Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - en viktig uppdatering av operativsystemet Windows 10 När du laddar ner Windows 10 Enterprise LTSC 2021 laddas alla filer som krävs för installationen ner till din hårddisk. Samtidigt skickar vårt system...
2 587,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - Microsofts operativsystem för företag Windows 10 Enterprise LTSB 2015 erbjuder användarna maximal prestanda och har utformats särskilt för större företag - tillgänglig från Wiresoft till ett lågt pris i...
1 058,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Microsofts operativsystem för företag Windows 10 Enterprise erbjuder användarna maximal prestanda och har utformats speciellt för större företag - tillgänglig på Wiresoft i stället för volymlicens också...
1 787,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Microsofts operativsystem för företag Windows 10 Enterprise LTSB 2016 erbjuder användarna maximal prestanda och har utformats särskilt för större företag - tillgänglig från Wiresoft till ett lågt pris i...
1 457,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Windows 10 Enterprise - Microsofts operativsystem för företag Windows 10 Enterprise erbjuder användarna maximal prestanda och har utformats särskilt för större företag - tillgänglig från Wiresoft som en enskild licens istället för en...
514,90 kr *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Windows 10 Pro - den kraftfulla versionen av Microsofts beprövade operativsystem jämfört med enklare versioner av operativsystemet erbjuder Windows 10 Professional ett betydande plus i fråga om affärsfunktioner, som i första hand är...
369,90 kr *

De viktigaste funktionerna och nyheterna i Microsoft Windows 10

Jämfört med sin föregångare erbjuder nya Windows 10 ett antal förbättringar och nya funktioner som gör det ännu effektivare och enklare att arbeta på datorn. Dessutom kommer användarna att få tillgång till vissa funktioner som vissa av dem kanske har saknat i Windows 8.

Till dessa hör framför allt den välbekanta Windows 7-startmenyn, som i den tionde versionen återfinns i liknande form: i den nya startmenyn listas de vanligaste programmen igen, och app-tablåerna, som tidigare fanns på startskärmen  , återfinns också där. I motsats till Windows 8 öppnas dessa i fönster igen.

Nytt uppdateringssystem förenklar programuppdateringar

Det nya operativsystemet Windows uppdateras nu automatiskt och kontinuerligt eller kompletteras med nya funktioner, så att det inte längre går att utesluta att de installeras. Detta är främst för att öka säkerheten, men också för att förenkla administrationen. Samtidigt har Windows 10:s kompatibilitet med tredjepartsapplikationer utökats.

Ett enda system för alla plattformar eller slutenheter

Det nya operativsystemet Windows 10 kan nu användas på alla användarens enheter, från smartphones till surfplattor, spelkonsoler och till och med VR-glasögon, och alla enheter kan kopplas samman. Detta innebär att program eller spel kan fortsätta att användas eller spelas på en annan slutenhet än den ursprungliga.

Röstassistenten Cortana för användning på datorn

Röstassistenten Cortana, som är känd från spelkonsolen Xbox och Windows-smartphones, kan nu även användas på datorn med Windows 10. Cortana svarar på användarens röst och förstår textinmatning. Röstassistenten lägger också in möten i kalendern, startar program och hjälper användaren att söka efter filer.

Webbläsaren Microsoft Edge ersätter Internet Explorer

Microsoft Edge är nu standardwebbläsare för Windows 10. Jämfört med Internet Explorer har Edge flera fördelar: Bland annat kan du lägga till anteckningar eller till och med ritningar på enskilda webbsidor, vilket är bra när du återbesöker dem, och en läsvy som placerar texten på en webbsida i förgrunden, så att du inte distraheras av andra element, t.ex. bilder på webbsidan.

Bättre tydlighet genom visuella skrivbord

Windows 10 erbjuder nu möjligheten att välja ett annat skrivbord för varje uppgift i stället för att öppna många fönster samtidigt, vilket tidigare orsakade viss förvirring på jobbet. Genom att klicka på Windows-ikonen kan alla aktiva skrivbord visas samtidigt.

