierats som känsliga, som kan begränsas helt eller delvis, samt informera användarna om potentiella risker för dataförluster.

I MS Office 2021 Standard och Professional Plus kan dessa regler också definieras för de enskilda programmen: Vilken information kan inkluderas eller delas i ett dokument osv.

När man använder molntjänster som Microsoft OneDrive går data inte förlorade även om det skulle uppstå ett serverfel eller fel på en slutenhet, utan användarna kan få tillgång till och redigera dem lokalt oberoende av varandra.

Många allmänna fördelar med Microsoft Office 2021

Förutom dessa specialfunktioner i de enskilda Office-programmen övertygar MS Office 2021 Buy i utgåvorna Standard och Professional Plus också med många praktiska funktioner av allmän karaktär, som till exempel stöder mobilt arbete och intuitivt teamarbete - för att öka effektiviteten vid skapandet av dokument, kalkylblad eller presentationer och även för att underlätta kommunikationen mellan anställda.

Användarna kan till exempel få tillgång till många av Office-funktionerna även när de är på språng med en Windows-aktiverad smartphone eller surfplatta - de webbappar som finns tillgängliga i Office 2021 gör det lättare att komma åt dem; det tydliga arrangemanget av de enskilda funktionerna och elementen gör det enkelt att redigera dokument när man är på språng; filer kan också öppnas och delas i molnet med dem.

Det nya skrivbordsgränssnittet i MS Office 2021 imponerar med en ännu tydligare presentation och arrangemang av alla element; många program kan också köras i mörkt läge, vilket särskilt stöder ögonvänligt arbete. Den reviderade rullgardinsmenyn gör det lättare att söka efter e-post och dokument - för detta ändamål är det möjligt att växla mellan en brevlåda och en öppen mapp med ett klick. I historikmenyn i skrivbordsklienten kan du också återvända till de senast besökta platserna. Telefonnummer kan också maskeras för att skapa mer integritet eller anonymitet.

Dessutom stöder alla program i MS Office 2021 buy tillgängligheten i ännu högre grad, till exempel genom att tillämpa internationella standarder och genom praktiska förslag för att göra dokumenten lättare att förstå, vilket även inkluderar ljudanteckningar. Ett stort urval av ljud stöder också akustiskt arbetet med MS Office 2021.

Köp Microsoft Office 2021 Standard och Professional Plus på Wiresoft som butik för begagnad programvara

De två nya Microsoft Office 2021-utgåvorna Standard och Professional Plus kommer snart - efter den officiella lanseringen - att finnas tillgängliga som begagnad programvara hos Wiresoft.

Du kommer att dra nytta av dessa fördelar

 • Originalprogramvara från Microsoft med en giltig licensnyckel - i stället för testversioner med begränsad användning eller tidsbegränsad testversion.
 • Märkningen som "begagnad programvara" innebär inga begränsningar av programvarans funktionalitet.
 • Använd programvara har testats av Wiresoft för att säkerställa att den är fullt användbar innan den säljs vidare.
 • Handeln och användningen av Microsofts begagnade programvara är laglig eftersom den är tillåten enligt lag.
 • När du köper en begagnad licens från Wiresoft får du alltid en laglig och original Microsoft-produkt.

Om du har några frågor om Microsoft Office 2021 Edition Standard eller Professional Plus kan du kontakta oss via chatt, telefon eller e-post.