Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENHET CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENHET CAL
CAL för Microsoft SQL Server 2012-enhet SQL Server 2012 Standard är ett idealiskt databashanteringssystem med vilket du kan hantera all data i ditt företag på ett tillförlitligt och säkert sätt. För att få tillgång till Windows SQL...
622,90 kr *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL
Microsoft SQL Server 2012 användar-CAL SQL Server 2012 Standard är ett idealiskt databashanteringssystem med vilket du kan hantera all data i ditt företag på ett tillförlitligt och säkert sätt. För att få tillgång till Windows SQL Server...
622,90 kr *

Microsoft SQL Server 2012 CAL - Allt du behöver veta om licensiering

Översikt över Microsoft SQL Server 2012 CAL-licenser

Microsoft SQL Server 2012 var en viktig milstolpe i databashanteringsvärlden. Om du använder denna programvara är Microsoft SQL Server 2012 CALs (Client Access Licences) en viktig aspekt. I den här texten ger vi dig en lättförståelig översikt över vad de betyder och hur de fungerar.

Betydelsen av Microsoft SQL Server 2012 CALs

Microsoft SQL Server 2012 CALs är licenser som ger användare eller enheter åtkomst till SQL Server-tjänster och databaser. De spelar en avgörande roll för att säkerställa att din organisation uppfyller lagstadgade krav och att användningen av SQL Server är reglerad.

Varför är Microsoft SQL Server 2012 CALs viktiga?

Korrekt licensiering med Microsoft SQL Server 2012 CALs är avgörande för att undvika juridiska konsekvenser och driftstörningar. Utan rätt CAL-licenser kanske du inte kan få laglig åtkomst till SQL Server 2012.

Olika typer av CAL-licenser för Microsoft SQL Server 2012

Det finns två huvudtyper av CAL-licenser för Microsoft SQL Server 2012:

  1. CAL-licenser föranvändare: Dessa licenser är användarbaserade och ger en specifik användare åtkomst till SQL Server 2012. Användar-CAL är ett bra val om din organisation har många enheter och färre användare.

  2. CAL-licenser förenheter: Device CALs är enhetsbaserade licenser som är knutna till en viss enhet. De ger alla användare som använder den enheten åtkomst till SQL Server.

Köpa CAL-licenser för SQL Server 2012

CAL-licenser för Microsoft SQL Server 2012 måste i regel köpas separat från serverprogramvaran. Se till att köpa rätt antal och typ av CALs enligt din organisations individuella krav.

Slutsats

Microsoft SQL Server 2012 CALs är avgörande för att säkerställa att din organisation är korrekt licensierad och arbetar i enlighet med lagstadgade krav. Valet mellan CAL-licenser för användare och CAL-licenser för enheter beror på organisationens specifika situation. Korrekt licensierade CALs är nyckeln till smidig drift och till att undvika juridiska problem. Se till att köpa lämpliga CAL-licenser för att säkerställa att din användning av SQL Server 2012 är laglig och följer gällande regler.

Kategorier