Endast en Windows Store tillgänglig för alla enheter

Windows Store behöver nu bara konfigureras en gång på en slutenhet för att kunna ladda ner appar, spel, musik eller filmer. Det är inte längre nödvändigt att aktivera flera gånger på surfplatta, smartphone eller dator.

Windows Defender Antivirus integrerat

Windows Defender Antivirus version 10 erbjuder omfattande, integrerade säkerhetsfunktioner som ständigt uppdateras. Det är ett realtidsskydd mot hot som virus och skadlig kod som sprids via e-post, appar eller på webben. Den drar nytta av molnet samt maskininlärning och omfattande beteendeanalyser för att skydda slutpunkter från aktuella och komplexa hot.

Köp Windows 10 Professional eller Windows 10 Enterprise? 

Båda versionerna av Windows 10 som finns tillgängliga från Wiresoft - Pro och Enterprise - är idealiska för företag och professionella användare. Skillnaden mellan de två versionerna ligger i deras respektive funktionsutbud och i tillhandahållandet av olika tilläggstjänster.

Windows 10 Pro - för små och medelstora företag

Windows 10 Pro är den perfekta utgåvan för små och medelstora företag. Den erbjuder inte bara en mycket funktionell grund för en modern datorstödd arbetsplats med ett användarvänligt gränssnitt, utan har också alla verktyg som ett team behöver för att arbeta tillsammans ännu effektivare och intelligentare samtidigt.

Jämfört med Home Edition erbjuderWindows 10 Professional ytterligare funktioner, som till exempel gör det möjligt att hantera slutenheter och appar och integrera dem i ett serverbaserat Windows-nätverk. Pro stöder också den nya Windows Update for Business: Med den här funktionen kan säkerhetsuppdateringar utföras ännu snabbare. Stödet för fjärrstyrda och mobila scenarier samt molnteknik möjliggör dessutom ett effektivt arbetssätt.

De viktigaste skillnaderna mellan Windows 10 Professional- och Home-versionerna

Den nya Windows 10 Professional-versionen skiljer sig från den smalare Home-versionen genom en rad funktioner som i första hand gäller säkerhet och dataskydd samt funktioner som gör det lättare för administratörer att hantera nätverk och tillhandahålla tjänster och uppdateringar. Windows 10 Pro är också utformat för att flexibelt kunna anpassas till de olika hårdvarukraven för respektive slutenhet. Till skillnad från Home erbjuder Pro bland annat följande ytterligare viktiga affärsfunktioner:

BitLocker för kryptering av data och programvara

Enhetskrypteringen BitLocker skyddar inte bara en intern Windows-startdisk under Windows 10 Pro, utan även externa hårddiskar och USB-minnen genom att kryptera data och programinstallationer på dem. Om en dator eller surfplatta som skyddas med BitLocker försvinner eller stjäls kan ingen komma åt den. Användarna kan logga in med sitt användar-ID och återfå full tillgång till alla uppgifter när som helst.

Bättre hantering av regelbundna uppdateringsinstallationer

Windows 10 Pro ger användarna utökade rättigheter för att installera uppdateringar, vilket särskilt administratörer uppskattar. Detta gör det möjligt att fördröja uppdateringarna i upp till 365 dagar, vilket ger fördelen att man kan hoppa över potentiellt felaktiga programvaruversioner. Detta minskar avbrotten eller hindren för arbetet.

Anslutning till fjärrskrivbord som standard i Windows 10 Pro

Det nya Windows 10 Pro erbjuder fullständig fjärrskrivbordsanslutning så att du kan använda alla funktioner och program etc. på distans från kontorsarbetsplatsen i företaget. Användare som ofta arbetar på hemmakontoret, på resande fot eller på andra platser har full tillgång till sin dator på kontoret med Remote Desktop Connection och därmed också till alla data som de behöver för sina projekt.

Ytterligare funktioner med Windows 10 Professional

Microsoft Windows 10 Pro-versionen erbjuder dessutom möjligheten att ansluta sig till den molnbaserade katalog- och identitetshanteringstjänsten Azure Active Directory, samt funktioner för hantering av grupprinciper och Hyper-V Client, som gör det möjligt för administratörer att köra flera operativsystem som virtuella datorer under Windows 10.

