Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core Windows Server 2016 Standard är utformad för virtualiseringsbehov och IT i mindre företag och är serverversionen av Windows 10. Med ett paket med två kärnor kan befintliga serverlicenser...
463,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-Core Windows Server 2016 Datacenter erbjuder alla krav för att fullt ut uppfylla stora organisationers och företags krav på en hög grad av virtualisering när det gäller servrar som används och...
2 456,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core Microsoft Windows har nu varit etablerat på datormarknaden i cirka 30 år som operativsystemet Standard och används inte bara av privatpersoner utan även inom utveckling och forskning....
2 623,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Det förmodligen mest kända operativsystemet i världen, nämligen Microsoft Windows, används inte bara inom den privata sektorn och gör det möjligt för användarna att surfa, redigera...
13 114,90 kr *

Microsoft Windows Server 2016: Grunden för moderna infrastrukturer

Översikt över Windows Server 2016

Windows Server 2016 är ett robust serveroperativsystem från Microsoft som fungerar som en solid grund för företagets infrastruktur. Med förbättringar jämfört med sina föregångare erbjuder det en kombination av prestanda, säkerhet och innovativa funktioner som gör det lämpligt för ett brett spektrum av serveruppgifter, från hantering av nätverkstjänster till värd för webbapplikationer.

Viktiga delar av Windows Server 2016

Windows Server 2016 introducerade banbrytande innovationer som Windows Containers, Nano Server och förbättrade säkerhetsfunktioner för att möta behoven i moderna IT-miljöer.

Viktiga funktioner i Windows Server 2016

Förbättrad säkerhet

Säkerheten står i centrum för Windows Server 2016, och operativsystemet introducerar funktioner som Shielded Virtual Machines och Just Enough Administration för att göra servermiljöerna säkrare.

Skyddade virtuella maskiner

Shielded Virtual Machines skyddar virtualiseringsmiljön från obehörig åtkomst och ger ett extra lager av säkerhet för känsliga data och applikationer.

Innovativ containerisering

Containers är ett lättviktigt alternativ till traditionell virtualisering och Windows Server 2016 gjorde för första gången denna teknik tillgänglig för Windows-användare med Windows Containers och Docker-stöd.

Integration av Windows Containers och Docker

Integrationen av Windows Containers och Docker gör det möjligt för utvecklare att snabbt bygga, testa och distribuera applikationer, vilket avsevärt ökar smidigheten och effektiviteten i mjukvaruutvecklingsprocesser.

Avancerade infrastrukturtjänster

Med Windows Server 2016 förbättras många infrastrukturtjänster som nätverksfunktioner och lagringsteknik för att förbättra prestanda och förenkla hanteringen.

Hyper-V och Storage Spaces Direct

Nya funktioner i Hyper-V, som Virtual Machine Checkpoints och Storage Spaces Direct, ger förbättrade virtualiserings- och lagringsalternativ för komplexa krav.

Betydelsen av Windows Server 2016 idag

Stabil plattform för företag

Även om det finns nyare versioner är Windows Server 2016 fortfarande ett populärt och pålitligt val för många organisationer som behöver en stabil och beprövad serverplattform.

Långsiktigt underhåll och support

Med Microsofts åtagande om långsiktig service och support kan Windows Server 2016-användare fortsätta att räkna med regelbundna säkerhetsuppdateringar och teknisk support.

Windows Server 2016 representerar ett stort steg i utvecklingen av Windows Server-operativsystem och lägger grunden för dagens standarder inom serverhantering och säkerhet. Denna kategoritext ger en omfattande översikt över funktionerna och det fortsatta värdet av Windows Server 2016 för moderna IT-infrastrukturer.

Kategorier