Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
rättslig rubrik

 

ÄR WIRESOFT LEGALT? VI FÖRTYDLIGAR!

 

På grund av de otroligt låga priserna på våra produkter och vår professionella support har vi gång på gång fått frågan om Wiresoft är lagligt. Nedan beskriver vi varför man kan lita på Wiresoft s affärsmodell.

DEN RÄTTSLIGA SITUATIONEN: WIRESOFTS LAGLIGA AFFÄRSMODELL

 

Wiresoft Group grundades 2010 och kan nu se tillbaka på tolv års erfarenhet. Wiresoft är nu ett internationellt e-handelsföretag som inte bara är verksamt i Tyskland utan även i 26 andra länder. Mer än 40 kollegor kan se tillbaka på miljontals nöjda kunder som litar på oss, våra produkter och våra tjänster.

Tack vare vårt beprövade försäljningskoncept kan vi erbjuda endast originalprodukter från välkända tillverkare till attraktiva priser i alla Wiresoft webbutiker. Den distributionskanal som Wiresoft har valt är naturligtvis laglig och överensstämmer med den rättsliga situationen.

För att se till att våra distributionskoncept är helt lagliga, genomgår vi regelbundna granskningar av jurister. I slutet av 2021 genomförde vi ytterligare en rättslig granskning för att säkerställa att vår affärsmodell fortfarande är giltig enligt den nuvarande rättsliga situationen och att Wiresoft därför är laglig. För detta ändamål kontaktade vi en av de mest kända tyska advokatbyråerna, som gjorde en juridisk granskning av vår affärsmodell. I den rättsliga revisionen granskas särskilt upphandlingsförfarandet, de produkter som köps och säljs samt den motsvarande rättsliga grunden. På grundval av detta utför den juridiska klassificeringen av affärsmodellen slutligen den jurist som fått uppdraget. Resultatet av denna rättsliga granskning är positivt: Wiresoft:s affärsmodell är laglig och tillåten enligt upphovsrättslagen.

NOGGRANNA KONTROLLER AV INKÖPSKÄLLOR:

WIRESOFT JAG HÅLLER MED OM DET PÅ ALLVAR

 

Dessutom kontrollerar vi regelbundet och kompromisslöst våra globala inköpskällor för att se till att de produkter vi köper in är lämpliga för återförsäljning inom det ekonomiska området och att de är felfria i alla avseenden. Dessutom får vi ytterligare bekräftelse på att alla produkter verkligen är godkända för det avsedda ekonomiska området. Därför måste våra inköpskällor uppfylla de strängaste kraven. Wiresoft agerar seriöst: Vi får endast leveranser från officiella distributörer från tillverkarna och förstagångsköpare som uppfyller alla krav till 100 %.

Detta garanterar att Wiresoft agerar seriöst och lagligt. I alla nätbutiker utan undantag erbjuds produkter som får säljas inom respektive ekonomiska område och som fungerar perfekt.

SLUTSATS: WIRESOFT ÄR LAGLIGT OCH VÄLRENOMMERAT

 

Genom vår konsekventa noggrannhet och på en av advokater godkänd grund säkerställer vi att köp på Wiresoft är lagliga och juridiskt sunda - i mer än 12 år.

Om du tvivlar på att Wiresoft s affärsmodell är laglig kan du som slutkund alltid kontakta vår professionella kundtjänst. Som företagskund hjälper din personliga kontaktperson dig gärna.

om-us-3

Soheil Hosseini
Verkställande direktör

laglig stämpel
 
Kategorier