Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 är en stor produktversion med många nya funktioner: Tillförlitlighet för affärskritiska applikationer med högre tillgänglighet, blixtsnabba frågor och avancerade säkerhetsfunktioner för...
3 417,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 är en molnbaserad informationsplattform som hjälper organisationer att frigöra banbrytande insikter i hela organisationen och snabbt skapa lösningar och sprida data lokalt och i ett...
45 756,90 kr *

Microsoft SQL Server 2014: Effektivitet och innovation för datahantering

Översikt över SQL Server 2014

Microsoft SQL Server 2014 markerar en viktig milstolpe i utvecklingen av Microsofts databasteknik. SQL Server 2014 är utformad för att effektivt hantera stora datamängder och stödja affärskritiska applikationer, och erbjuder kraftfulla funktioner som gör det möjligt för organisationer att optimera sin databasinfrastruktur och förbättra sin dataanalys.

Viktiga funktioner och fördelar

SQL Server 2014 introducerar banbrytande funktioner som fokuserar på prestanda, tillgänglighet och business intelligence. Dessa inkluderar in-memory-teknik, förbättrad molnintegration och förbättrade säkerhetsfunktioner.

Prestanda och skalbarhet

OLTP-motor i minnet

OLTP-motorn i minnet, en av de enastående nya funktionerna i SQL Server 2014, gör det möjligt att öka transaktionshastigheterna genom att minska tidskrävande disk-I/O-operationer. Detta är särskilt fördelaktigt för system med högfrekventa transaktioner.

Resurshanterare

Resource Governor i SQL Server 2014 ger bättre kontroll över CPU- och I/O-användningen. Detta möjliggör bättre hantering av serverresurser, särskilt i fleranvändarmiljöer.

Hög tillgänglighet och återställning

AlwaysOn tillgänglighetsgrupper

Förbättringarna av AlwaysOn-tekniken i SQL Server 2014 ger förbättrade alternativ för failover-klusterinstanser, vilket säkerställer högre tillgänglighet och katastrofåterställningsfunktioner.

Lösningar för säkerhetskopiering

Med de nya och förbättrade säkerhetskopieringslösningarna, inklusive förenklade molnbackuper till Azure, kan organisationer säkerhetskopiera sina data på ett ännu mer tillförlitligt sätt.

Business intelligence och analys

Förbättrade BI-verktyg

SQL Server 2014 innehåller kraftfulla business intelligence-verktyg som möjliggör omfattande analys och rapportering för att ge värdefulla insikter i affärsdata.

Datalagring

Förbättrade funktioner för datalagring i SQL Server 2014 ger snabbare och mer skalbara databasförfrågningar, vilket är viktigt för stora och komplexa datamängder.

Integration med molnet

Integration med Windows Azure

SQL Server 2014 stärker integrationen med Windows Azure, vilket möjliggör en sömlös hybridmolnlösning för datahantering. Detta gör det enklare för organisationer att skala databasresurser och utöka sina lokala databaser till molnet.

Sammanfattning: Betydelsen av SQL Server 2014

SQL Server 2014 är fortfarande en nyckelkomponent för många organisationer som behöver en robust, tillförlitlig och kraftfull dataplattform. Med sina avancerade funktioner för databehandling och analys utgör den en solid grund för affärskritiska applikationer. Även om det nu finns nyare versioner fortsätter SQL Server 2014 att ge stöd och stabilitet för befintliga infrastrukturer med behov av beprövad teknik.

Kategorier