Windows 10 Enterprise - för medelstora till stora företag

Windows 10 Enterprise är främst avsett för medelstora och stora företag, som vanligtvis har större behov av administrationstjänster och förbättrad säkerhet. Enterprise 10 skiljer sig därför från Pro-varianten med ytterligare några exklusiva funktioner. Med Direct Access kan anställda till exempel få säker och transparent tillgång till företagsnätverket även när de är på resande fot, och med AppLocker kan administratörer när som helst förhindra installation eller aktivering av oönskad programvara. Andra företagsfunktioner inkluderar omfattande hantering av enheter och appar med stor flexibilitet genom OS-utplacering och uppdateringskontroll.

De viktigaste skillnaderna mellan Windows 10 Enterprise och Professional

Windows 10 Pro omfattar redan många funktioner och tjänster som små och medelstora företag uppskattar, men Enterprise-versionen erbjuder ytterligare fler funktioner som framför allt större företag kan dra nytta av.

Säkerhet och dataskydd är särskilt viktiga frågor här.

Därför har Microsoft Windows 10 Enterprise integrerade säkerhetsfunktioner som skyddar känsliga data och skyddar det interna nätverket från externa attacker. Enterprise version 10 ger dessutom tillgång till Microsofts Long Term Servicing Branch. Här installeras endast säkerhetsuppdateringar, men inga funktioner uppdateras. Följande exklusiva funktioner ingår i Windows 10 Enterprise:

Windows To Go Creator

Med Windows To Go i Enterprise 10 kan du skapa en egen Windows To Go-arbetsyta med samma namn som kan startas via en extern enhet som är ansluten via USB. Detta gör att Windows 10 kan köras oberoende av det installerade operativsystemet på datorn. Windows to Go-arbetsutrymmet kan använda samma bilder och hanteras på samma sätt som datorn på arbetsplatsen.

AppLocker

Med AppLocker kan administratörer kontrollera exakt vilka program och filer som enskilda användare får köra, t.ex. skript, app-paket, Windows Installer- och App Installer-filer och DLL-filer (Dynamic Link Libraries).

AppLocker kan alltså förhindra att vissa program körs, t.ex. om de inte är licensierade program, eller också ge endast vissa användare rätt att använda licensierade program. Denna funktion påverkar inte bara licenskonform användning, utan även regler för standardisering av användningen av appar.

Windows Defender avancerat skydd mot hot (ATP)

Microsoft Defender Advanced Threat Protection i Windows 10 Enterprise hjälper företag att inte bara upptäcka komplexa hot, utan också undersöka och reagera direkt på dem - för ökad säkerhet i nätverket. ATP används tillsammans med Microsofts molntjänst, där sensorer för slutpunktsbeteende samlar in data om typiska beteenden som analyseras av molnsäkerhetsanalyser med hjälp av Big Data och maskininlärning för att upptäcka och tolka attacker och vidta lämpliga försvarsåtgärder.

Systemkrav för Windows 10 Professional och Enterprise

För att installera Windows 10 krävs en slutenhet med en processor på 1 GHz och 1 gigabyte RAM-minne för 32-bitarsversionen eller 2 gigabyte RAM-minne för 64-bitarsversionen. Hårddiskutrymmet bör ha en kapacitet på 16 GB för 32-bitar och 20 gigabyte för 64-bitar. Grafikkortet ska ha en minsta upplösning på 800 x 600 pixlar eller vara ett Microsoft DirectX 9-grafikkort med WDDM-drivrutin.

Köp Microsoft Windows 10 Editions till ett lågt pris från Wiresoft

Wiresoft erbjuder de två Windows 10-versionerna Professional och Enterprise till särskilt låga priser. Vi erbjuder dessa Microsoft-produkter uteslutande som originallicenser, som är oanvända Windows-program från europeiska företag och som har testats av Wiresoft för äkthet och perfekt funktionalitet. Många av våra kunder använder vårt Microsoft-produktsortiment. Om du har några frågor om vilken Windows 10-version som passar bäst för dina behov kan du kontakta oss när som helst: