Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FÖR MAC
Visual Studio for Mac 2017 - professionell programvara för professionella utvecklare för macOS i köpversionen Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition ger användarna kraftfulla funktioner och produktivitetsförbättringar för IDE...
1 244,90 kr *

Microsoft Visual Studio 2017 för Mac: Din utvecklingsplattform för Mac-applikationer

Microsoft Visual Studio 2017 för Mac i korthet

Microsoft Visual Studio 2017 för Mac är en kraftfull integrerad utvecklingsmiljö (IDE) som utformats speciellt för Mac-utvecklare. Programvaran innehåller omfattande verktyg och funktioner för att skapa, testa och felsöka inbyggda Mac-program, mobilappar och webbprogram.

Viktiga funktioner i Visual Studio 2017 för Mac

Utveckling på flera plattformar

En av de enastående funktionerna i Visual Studio 2017 för Mac är möjligheten att utveckla över flera plattformar. Utvecklare kan skapa applikationer för macOS, iOS, Android och webben, vilket avsevärt utökar räckvidden för deras appar.

Intuitivt användargränssnitt

Användargränssnittet i Visual Studio 2017 för Mac är användarvänligt och lätt att förstå. Det gör att utvecklare snabbt hittar rätt och kan arbeta effektivt. IDE erbjuder också en mängd integrerade verktyg för att påskynda utvecklingen.

Integration med Azure

Visual Studio 2017 för Mac erbjuder sömlös integration med Microsoft Azure, Microsofts molnplattform. Detta gör att utvecklare enkelt kan skala sina applikationer till molnet och dra nytta av en mängd olika molntjänster.

Stöd och resurser

Microsoft är känt för sitt stöd till utvecklarkollektivet, och Visual Studio 2017 för Mac är inget undantag. IDE:n uppdateras regelbundet och ger tillgång till omfattande resurser som dokumentation, handledning och forum. Den aktiva communityn gör att utvecklare kan dela med sig av sina kunskaper och lära av varandra.

Slutsats

Microsoft Visual Studio 2017 för Mac är en omfattande utvecklingsmiljö som uppfyller Mac-utvecklarnas behov. Med stöd för flera plattformar, ett användarvänligt gränssnitt och integration med Microsoft Azure-molnet ger denna IDE alla verktyg och funktioner som behövs för att utveckla och hantera högkvalitativa applikationer. Om du letar efter en pålitlig och kraftfull IDE för utveckling av Mac-applikationer är Microsoft Visual Studio 2017 för Mac det perfekta valet. Det gör att du kan genomföra dina utvecklingsprojekt effektivt och framgångsrikt.

Kategorier