Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Nya funktioner Den här guiden fokuserar på kraften i Teams, SharePoint och OneDrive, inklusive dokumentlagring, samarbete, delning och konversationer. Du behöver inte använda bara ett verktyg för att få...
44 858,90 kr *

Microsoft SharePoint Server 2019: Plattform för modernt teamarbete

Översikt över SharePoint Server 2019

Microsoft SharePoint Server 2019 är en avancerad lösning för organisationer som letar efter en robust och integrerad plattform för samarbete och informationshantering. Som efterföljare till tidigare versioner bygger SharePoint Server 2019 på en solid grund och erbjuder nya funktioner som stöder moderna arbetssätt och förbättrar användarupplevelsen.

Innovationer i SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 ger förbättringar av användarupplevelsen, särskilt när det gäller integrationen med moderna tjänster som Office 365 och SharePoint Online-versionen. Den erbjuder ett modernare och mer intuitivt gränssnitt och en förbättrad mobilupplevelse, så att användarna kan komma åt innehåll och samarbeta var de än befinner sig.

Viktiga funktioner SharePoint Server 2019

Förbättrat teamarbete

Med betoning på teamwork gör SharePoint Server 2019 det enklare att dela dokument och information inom team. Det stöder samarbete i realtid och gör det enklare och mer effektivt att samordna projekt och uppgifter.

Mobil upplevelse och användargränssnitt

Den mobila upplevelsen har förbättrats avsevärt, med bättre stöd för mobila enheter och en responsiv design. Användarna kan nu komma åt dokument och kommunicera på språng, vilket ökar teamens flexibilitet och lyhördhet.

Anpassning och hantering

Avancerade anpassningsalternativ

SharePoint Server 2019 ger administratörer möjlighet att konfigurera och anpassa plattformen på djupet för att uppfylla organisationens specifika behov. Utvecklare kan skapa kraftfulla lösningar baserade på plattformen.

Förenklad administration

Administrationen av plattformen har förenklats, vilket hjälper IT-teamen att arbeta mer effektivt och spara tid. Förbättringar av administrationscentret och hanteringsverktygen ger mer kontroll och gör det enklare att hantera användarrättigheter och säkerhetsinställningar.

Säkerhet och efterlevnad

Förbättrade säkerhetsfunktioner

SharePoint Server 2019 stärker säkerhetsåtgärderna med förbättrade autentiseringsmetoder, starkare kryptering och bättre sätt att övervaka och säkerställa efterlevnad.

Stöd för efterlevnadsstandarder

Organisationer kan vara säkra på att de uppfyller lagstadgade standarder med SharePoint Server 2019 tack vare förbättrade granskningsfunktioner och efterlevnadsverktyg.

Sammanfattning: Mervärdet av SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 erbjuder en rad förbättringar som gör det till ett attraktivt val för organisationer som letar efter en modern och kraftfull plattform för samarbete och informationshantering. Med sin förbättrade användarupplevelse, mobila tillgänglighet och starka säkerhetsfunktioner är SharePoint Server 2019 en avgörande byggsten för den digitala omvandlingen av organisationer.

Kategorier