Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Köp SharePoint Server 2016 billigt Det ständiga behovet av nya tekniska framsteg och ekonomisk tillväxt innebär att företagen dagligen kräver nya programvarulösningar. Detta garanterar att de håller jämna steg med konkurrenterna och...
38 742,90 kr *

Microsoft SharePoint Server 2016: En plattform för samarbete och produktivitet

Introduktion till SharePoint Server 2016

Microsoft SharePoint Server 2016 är en kraftfull plattform som är särskilt utformad för att tillgodose organisationers behov av samarbete, filhantering och informationsdelning. Med SharePoint Server 2016 kan organisationer öka produktiviteten genom att förse anställda med verktyg för effektivt samarbete och enkel åtkomst till den information de behöver.

Vad är nytt i SharePoint Server 2016?

Med SharePoint Server 2016 har Microsoft infört förbättringar för att ge användarna en mer sömlös och integrerad upplevelse. Detta inkluderar förbättrade hybridfunktioner som överbryggar klyftan mellan lokala servrar och Microsoft Office 365-molnet.

Kärnfunktioner i SharePoint Server 2016

Förbättrat samarbete

SharePoint Server 2016 främjar teamsamarbete med delade arbetsytor där användarna kan arbeta med dokument samtidigt och dela information i realtid.

Alternativ för hybridkonfiguration

En av de viktigaste nyheterna i SharePoint 2016 är möjligheten att koppla samman lokala installationer med onlinetjänster, så att användarna kan dra nytta av fördelarna i båda världarna.

Användarupplevelse och administration

Nytt användargränssnitt

Användargränssnittet har förenklats och harmoniserats med onlineversionerna av Office 365, vilket möjliggör en konsekvent användarupplevelse över olika plattformar.

Förbättrade sökfunktioner

Sökfunktionen är smartare och ger mer relevanta resultat, vilket gör det lättare för användarna att hitta den information de behöver för att få sitt arbete gjort på ett effektivt sätt.

Säkerhet och tillförlitlighet

Robust säkerhet

SharePoint Server 2016 sätter nya standarder när det gäller säkerhet med funktioner som MinRole-arkitektur, som möjliggör specifik tilldelning av serverroller, och Zero Downtime Patching, som ökar tillgängligheten för tjänster.

Verktyg för efterlevnad

För organisationer som är beroende av efterlevnad och datasäkerhet erbjuder SharePoint 2016 förbättrade övervaknings- och rapporteringsfunktioner.

Slutsats: Varför välja SharePoint Server 2016?

Organisationer som letar efter en stabil och säker lokal samarbetslösning kommer att finna Microsoft SharePoint Server 2016 en plattform som stöder moderna arbetssätt och som sömlöst kan integreras i befintliga IT-infrastrukturer. Med sin förbättrade användbarhet, hybridfunktioner och omfattande säkerhetsfunktioner hjälper SharePoint 2016 organisationer att arbeta mer effektivt och samarbeta.

Kategorier