Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
försäkran-bakgrund

Välkommen till Wiresoft Software Assurance!

Maximera värdet på din programvaruinvestering och håll dig tekniskt uppdaterad med vår omfattande Software Assurance. Som en ledande leverantör av begagnad programvara erbjuder vi dig den säkerhet och flexibilitet du behöver för att få ut mesta möjliga av din IT-infrastruktur. Vad är Software Assurance? Software Assurance är ett program som erbjuder dig som Wiresoft-kund många fördelar och tjänster. Det gör att du kan utnyttja den fulla potentialen i din använda programvara och samtidigt spara pengar.

 

Fördelarna med Wiresoft Software Assurance

 

Gratis uppgraderingar

Med vår Software Assurance får du gratis uppgraderingar till de senaste versionerna av din begagnade programvara. Håll dig tekniskt uppdaterad och dra nytta av de senaste funktionerna och förbättringarna.

Rättssäkerhet och efterlevnad

Med vår Software Assurance erbjuder vi dig rättssäkerhet och ser till att din användning av den använda programvaran överensstämmer med de tillämpliga licensvillkoren. Vi hjälper dig att uppfylla kraven på efterlevnad och ser till att du kan använda programvaran lagligt och utan risk. Förlita dig på vår expertis och minimera potentiella juridiska och ekonomiska risker i samband med din användning av begagnad programvara.

Teknisk support

Som Software Assurance-kund får du teknisk support i världsklass från vårt erfarna team. Vi finns här för att svara på dina frågor, lösa problem och hjälpa dig med felsökning. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din begagnade programvara.

Flexibilitet i licensanvändningen

Wiresoft Software Assurance ger dig flexibilitet att använda dina begagnade programvarulicenser. Du har friheten att använda dem på olika enheter eller överföra dem till andra användare efter behov. Detta ger dig full kontroll över dina använda licenser och gör att du kan använda dina resurser mer effektivt.

Varför Wiresoft Software Assurance?

 

Vi på Wiresoft är specialiserade på försäljning av begagnad programvara av hög kvalitet.

Vår mångåriga erfarenhet och utmärkta kundservice gör oss till den perfekta partnern för dina behov av programvarusäkring.

Öka din produktivitet, förbättra din IT-infrastruktur och håll dig tekniskt uppdaterad med Wiresoft Software Assurance.

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra erbjudanden och hur vi kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din begagnade programvara.

Ta full kontroll över din begagnade programvara med Wiresoft Software Assurance och kom igång redan idag!

  • På Wiresoft är vi specialiserade på försäljning av begagnad programvara av hög kvalitet.
  • Vår långa erfarenhet och enastående kundservice gör oss till den perfekta partnern för dina behov av Software Assurance.
  • Öka din produktivitet, förbättra din IT-infrastruktur och håll dig tekniskt uppdaterad med Wiresoft Software Assurance.
  • Kontakta oss idag för att få veta mer om våra erbjudanden och hur vi kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din begagnade programvara.
  • Ta full kontroll över din begagnade programvara med Wiresoft Software Assurance och kom igång redan idag!
Kategorier