Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT EXCEL 2010 MICROSOFT EXCEL 2010
Microsoft Excel 2010 Nedladdning Köp Microsoft Excel 2010 nu! (kalkylblad) Microsoft Excel är ett av världens bästa kalkylprogram. Skapa egna kalkylblad med Microsoft Excel 2010 och gör ditt dagliga arbete enklare med hjälp av de...
166,90 kr *
MICROSOFT EXCEL 2013 MICROSOFT EXCEL 2013
Microsoft Excel 2013 som en köpversion Det beprövade och kraftfulla kalkylprogrammet Microsoft Excel 2013 övertygar i den aktuella versionen med sina många nya och praktiska funktioner som lyfter analysen av data till en ny nivå....
201,90 kr *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
Microsoft Excel 2021 som en enda licens Microsoft Excel är också i den aktuella versionen 2021 den hittills oöverträffade kalkylprogramvaran för att skapa komplexa kommersiella och statistiska beräkningar, kompletterad med en mängd...
863,90 kr *
MICROSOFT EXCEL 2016 MICROSOFT EXCEL 2016
Microsoft Excel 2016 - det effektiva beräkningsprogrammet för en användare Excel 2016 , Microsofts klassiska program för att skapa komplexa beräkningar, erbjuder återigen en mängd funktioner och verktyg i den aktuella versionen för att...
429,90 kr *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
Microsoft Excel 2019 som en enskild licens Microsoft Excel är även i den aktuella versionen 2019 den hittills oöverträffade kalkylprogramvaran för att skapa komplexa kommersiella och statistiska beräkningar, kompletterat med en mängd...
526,90 kr *

Microsoft Excel: Datahantering och analys på ett enkelt sätt

Ta reda på hur Microsoft Excel kan hjälpa dig att organisera och analysera data på ett effektivt sätt och skapa meningsfulla rapporter. Den här artikeln ger en inblick i de senaste funktionerna och möjligheterna i Microsoft Excel för att optimera dina kalkylblad.

Användargränssnitt och datahantering

Microsoft Excels användargränssnitt är utformat för att vara användarvänligt och erbjuder en tydlig struktur för enkel navigering. Upptäck verktygsfälten och menyerna för att enkelt skapa och formatera kalkylblad och organisera data på ett tydligt sätt.

Formler och funktioner

Microsoft Excel erbjuder ett omfattande utbud av formler och funktioner för automatiserade beräkningar. Använd fördefinierade funktioner för att genomföra komplexa analyser och gör det lättare att arbeta med siffror med intelligent automatisk komplettering.

Diagram och visualisering

Ge dina data uttryckskraft med Microsoft Excel med hjälp av meningsfulla diagram och visualiseringar. Välj mellan olika diagramtyper och anpassa dem enkelt för att presentera din information på ett övertygande sätt.

Dataanalys och filterfunktioner

Microsoft Excel erbjuder kraftfulla verktyg för att analysera data. Använd filterfunktioner för att snabbt extrahera relevant information och utför pivottabellanalyser för att få djupare insikter i dina data.

Samarbete och molnintegration

Optimera samarbetet med Microsoft Excel genom sömlös integration med Microsoft 365 Cloud. Dela arbetsböcker i realtid och möjliggör samtidig redigering av data. Molnsynkronisering säkerställer att du alltid arbetar med den mest uppdaterade informationen.

Effektiv datahantering

Hantera dina data effektivt med de kraftfulla funktionerna i Microsoft Excel. Sortera, filtrera och gruppera data för att organisera dina tabeller på ett överskådligt sätt. Funktionen för snabbanalys ger också omedelbara insikter i dina data.

Integrering av tillägg och tilläggsmoduler

Anpassa din upplevelse av Microsoft Excel med tillägg och tilläggsprogram. Ladda ner dem från Microsoft Store för att få ytterligare funktioner och verktyg som optimerar dina arbetsflöden.

Uppdateringar och support

Håll Microsoft Excel uppdaterat genom att regelbundet söka efter uppdateringar. De kontinuerliga förbättringarna ger inte bara nya funktioner, utan även säkerhetsuppdateringar. Om du har några frågor eller problem står Microsoft Help Desk till ditt förfogande.

Sammantaget erbjuder Microsoft Excel en heltäckande lösning för datahantering och analys. Med ett användarvänligt gränssnitt, kraftfulla funktioner och sömlös integration är det den perfekta applikationen för effektiv bearbetning av data och skapande av meningsfulla rapporter.

Kategorier