Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC
Visual Studio for Mac 2017 - professionell programvara för professionella utvecklare för macOS i köpversionen Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition ger användarna kraftfulla funktioner och produktivitetsförbättringar för IDE...
1 244,90 kr *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 FÖR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 FÖR MAC
Visual Studio 2019 för Mac - enkellicens Visual Studio for Mac i Professional Edition 2019 är den nya versionen av den beprövade integrerade utvecklingsmiljön för .NET på Apple-datorer där du kan redigera, felsöka och slutligen kompilera...
3 279,90 kr *

Microsoft Visual Studio för Mac: En miljö för utvecklare

En översikt

Microsoft Visual Studio för Mac är en kraftfull integrerad utvecklingsmiljö (IDE) som är särskilt utformad för Mac-användare. Med den här programvaran kan utvecklare skapa, testa och felsöka inbyggda Mac-program, mobilappar och webbprogram. Microsoft skapade Visual Studio för Mac för att tillgodose Mac-utvecklarnas behov och tillhandahålla en sömlös utvecklingsplattform.

Viktiga funktioner

1. Plattformsoberoende utveckling

Med Visual Studio för Mac kan utvecklare arbeta över plattformar och skapa program för macOS, iOS, Android och webben. Detta gör det möjligt att rikta sig till en bred användarbas och köra applikationer på olika enheter och operativsystem.

2. Intuitivt användargränssnitt

Användargränssnittet i Visual Studio för Mac är användarvänligt och lätt att förstå. Utvecklare hittar snabbt rätt och kan arbeta effektivt. IDE erbjuder också en mängd inbyggda verktyg och funktioner för att påskynda utvecklingen.

3. Integration med Azure

Visual Studio för Mac erbjuder sömlös integration med Microsoft Azure, Microsofts molnplattform. Detta gör det enklare att distribuera och skala applikationer i molnet och ger utvecklare tillgång till en mängd molntjänster.

Support och community

Microsoft lägger stor vikt vid att stödja sin utvecklarcommunity. Visual Studio för Mac uppdateras regelbundet och ger tillgång till omfattande resurser, inklusive dokumentation, handledning och forum. Utvecklare kan också dra nytta av den aktiva communityn genom att dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Sammantaget ger Microsoft Visual Studio för Mac en heltäckande utvecklingsmiljö för Mac-utvecklare. Med stöd för flera plattformar, ett användarvänligt gränssnitt och integration med Microsoft Azure-molnet är denna IDE en värdefull resurs för att skapa högkvalitativa applikationer.

Om du letar efter en heltäckande utvecklingsmiljö för din Mac är Microsoft Visual Studio för Mac definitivt värt en titt. Den erbjuder alla de verktyg och funktioner du behöver för att framgångsrikt genomföra dina utvecklingsprojekt.

Kategorier