Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMware vRealize Operations 7 Enterprise: Optimera verksamheten på företagsnivå VMware vRealize Operations 7 Enterprise är en ledande lösning för hantering och övervakning av IT-infrastrukturer på företagsnivå. I den här...
120 781,90 kr *

VMware vRealize - din lösning för molnhantering och automatisering

VMware vRealize är en omfattande serie molnhanteringsverktyg som gör det möjligt för organisationer att effektivt hantera och automatisera sina molnresurser. I den här artikeln får du veta varför VMware vRealize spelar en avgörande roll för orkestrering och automatisering av molnet.

De viktigaste komponenterna i VMware vRealize

  1. vRealize Automation: Denna modul möjliggör automatisering av driftsättnings- och konfigurationsuppgifter för att öka effektiviteten och konsekvensen i molntillhandahållandet.
  2. vRealize Operations: Detta är ett kraftfullt övervaknings- och hanteringsverktyg som ger realtidsinsikter om prestanda och kapacitet för dina molnresurser.
  3. vRealize Log Insight: Den här modulen underlättar logghantering och felsökning genom att tillhandahålla omfattande logganalyser och lättanvända instrumentpaneler.
  4. vRealize Business for Cloud: Detta är ett kostnadshanteringsverktyg som hjälper organisationer att spåra, optimera och planera utgifterna för molnresurser.

Fördelarna med VMware vRealize

  • Ökad effektivitet: Genom att automatisera processer och optimera resursanvändningen möjliggör vRealize en betydande ökning av effektiviteten.
  • Skalbarhet: Organisationer kan enkelt skala upp sin molninfrastruktur för att möta växande krav.
  • Kostnadsbesparingar: Kostnadshanteringsfunktionerna i vRealize hjälper organisationer att övervaka och minska sina molnutgifter.

De senaste uppdateringarna och funktionerna

VMware vRealize uppdateras kontinuerligt för att möta de föränderliga behoven av molnanvändning. De senaste uppdateringarna inkluderar

  • Hantering av flera moln: vRealize stöder hantering av molnresurser i flera miljöer, inklusive publika, privata och hybridmoln.
  • Artificiell intelligens (AI): Integrering av AI-teknik för att förbättra prestandaövervakning och felsökning.
  • Avancerad automatisering: Förbättrade automatiseringsfunktioner för att påskynda distribution och automatisera uppgifter.

VMware vRealize är en viktig lösning för organisationer som vill hantera och automatisera molnresurser på ett effektivt sätt. Med de senaste uppdateringarna och funktionerna förblir vRealize en nyckelkomponent för molnorkestrering och automatisering i det moderna företaget.

Kategorier