Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - den mångsidiga programvaran för utvecklare som en köpversion Visual Studio 2019 Professional från Microsoft är den senaste versionen av den beprövade IDE-miljön (Integrated Development Environment), som...
1 643,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maximera utvecklarens produktivitet med Visual Studio 2019 Enterprise - tillgängligt för köp Visual Studio är Microsofts beprövade integrerade utvecklingsmiljö för att utforma och distribuera komplexa företagsapplikationer inom många...
1 725,90 kr *

Microsoft Visual Studio 2019 - en översikt

Microsoft Visual Studio 2019 är en välkänd och kraftfull integrerad utvecklingsmiljö (IDE) för utvecklare. I den här artikeln går vi igenom de viktigaste aspekterna av Visual Studio 2019 och varför det är viktigt för utvecklare.

Vad är Microsoft Visual Studio 2019?

1. En omfattande IDE

Visual Studio 2019 är en integrerad utvecklingsmiljö som erbjuder utvecklare ett brett utbud av verktyg och funktioner. Den gör det möjligt att skapa applikationer för Windows, webb, mobil och moln.

2. Språk och plattformar som stöds

Denna IDE stöder en mängd olika programmeringsspråk som C#, C++, Python, JavaScript och mycket mer. Utvecklare kan utveckla plattformsoberoende applikationer för Windows, Android, iOS och webb.

Varför ska utvecklare använda Microsoft Visual Studio 2019?

1. Kraftfull felsökning och testning

Visual Studio 2019 erbjuder robusta felsöknings- och testverktyg som underlättar felsökning och kvalitetskontroll. Utvecklare kan skriva kod mer effektivt och åtgärda buggar snabbare.

2. Integration med Azure och DevOps

Den sömlösa integrationen av Visual Studio 2019 med Microsoft Azure och Azure DevOps möjliggör effektivt teamsamarbete, kontinuerlig integration och driftsättning (CI/CD) och molnutveckling.

3. Utökningsbar funktionalitet

IDE har stöd för en mängd olika tillägg och plugins som utökar funktionaliteten. Utvecklare kan lägga till anpassade verktyg för att optimera sina utvecklingsprocesser.

Uppdatering till Microsoft Visual Studio 2019

1. De senaste funktionerna

Utvecklare som uppgraderar från en tidigare version till Visual Studio 2019 kommer att dra nytta av nya funktioner och förbättringar, inklusive bättre prestanda, kodanalys och förbättrat användargränssnitt.

2. Långsiktigt stöd

Microsoft erbjuder långsiktigt stöd för Visual Studio 2019, vilket innebär att säkerhetsuppdateringar och buggfixar garanteras.

Köp Visual Studio 2019 för Windows hos Wiresoft

Sammantaget är Microsoft Visual Studio 2019 ett omfattande IDE som ger utvecklare verktyg och resurser för att utveckla högkvalitativa applikationer för olika plattformar. Med kraftfulla felsökningsfunktioner, integration med Azure och DevOps samt en mängd olika tillägg är det ett värdefullt val för utvecklare som vill göra sina projekt mer effektiva. Uppgradering till den senaste versionen ger ytterligare fördelar och långsiktig support.

Kategorier