Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 

Betalningsalternativ

Köp på konto (endast för företagskunder)

Du får en faktura från oss via e-post och betalar fakturabeloppet bekvämt via banköverföring. När du betalar med faktura får vi information om din kreditvärdighet från en tjänsteleverantör för att bedöma vår kreditrisk. Du kan undvika en bedömning av din kreditvärdighet genom att välja en annan betalningsmetod. Om bedömningen av din kreditvärdighet är tillräcklig för oss kommer vi att leverera varorna omedelbart. Du betalar fakturan bekvämt efter mottagandet av fakturan med enbetalningstid på 14 dagar på . Möjligheten att betala med faktura bekräftas eller avvisas av oss inom 24 timmar efter att beställningen mottagits.

Betalning med kreditkort eller Maestro (via Paypal Plus / Unzer)

Betalningar med kreditkort eller Maestro behandlas av vår betalningspartner Unzer eller PAYPAL i enlighet med gällande säkerhetsstandarder. Om du betalar med kreditkort debiteras ditt konto när din beställning skickas.

Betalning med Sofortüberweisung

Enkelt och säkert via din internetbank. Överföringen sker direkt och enligt TÜV-certifierade säkerhetsstandarder via vår onlinebetalningspartner Sofort AG.

Betalning med PAYPAL

Okomplicerat och direkt för alla kunder som har ett PAYPAL-konto.

Förskottsbetalning (förskottsbetalning)

Vänligen överför fakturabeloppet (banköverföring eller inbetalningssedel) till vårt bankkonto med angivande av ditt beställningsnummer. Du hittar våra bankuppgifter antingen på fakturan eller i orderbekräftelsen. När du har mottagit din överföring får du en bekräftelse på att du har mottagit betalningen via e-post från vår bokföringsavdelning. Därefter skickas produkten i enlighet med leveransuppgifterna nedan.Betalningstiden   för förskottsbetalning är 14 dagar.

Försändelse

Försändelsen av artiklarna sker per post eller per post (DHL-paket) om du beställer en fysisk produkt. Det är kostnadsfritt att skicka via e-post.

Fraktmetod för olika betalningsmetoder:

Paypal: Inkommande beställningar före kl. 17.00 skickas samma dag.

Kreditkort: Beställningar som tas emot före kl. 17.00 skickas samma dag.

Sofortüberweisung: Inkommande beställningar före kl. 17.00 skickas samma dag.

Köp på konto: Inkommande beställningar före kl. 17.00 skickas samma dag.

Förskottsbetalning: Beställningen skickas efter att betalningen har mottagits.

Fraktkostnaden inom Tyskland är 4,99 euro via DHL. För varor som skickas inom EU är fraktkostnaden 9,99 euro. Leverans sker med DHL.

Beställningar och leveranser är endast möjliga inom Tyskland, Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Storbritannien, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien och Ungern.

Leveranstid (fysisk frakt):
inom Tyskland: 1-2 arbetsdagar
inom Europa: 4-6 arbetsdagar

Vid leveransförseningar får du omedelbar återkoppling via e-post inom 24 timmar. Om en vara inte längre är tillgänglig kommer vi att erbjuda dig ett likvärdigt alternativ eller betala tillbaka dina pengar.

Leveranstider

Leveransfristen börjar med betalning via
-förskottsbetalning dagen efter att betalningsordern har lämnats till din bank
-med köp mot betalning dagen efter att avtalet har ingåtts
-med Paypal omedelbart
-med Sofortüberweisung omedelbart
-med kreditkort omedelbart

Leveranstiden löper ut beroende på leveransstatus följande dag. Om periodens sista dag infaller på en lördag, söndag eller en allmän helgdag som är erkänd på leveransorten, ska nästa arbetsdag ersätta denna dag.

Om leveransen försenas informerar vi dig omedelbart. I detta fall får du ett e-postmeddelande från oss eller, om du har angett ett telefonnummer, ett meddelande om den aktuella leveransstatusen och ett nytt leveransdatum.

Säkerhet genom SSL Secure

Dina beställningar och relaterade personuppgifter som namn, adress och kreditkortsuppgifter skyddas av moderna säkerhetssystem. Överföringen av dessa uppgifter krypteras och är oläsbar för utomstående med hjälp av Secure Socket Layer (SSL) från VeriSign, en säkerhetsstandard som stöds av alla vanliga webbläsare. Du kan känna igen säkerhetsstatusen genom att den första delen av adressen avslutas med ett "s" ("https://" i stället för "http://" ).

Kategorier