Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL
Microsoft SQL Server 2014 användar-CAL SQL Server 2014 Standard är ett idealiskt databashanteringssystem med vilket du kan hantera all data i ditt företag på ett tillförlitligt och säkert sätt. För att få tillgång till Windows SQL Server...
823,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENHET CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENHET CAL
Microsoft SQL Server 2014 DEVICE CAL SQL Server 2014 Standard är ett idealiskt databashanteringssystem med vilket du kan hantera all data i ditt företag på ett tillförlitligt och säkert sätt. För att få tillgång till Windows SQL Server...
823,90 kr *

Microsoft SQL Server 2014 CAL - Din väg till rätt licensiering

Översikt över Microsoft SQL Server 2014 CALs

Microsoft SQL Server 2014 är fortfarande en mycket använd lösning för databashantering på företag. Om du använder denna programvara är Microsoft SQL Server 2014 CALs (Client Access Licences) nödvändiga. I den här texten ger vi dig en lättförståelig inblick i vad de betyder och hur de fungerar.

Betydelsen av Microsoft SQL Server 2014 CALs

Microsoft SQL Server 2014 CALs är licenser som ger användare eller enheter åtkomst till SQL Server-tjänster och databaser. De är avgörande för att säkerställa att din organisation följer gällande lagstiftning och att användningen av SQL Server är reglerad.

Varför är Microsoft SQL Server 2014 CALs viktiga?

Korrekt licensiering med Microsoft SQL Server 2014 CALs är avgörande för att undvika juridiska konsekvenser och driftstörningar. Utan rätt CALs kanske du inte kan få laglig åtkomst till SQL Server 2014.

Typer av CAL-licenser för Microsoft SQL Server 2014

Det finns två huvudtyper av CAL-licenser för Microsoft SQL Server 2014:

  1. CAL-licenser föranvändare: Dessa licenser är användarbaserade och ger en specifik användare åtkomst till SQL Server 2014. Användar-CAL är bra om din organisation har många enheter och färre användare.

  2. CAL-licenser förenheter: Device CALs är enhetsbaserade licenser som är knutna till en specifik enhet. De ger alla användare som använder den här enheten åtkomst till SQL Server.

Köp av CAL-licenser för SQL Server 2014

CAL-licenser för Microsoft SQL Server 2014 måste i regel köpas separat från serverprogramvaran. Se till att köpa rätt antal och typ av CALs enligt din organisations individuella krav.

Slutsats

Microsoft SQL Server 2014 CALs är avgörande för att säkerställa att din organisation är korrekt licensierad och arbetar i enlighet med lagstadgade krav. Valet mellan CAL-licenser för användare och CAL-licenser för enheter beror på organisationens specifika situation. Korrekt licensierade CAL-licenser är nyckeln till en smidig drift och till att undvika juridiska problem. Se till att du köper rätt CAL-licenser för att säkerställa att din användning av SQL Server 2014 är laglig och följer gällande regler.

Kategorier