Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL
Microsoft SQL Server 2008 Standard-CAL SQL Server 2008 Standard är ett idealiskt databashanteringssystem med vilket du kan hantera all data i ditt företag på ett tillförlitligt och säkert sätt. För att få tillgång till Windows SQL Server...
277,90 kr *

Microsoft SQL Server 2008 CAL - Din guide till licensiering

Översikt över Microsoft SQL Server 2008 CAL

Microsoft SQL Server 2008 var ett stort steg framåt inom databashantering. Om du använder denna programvara är Microsoft SQL Server 2008 CALs (Client Access Licences) en avgörande aspekt. I den här texten ger vi dig en lättförståelig översikt över vad de betyder och hur de fungerar.

Betydelsen av Microsoft SQL Server 2008 CALs

Microsoft SQL Server 2008 CALs är licenser som ger användare eller enheter åtkomst till SQL Server-tjänster och databaser. De spelar en avgörande roll för att säkerställa att din organisation uppfyller lagstadgade krav och att användningen av SQL Server är reglerad.

Varför är Microsoft SQL Server 2008 CALs viktiga?

Korrekt licensiering med Microsoft SQL Server 2008 CALs är avgörande för att undvika juridiska konsekvenser och driftstörningar. Utan rätt CALs kanske du inte kan få laglig åtkomst till SQL Server 2008.

Olika typer av CAL-licenser för Microsoft SQL Server 2008

Det finns två huvudtyper av Microsoft SQL Server 2008 CAL-licenser:

  1. CAL-licenser föranvändare: Dessa licenser är användarbaserade och ger en specifik användare åtkomst till SQL Server 2008. CAL-licenser för användare är ett bra val om organisationen har många enheter och färre användare.

  2. CAL-licenser förenheter: Device CALs är enhetsbaserade licenser som är knutna till en viss enhet. De ger alla användare som använder den enheten åtkomst till SQL Server.

Köpa CAL-licenser för SQL Server 2008

CAL-licenser för Microsoft SQL Server 2008 måste i regel köpas separat från serverprogramvaran. Se till att köpa rätt antal och typ av CAL-licenser enligt din organisations individuella krav.

Slutsats

Microsoft SQL Server 2008 CALs är avgörande för att säkerställa att din organisation är korrekt licensierad och arbetar i enlighet med lagstadgade krav. Valet mellan CAL-licenser för användare och CAL-licenser för enheter beror på organisationens specifika situation. Korrekt licensierade CAL-licenser är nyckeln till smidig drift och till att undvika juridiska problem. Se till att köpa lämpliga CAL-licenser för att säkerställa att din användning av SQL Server 2008 är laglig och följer gällande regler.

Kategorier