Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
MS Project 2019 Professional - programvaran för projektledning till salu Project 2019 Professional är ett mångsidigt och beprövat projektledningssystem för större företag och organisationer med ett brett utbud av praktiska...
3 382,90 kr *
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
MS Project 2019 Standard - programvaran för projekthantering som en fristående version att köpa Project 2019 Standard är den senaste versionen av Microsofts flexibla projekthanteringssystem som främst riktar sig till små och medelstora...
2 486,90 kr *

Microsoft Project 2019: Effektiv projekthantering med de senaste verktygen

Microsoft Project 2019 i korthet

Microsoft Project 2019 är den senaste versionen av Microsofts beprövade programvara för projekthantering. Denna kraftfulla applikation erbjuder ett brett utbud av verktyg och funktioner som hjälper organisationer att planera, hantera och framgångsrikt slutföra projekt effektivt. Ta reda på vad Microsoft Project 2019 har att erbjuda.

Nya funktioner och förbättringar

Modernt användargränssnitt

Med Microsoft Project 2019 får användarna ett reviderat och moderniserat användargränssnitt som gör det ännu enklare och mer effektivt att navigera och arbeta med projekt. Det tydliga användargränssnittet gör det lättare att navigera och hitta funktioner, vilket ökar produktiviteten.

Avancerade planeringsverktyg

Programvaran erbjuder avancerade planeringsverktyg som gör det möjligt för projektledare att skapa detaljerade projektplaner och optimera resursfördelningen för att uppnå projektmålen. Med funktioner som tidslinjer och tabeller över resursutnyttjande kan du planera och hantera dina projekt ännu mer exakt.

Förbättrat samarbete

Microsoft Project 2019 främjar teamsamarbete genom sömlös integration med Microsoft Teams. Teamen kan redigera projektplaner tillsammans och enkelt dela information. Detta underlättar kommunikation och samordning mellan teammedlemmar, oavsett var de befinner sig.

Fördelar med Microsoft Project 2019

Ökad effektivitet

Den nya versionen erbjuder förbättrade funktioner för resurshantering och projektplanering som ökar effektiviteten och gör att projekten kan slutföras snabbare. Detta leder till högre produktivitet och minskade kostnader.

Tydlig visualisering

Microsoft Project 2019 gör det möjligt att presentera projektinformation och lägesrapporter i tilltalande diagram och grafik för att säkerställa en bättre överblick och begriplighet. Det gör det lättare att kommunicera projektinformation och underlättar beslutsfattandet.

Slutsats

Microsoft Project 2019 är det perfekta valet för organisationer som letar efter en avancerad projekthanteringslösning. Med sitt moderna gränssnitt, avancerade planeringsverktyg och förbättrade teamsamarbete erbjuder den alla nödvändiga verktyg för att hantera projekt effektivt och framgångsrikt. Fördelarna sträcker sig från ökad effektivitet till tydlig visualisering av projektinformation. Om du vill optimera dina projekthanteringsprocesser och säkerställa att dina projekt blir framgångsrika är Microsoft Project 2019 det rätta valet för ditt företag. Investera i denna kraftfulla programvara för att planera, hantera och framgångsrikt slutföra dina projekt mer effektivt.

Kategorier